Forum Yazılım Değişimi

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Kullanmış olduğumuz smf forumdan vbulletin forum sistemine geçeceğiz.
Bu geçişte mesajlar kalmakla birlikte teşekkür mesajları karma gibi bazı özellikleri taşıyamıyoruz.Ayrıca şifre yenilemek gerekecek.
Kısa vadede sorunlar yaşansa da uzun vadede forum için daha iyi olacağını düşünüyorum.
Bu süreçte yaşanabilecek aksaklıklara karşı anlayışınız için şimdiden teşekkürler... kiss3

Ynt: Forum Yazılım Değişimi

eh peki ne diyelim blook

Arkadaşlar yeni forumumuza yavaş yavaş geçiş yapmaktayız.

Bu süreçte özellikle ilk bir ay alışana kadar sorunlar olabilir.Ancak daha sonra eklenecek özellikler ile sizlerinde bu forum çok daha seveceğinizi düşünüyorum.

Forum geçişi yapıldığında üye gruplarını yasaklayan bir özellik açık oluyor.Tüm üye gruplarını teker teker açmak gerekiyor.

Bu nedenle ben üyelik girişimi yaptığımda forumdan yasaklısınız dedi.Benzer şekilde bir çok kişiye ilk etapta forumda yasaklısınız yazısı çıkmış..

Bu tamamen teknik olarak bir özelliğin açık kalmasından kaynaklanmaktadır.
Forumdan niye yasaklandım diye bana soranlar olduğu için buradan açıklamak istedim...

atakan başım döndü vallahi sitede ayy gözümde alışmadı daha ayy ne alem adamsın yahu sanal hayvanlarımızda gitti dövcem seni :)

ya ilk basta tuhaf geldi tabi
ama alisinca bence daha güzel
rengi daha acik ve canli
valla ben memnunum
byebye

Alışıcaz alışıcaz
son gönderilen mesajlar kısmı tekrar aktif olsa çok daha güzel olur aslında:)

Alışıcaz alışıcaz
son gönderilen mesajlar kısmı tekrar aktif olsa çok daha güzel olur aslında:)

Yukarıdaki yeni mesajlar butonundan son gönderilen mesajlara ulaşabilirsiniz.

atakan başım döndü vallahi sitede ayy gözümde alışmadı daha ayy ne alem adamsın yahu sanal hayvanlarımızda gitti dövcem seni :)

En çok da benim başım döndü..Özellikle admin panelinde o kadar çok özellike var ki hangisine bakacağımı şaşırdım.
Yine de uzun vadede güzel olacağını düşünüyorum..
Temayı da ileride değiştirme imkanımız her zaman var..
En azından smiley'lerimiz geri geldi...
sevincli

[FONT=&quot]
admin bey cim hayatimdegisti ye ne oldu sevincli

zaten forumun yabancısı gibiyim.. kimse ismini değiştirmesin.. ben kendimi bile tanımıyorum şu an..
y789 yaşım başımda çıktı meydana soldan soldan habire gözüküyo sigrt56

[/FONT]

Bende burlardayım...
Yeni foruma adaptasyon sorunu yaşıyorum :)
Bakalım önümüzdeki günler alışabilecek miyiz ?

ağlamak istiyorum.smile lar bende çıkmıyor nereye saklanmış bunlar.nerden bulucam smile ları?

şaman profilinden yaşını gizle ben öle yaptım
ayrıca ikonlar smilyeler nerde aşada 2-3 tane var ulen şaamn sen yaptın bu kalleşliği dimi

arkadaşlarım...canlarım sizler gibi bende yeni evimize alışmaya çalışıyorum...sağına soluna bakim derken ay başım döndü benimde yaff...ama tabii geçici bir karmaşıklık olması gayet doğal hep birlikte alışıcaz...

arkadaşlar,yaşımın gözükmesine mi üzülsem,tecrübe 0 ona mı,net te zaten acemiydim daha zorlaştı ona mı,olsun be (ben laz kızı) her işin içinden başarıyla çıkarım.Hayatım değişti,hayatımı değiştirdi be.

[FONT=&quot]
size de yaranılmıyo haa sevincli aaa ..

düzelttik işte çıkıyo mu similler şimdii O0
[/FONT]

hıhhh bende kıdemli üyeden junior'a düstümy789

Eski üyelik ile yenisi birleştiriliyor bu forumda...
O sayede tekrar senior oldunuz...

Birde teşekkür butonu çok pratik.Öncekinde tiklayinca sayfanın yenilenmesini bekliyorduk.Bunda tiklamak yeterli...

Daha yeni alışmıştım foruma ağla
Ama olsun, site gerçekten harika... art56art56

gelen yoğun istek üzerine deneme sevincli

Eski siteyi yeni keşfetmeye çalışırken yenisi çıktı karşıma, şimdilik karmaşık gözüküyor ama daha hızlı ve görsel olarak daha modern ellerinize sağlık :)
en kısa zamanda alışmak ümidiyle,
hayırlı olsun arkadaşlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri