Gebelik Ve Reiki

perilice58

New member
3
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Reiki, anne karnındaki bebek ve annesi için güvenlidir ve yararlıdır.

Reiki eğitimi annelere ne getirir:
•Hamileliğin daha rahat geçmesini ve daha rahat doğum yapılmasını sağlar.
•Sabah bulantılarını hafifletir.
•Hamilelikten kaynaklanan korkular, güvensizlik, olumsuz hisler, stres ve yorgunluğu azaltır.
•Bebeğin sağlıklı gelişimine yardımcı olur.
•Hamilelik esnasında ağrıyan kasları, eklemleri ve omurgayı rahatlatır.
•Anne ellerini karnına koyduğunda doğmamış bebeğe saf ve koşulsuz sevgiyi aktarır.
•Anne ve çocuk arasındaki bağı kuvvetlendirir.
•Doğum sonrası yaşanabilecek depresyonun etkilerini azaltır, ve daha hızlı toparlamaya yardımcı olur.
•Anne, karnındaki bebeği evrensel bir enerji ile kapladığı için bebeği rahatlatır.
•Doğumdan sonra bebekler rahatlar, gaz problemlerinin çözümü kolaylaşır.

Bebeğin babası da Reiki eğitim aldı ise hamilelik boyunca ve doğum sonrasına eşine yardımcı olabilir. Eşinin karnına ellerini her koyduğunda, bebekle doğmadan iletişim kurabilir ve baba-çocuk arasındaki o önemli bağ daha içten ve derinden oluşturur.

Reiki, anne, baba ve bebeğin, doğumdan sonra birbirlerini keşfetmelerini çabuklaştırır.

Hamile kalmadan önce veya hamilelik sırasında Reiki almış bayanlara, bebekleri Reikili doğar ve bunu hayat boyunca kulanabilirler.(Yazının bu kısmı bana ilginç geldi.Gerçekten bebekler uyumlanmış olarak mı doğuyolar?y789)
-Alıntıdır-

evet reikiye insiye olmuş olarak doğuyorlar.. sevincli

evet reikiye insiye olmuş olarak doğuyorlar.. sevincli

Olamaz böyle bir şey biz master olmak için çaba harcıyoz bak hele bacaksızlara doğarken uyumlu oluyorlar peki dereceleri ne oluyor bu veletlerin y789

reikiye insiye olmuş olandan doğanları bilmiyorum.. terli345

ama anne karnındayken eğer anne insiyasyon alırsa bebişte insiye olmuş oluyor diye biliyorum..
y789 biraz karışık mı oldu ne sevincli

reikiye inisiye olup sonra gebe kalındıysa olmaz değil mi? o zaman masterlık anadan kızına geçerdi :)

bu arada merhaba:) 6 ayımın içindeyim ve hergün bebeğime reiki veriyorum.. iyi ki diyorum reiki var hele de böyle her türlü ilacın yasak olduğu bir dönemde..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri