Bunlarla ilgili ayrıntılı bilgi vereceğim.En son olarakda profil bölümü güncellendi ve daha kullanışlı hale geldi.Profil bölümüne grip kendinize blog açabiliyorsunuz.Açtığınız blog isteğinize gore ziyaretcilere kapali oluyor,üyelerden sadece arkadaşlarınızın görebilmesini seçebilir yada sadece kendinize özel yazabilirsiniz.EYLEM ' Alıntı:sitemizin yeni özellikleri güzel fakat hangisi ne işe yarıyor bi anlatsanız
Teşekkürler ilgili mesajın altında gözükür.Ekstra listesi puanlarınız ile alabileceğiniz özelliklerdir.jaunty ' Alıntı:tesekkurler kimlerden karmalar kimlerdenyrintili gorunebiliyormu?
ekstra listesi ne demek? banka ne demek?
bişiy anlamadim hergun karistiriyorum ama..hay allah dusun
hayatimdegisti ' Alıntı:Şu an profilinizde görülenler sanal hayvan modu değildir.Sanal hayvan modu ayrica olacaktir.Puanlariniz ile aldığınız sanal hayvana yiyecek alıp besleyebileceksiniz.
Yukarı oklar ile bir başkasına karma verebiliyorsunuz.Ancak kendi kendinize karma veremeyeceğiniz için profilinizde goremiyorsunuz.SuMBuL ' Alıntı:atakan su yukari assagi oklarion anlami ne bilmiyorum ama neden ben de yok.aa kiskanirim valla hemde oyle guzller ki yesil ve kirmizi...! smiliyface
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.