gökhan günlük

Ynt: gökhan günlük

merhabalar gökhan .. günlüğün hayırlı olsun..

bizlerle etkilerini ve değişim sürecini paylaştığın için sonsuz teşekkürler..

mutluluk telkini eskiden ayrı bir telkin olarak mevcuttu ama daha sonra atakan bey tüm telkinlerin içerisine
ilave ederek etkisiniz daha kalıcı olmasını ve daha fazla yararlanmamızı sağladı..

başkalarını mutlu ederek aslında kendi mutsuzluğumuzu kamufle etmeye çalışırız..
bu geçici bir çözümdür..sahte egomuz başkalarını mutlu ederek ve dışardan sevgi saygı görmemizi sağlayarak
kendi içimizdeki sorunları erteleyerek görmememizi sağlar..

önce içsel olarak tamamlanıp mutlu olup kendimizi şifalandırmalı gerçek mutluluğu kendimiz için yaşamalıyız..
bu noktaya ulaştığımızda zaten ister istemez sevgi ve mutluluk enerjimiz etrafımızdaki herkezi o noktaya doğru taşıyacaktır..

sevgiler...
cicek3wf3.gif

aslında haklısın bence insan mutluluğu kendi içinde aramalı başka yerde değil ozaman herşey daha güzel olur ben hep bu hatayı yaptım mutluluğu başksında aradım ama şimdi mutluyum

insanoğlu mutluluğu hep hor kullanıyormuş...
hep şikayetçi, hep bıkkınmış... sad456
birgün melekler mutluluğu saklamaya karar vermişler....
saklayalım, zor bulsunlar....
zor buldukları için belki kıymetini bilirler diyerek başlamışlar tartışmaya...
animation1ibe4.gif

sorun büyükmüş.. b456
mutluluğu saklamak kolay değilmiş çünkü...
kimisi:
''everest'in tepesine saklayalım'' demiş, kimisi:
'' Atlas okyanusu'nun dibine'' demiş...
Taç Mahal'in kubbesi,Mekke sokakları, İtalyan sofrası...
bir hastanenin yenidoğan odası, dondurma külahı, şarap şişesi...
sigara paketi, lale bahçesi....
pek çok yer düşünmüşler ama hiçbiri yeterince zor gelmemiş..
derken meleklerden biri:
'' İçlerine saklayalım'' demiş
'' kimsenin aklına gelmez içine bakmak'' onayi
işte o gün bugündür, mutluluk insanın kendi içinde saklıymış...
emekte ve insanın içinde saklı mutluluk...
ne başkasının ekmeğinde, ne başkasının evinde, ne de başka bir şeyde...
bu yüzden gözünüz hep içerde olsun...
siz dışını boşverin, içine bakın...

Alıntı

asianbabyqo8.jpg

mrb flower teşekkürler öncelikle çok güzel bi yazı aslında thumbsanim hatta kocaman teşekkürler gerçekten insanlar içlerindeki mutluluğu nedense çıkartmıyo hep başkasında arıyo ama ben en azından 4 gündür artık kendime geldim hayat güzel ya smiliyface

flower çok güzel bir paylaşım..doğru söylüyorsun biz bile bunca yaşa rağmen yeni öğrendik içimizde bir yerlerde olduğunu..

flower ' Alıntı:
insanoğlu mutluluğu hep hor kullanıyormuş...
hep şikayetçi, hep bıkkınmış... sad456
birgün melekler mutluluğu saklamaya karar vermişler....
saklayalım, zor bulsunlar....
zor buldukları için belki kıymetini bilirler diyerek başlamışlar tartışmaya...
animation1ibe4.gif

sorun büyükmüş.. b456
mutluluğu saklamak kolay değilmiş çünkü...
kimisi:
''everest'in tepesine saklayalım'' demiş, kimisi:
'' Atlas okyanusu'nun dibine'' demiş...
Taç Mahal'in kubbesi,Mekke sokakları, İtalyan sofrası...
bir hastanenin yenidoğan odası, dondurma külahı, şarap şişesi...
sigara paketi, lale bahçesi....
pek çok yer düşünmüşler ama hiçbiri yeterince zor gelmemiş..
derken meleklerden biri:
'' İçlerine saklayalım'' demiş
'' kimsenin aklına gelmez içine bakmak'' onayi
işte o gün bugündür, mutluluk insanın kendi içinde saklıymış...
emekte ve insanın içinde saklı mutluluk...
ne başkasının ekmeğinde, ne başkasının evinde, ne de başka bir şeyde...
bu yüzden gözünüz hep içerde olsun...
siz dışını boşverin, içine bakın...

Alıntı

asianbabyqo8.jpg

Çok Teşekkür Ederim...

asıl ben teşekkür ederim hepinize...
sayenizde gelişip...değişiyorum... kiss3

mutluluk gidilecek ya da varılacak bir hedef değil...
mutluluk bizzat yolun kendisi...diye düşünenlerdenim ben de..
ve evet ...sevgili Gökhan...işin sırrı, önce kendini olduğun gibi sevmek ve kabul etmekde...
bunun yaşantılarımıza olan yansıması mucizevi olacaktır eminim...
sadece iyice özümsemek ve eyleme geçirmek lazım...
veee hoşgeldin...
sevgiyle...

mutluwv6.png

bugün 3. günüm

alk78 kocaman alkış kendime bugün 3.günüm ya telkinleri dinlemeye başladım başlayalı hergün aynı saatte kalkıyorum ve çok rahat bi şekilde ter veya olumsuz bir düşünce geçtiğinde aklımdan bunun farkına varıyorum artık daha dikkatli konuşuyorum çok özen göstermeye başladım herşeye araştırmacı yanım daha çıktı ortaya rüyalarımda değişti hani insanın içine attığı bişeyler vardır keşke olsaydı dediği artık rüyalarımda tek tek görmeye başladım hepsini suyu çok içmeye başladım bu ara şunu öğrendim hayat bütün güzelliklerini sunmaya başladı aslında zaten vardı da ben yeni görmeye başladım herkese kucak dolusu sevgiler

merhabalar hismiley
gökhan izninle; utananadam
ayrı bir konu olarak açtığın son mesajını günlüğüne ekledim.. pc05

yeni gelecek olan arkadaşlarımız günlükleri okuduğunda böylelikle değişim ve gelişim
aşamalrını çokda rahat takip edebilsinler diye.. thumbsanim

ve evet sana kocaman alkışlar.. 25889 çok başarılı bir üç günü geride bıraktın..
her gününün diğeriden daha mutluluk verici ve başarılı olması dileklerimle.. b456

sevgiler..

bi yorgunluk var

98569 ya bugün aslında çok güzeldi ama akşam farkettim bende bi yorgunluk var sanki bişeylere canım sıkılmışta sürekli bi esneme var sanki eski sıkıntılarım giderken elvada ediyo gibi geldi hastayım zannettim ama yo iyiyim kafamda biraz ağırlık var gibi bu evrelerden geçen arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim hepinize minnettarım

Ynt: bi yorgunluk var

Gökhan bey ilk etapta bu gibi etkiler normaldir.
Birde sizden forum kullanımı konusunda bir ricam olacak.Özel mesajlada da belirtmiştim.Günlük bölümünde herkes kendisine bir günlük açıp değişimleri o günlüğe yazıyor.Siz ise onlarca başlık açıyorsunuz.Lütfen 1. gün 2. gün diye ayrı ayrı başlıklar açmayalım.Ben daha önce açtığınız başlıkları birleştirdim.Günlüğünüzden gelişmeleri yazmaya devam ediniz.

Sorularınız varsa bunları diğer sorularım bölümünde ayrı ayrı başlıklar halinde açabilirsiniz.

hos geldin günlügün hayirli ve hersey gönlünce dilegince olsun hismiley

alk78 herkese kocaman iyi akşamlar ve mutluluklar bugün aslında kendimle özdeşleştim ya ben bugün çok sakin ve net konuşmaya başladım insanların gözünün içine bakmaya beni kızdıran bi olayda net bi şekilde hiç sinirlenmeden hakkımı savunmaya başladım aslında konuşan benmiyim diye şüphelendim bi ara gerçeken değişime başladım ama içimde bi isteksizlik oluştu biliyorum olumsuz duygular son çırpınıışlarında artık durmak yok herzaman günden güne içsel huzuru dahada yakalayıp çıkacağım bu merdivenleri nede olsa zirvede herkese yer var yılmayacağım MUSTAFA KEMAL ATATÜRKÜN DEDİĞİ GİBİ: YÜKSEL TÜRK SENİN İÇİN YÜKSELMENİN HUDUDU YOKTUR.MUHTAÇ OLDUĞUN KUDRET DAMARLARINDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

peterpanım ne güzel motive ediyorsun kendini..maşallah işte böyle devam..ayna çalışmaları yap..aynaya bakarak kendini takdir ettiğini söyle ..kendinde gördüğün olumlu değişiklikleri onayladığını söyle..buna benzer olumlamaları aynaya bakarak söyle..önceleri komik gelebilir ama, sendeki dışa vurumları muhteşem olur...böyle devam et..seninle gurur duyuyorum.. alk78

art56art56 BUGÜN AYnaya baktım hayal ablamın dedidiği gibi kendi kendime konuştum gözlerimin içine baktım hakettiğim şeyleri söyledim sonra çıktım kalabalığa ve çok rahattım insanları gözlemledimaslında herks bi yana koşuşturuyo herkesde aynı dert yani güvensiz arkadaşlar kimse bizi süzmüyo rahat olalım kalabalıkta eğer ön plana çıkarsak bilinli herkes bizim yaptığımızı takdir eder çünkü özgüven sorunu çoğu kişide var neyse bugün eğlendim güldüm gülümsemelerim içtendi ve şunu biliyorum eskin ben artık kayboluyo bunu net bi şekilde anladımfikirlerim duruşum değişiyo hataalrımı kabuul ediyorum ama üztünde durmuyorum çünkü düzeltiyorum hemen bi kez daha şunu anladım hayat hızla geçiyo şuan gencim aam ilerde yaşlı biri olunca keşke dememek için şimdi bugün ve bundan sonraki hergün insanlara daha çok gülümseyecem ve daha az sorunlarım olacak kendi hayatımın efendisi olacağım hayalleerimin peşinden gideceğim ertelemeyeceğim, ben doğanın harikasıyım ve bunu okuyanlarda harikası doğan her insan doğanın harikası bu dünyada ki herşey bizim için güneş bizim için doğuyo yağmurlar bizim için açan çiçekler bizim için bize dünya değer verirken biz ben kendime neden değer vermeyeyim anladım artık gerçekci gözlerle baktım hayata bugün pes etmek bize yakışmaz azim etmek başarmak yakışır her insana gülümsemek tatlı bi tebessüm edip merhaba demek yakışır her anını dolu dolu yaşamak yakışır bu hayatt bana emanet verildi yarın birgün alınacak benden neden karamsar olayım ki neden korkayım ki neden başarısız olayım ki hayat bana yeni doğan günle beraber gülümseyecek okadar gülümseyecek ki hayran olacam kendime ve yeni bi sayfa açılırken bu hayatta başarmak adına nevarsa doğal olmak adına ne varsa kim ne düşşünür diyerek yaşamamak adına ne varsa kendi özgüven kendi özsaygım ve mükemmel kişiliğimle hayata iz bırakanlardan olacağım bu satırları yazarken gözlerim doluyo meğer nekadar hasret kalmıışım bu sözlere şimdi GÜLÜMSÜYORUM BÜTÜN YÜREĞİMLE YANIMA ALIYORUM YÜREĞİMİ HAYAT SENİ ÇOK SEVİYORUM BANA HERZAMAN GÜLÜMSEDİĞİN VE GÜLÜMSEYECEĞİN İÇİN.

ne kadar güzel yazmışsınız..sanki güller fışkırıyor her bir satırdan...

smiliyface hismiley

Genç insanlardan böyle güzel sözler duymak çok iyi geliyor.Benim kızımdada aynı değişim var.bize sadece sizi alk78 kalıyor.Ha gayeret.

aynı gün başladığımız için sendeki gelişmeleri merakla bekliyorum gökhan 98569

alk78 özlem bu kocaman alkış sanada. sende nasıl değişme oldumu bende artık kendini göstermeye başladı farkediyorum aslında öyle sürekli dinlemiyorum günde 10 saat filan dinlediğim yok 3,4 saat ancak ama içten inanarak dinliyorum hayat güzel ya yazdıklarımıı tekrar bi düşün değerini bilmek gerek bence. bende sendeki değişimleri merakla bekliyorum kendine kocaman iyi bak smiliyface

bugün birinci haftayı devirdim.Bu akşam itibariyle diğer telkinlere geçicem gökhan çok heyecanlıyım derty Şuan hep olumlu şeyler düşünüyorum,hoşlanmasamda kimsenin gırtlağını sıkmak gelmiyor içimden 44.Eskiden daha çabuk sinirlenip kontrolümü kaybederdim 789569.Şöyle daha sosyal olmak,gereken yerde tavrımı koymak istiyorum.Zamanla tabi emeklemeden yürünmüyor 98569.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri