Foruma Eklenen Yeni Özellikler

Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler

sitemizin yeni özellikleri güzel fakat hangisi ne işe yarıyor bi anlatsanız

EYLEM ' Alıntı:
sitemizin yeni özellikleri güzel fakat hangisi ne işe yarıyor bi anlatsanız
Bunlarla ilgili ayrıntılı bilgi vereceğim.En son olarakda profil bölümü güncellendi ve daha kullanışlı hale geldi.Profil bölümüne grip kendinize blog açabiliyorsunuz.Açtığınız blog isteğinize gore ziyaretcilere kapali oluyor,üyelerden sadece arkadaşlarınızın görebilmesini seçebilir yada sadece kendinize özel yazabilirsiniz.
Blogunuz'a diğer üyeler görebiliyorsa yorumda yapabiliyorlar...

Ben anlamaya caliyorum, simdi ben ev hayvanima bakicakmiyim hayal abla o kismimi ben kacirdim hangi birine bakayim sevincli kiss3

sitede devrim mi oldu?

aman ne guzle olmus ellerine saglik atakan

hadi hayırlısııı pc05

tesekkurler kimlerden karmalar kimlerdenyrintili gorunebiliyormu?
ekstra listesi ne demek? banka ne demek?
bişiy anlamadim hergun karistiriyorum ama..hay allah dusun

jaunty ' Alıntı:
tesekkurler kimlerden karmalar kimlerdenyrintili gorunebiliyormu?
ekstra listesi ne demek? banka ne demek?
bişiy anlamadim hergun karistiriyorum ama..hay allah dusun
Teşekkürler ilgili mesajın altında gözükür.Ekstra listesi puanlarınız ile alabileceğiniz özelliklerdir.
Banka ise 40.000 tkl niz olduğunda yatirip faiz aliyorsunuz.
Şu an profilinizde görülenler sanal hayvan modu değildir.Sanal hayvan modu ayrica olacaktir.Puanlariniz ile aldığınız sanal hayvana yiyecek alıp besleyebileceksiniz.

cok güzel olmus akliniza saglik yüreginize saglik..

hayatimdegisti ' Alıntı:
Şu an profilinizde görülenler sanal hayvan modu değildir.Sanal hayvan modu ayrica olacaktir.Puanlariniz ile aldığınız sanal hayvana yiyecek alıp besleyebileceksiniz.

valla çok sevindim sanal hayvan modunun farklı olmasına f678h düşünsenize benim ejderha beslediğimi girlhaha töbe doyuramazdım aa34 aa34

atakan su yukari assagi oklarion anlami ne bilmiyorum ama neden ben de yok.aa kiskanirim valla hemde oyle guzller ki yesil ve kirmizi...! smiliyface

herkes başkasının okunu kullanıcak bu barış oyununda.cirit gibi değil yani.  aa34

SuMBuL ' Alıntı:
atakan su yukari assagi oklarion anlami ne bilmiyorum ama neden ben de yok.aa kiskanirim valla hemde oyle guzller ki yesil ve kirmizi...! smiliyface
Yukarı oklar ile bir başkasına karma verebiliyorsunuz.Ancak kendi kendinize karma veremeyeceğiniz için profilinizde goremiyorsunuz.
Diğer üyeler sizin profilinizde okları görebiliyorlar. hismiley

Siteye yeniden giriş yaptığımda şaşırdım neleri kaçırmışım ben böyle,ne nedir ne işe yarar derken burdaki açıklamaları okumak çok daha iyi oldu zamanla öğrenicez detaylarını çok güzel olmuş bu hali ve eğlenceli alk78

elifciğim hoşgeldin..evet sitede çok değişiklikler var..birde eskisi gibi girebilsek..nasılsın umarım iyisindir ..çok iyi ol emi..

su ok olayini simdi cozdum bende su seker yesil kirmiiz seylerden bende niye yok diyordum kiss3 tamamdir atakan sen oyle diyorsan oyle olsun

su market olayini birde cozsek neyse cozecegiz insallah bizde bu zeka bu sabir varken kacarmi degilmi ?

Hoşbulduk Hayal ablacım, çok şükür iyiyim umarım sen de iyisindir hepimiz iyi olalım smiliyface

Evcil hayvanımı seçtim ben de , fakat görünmüyor hala yok ortalıkta nerde benim cici köpeğim 4897 4897 4897

Tamam artık görünüyor sevimli köpekçik smiliyface

Ben de evcil hayvanımı göremiyorum. gerçi pek evcil sayılmaz. ondan mı göremiyorum acaba FİLimi.
Adını Bahadır koyayım bari, izmir hayvanat bahçesindeki fil bahadırın anısına.
Umarım en kısa zamanda görünür. smiliyface

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri