Fransizcayi temelden ogrenme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokmen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Je ne peux pas parler, mais je comprends y789 Je veux savoir

c'est genial de vous voir écrire si bien et si correctement le français, j'adore aussi la variété française. Je suis partante pour vous aider à parler, à comprendre et à l'écrire.

Lumière sois à vos côté.

ayy utandım şimdi utananadam

"kopya çektim" nasıl denir Fransızca da dusun2 kopya çekmek ne anlama gelir bilemediğim için translatoruma soramadım y789
Fransızca çok zarif bulduğum bir lisan ama İngilizceyi öğrenmeyi bir türlü başaramadığım için, Fransızca ya hiç cüret etmedim sadanim

anlıyorum dan kastım translator du utananadam

c'est genial de vous voir écrire si bien et si correctement le français, j'adore aussi la variété française. Je suis partante pour vous aider à parler, à comprendre et à l'écrire.

Lumière sois à vos côté.

ayyy alemsin sanemce ögrenmek istersen bende yasemın gibi yardım edebilirim,özel ders tecrübem var hem senden para almamy789

Je suis prêt bisiklet y789

Salut les mesdames est messieurs

J'ai appris le français mais je dois vraiment exercer,je n'estime pas que je suis assez b456

je vous attends :zpzp:

merhaba arkadaşım benim bir sorunum var yardımcı olurmusun fransızca örenmek icin hipnozla ilgili bir sidi vardı dinlemek icin ne yapmamız lazım bana yardımcı olurmu sun acıba teşekür ederim şimdiden

gökmen abi yukarda bı lınk var ama ındırdıımde medıtasyonlarda kullanılan fon muzıgı gelıo ıcınde herhangı bır fransızca sozcuk veya gorsel ıfade yok bana yardımcı olursan sevınırım fransaya gıdıcem ve fransızca ogrenmeyı cok ıstıorum

merhaba
günlük konuşmaları öğretme fikri çok güzel,bende sayfayı takip edip öğrenmek isterim,teşekkürler güzel bir çalışma olacak benceactionsmile

merhaba arkadaşlarş ben de fransızca öğrenmek istiyorum.bana tavvsiye edebileceğiniz fransızca eğitim cd leri varmı ?

arkadaşlar fransızcayı temelden öğrenebileceğim türkce anlatımlı fransızca öğrenme eğitim dividisi önerebilirmisiniz en iyisi hangisidir.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri