Ev dekorasyonu örnekleri

Işıldayan Safir

Administrators, Zerynthia
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
76
el işi sayılmaz ama daha uygun bi başlık bulamadım lüksü ve ev dekorasyonunu çok sevdiğim için paylaşmak istedim
2ppcvuonk2.jpg

2u73mugje2.jpg

2vd2y6orh5.jpg

4htl9c1jk5.jpg

34iljipdi9.jpg

33ksksghf1.jpg

35an3ojpu3.jpg

35m16wmbz3.jpg

40l3s6qka1.jpg

Muhteşemler..

Evin genişini çok severim,bunlar da bayağı bir genişmiş..temizle temizle bitmez yahu..girlhaha

böyle bi eve sahip olursak muhtemelen evde bi kaç tane çalışanda olacaktır :)) beğenmene sevindim :))

harikalar..
bende çok severim.ayrıca da hayal gücüme iyi geldiğini hissettim.
teşekkürler..

bu ev değil şato yahu.çok güzel fakat ev sıcaklığı duyamadım.cıbıl hatun portreside cabası:)

bende dizayn edilmiş geniş banyoyu seviyorum..

saray tipi banyoya bayılıyorum...

konu açılalı epey olmuş ama hep dikkatimi çeker dekorasyon işleri meraktan baktım:) harika dizaynlar hepsiiii büyük olmasıda cabası ahhh ahhh telkinle böyle bir eve sahip olabilirmiyiiimm :D

ÇOK GÜZEL DEKORE EDİLMİŞ ODALAR.BAYILDIMMuy897

Zevkli arkadaşımın zevkli seçimleri işte. Mekanlar büyük falan demişler de burada ama önemli olan bu tarz örneklerin insana küçük mekanlarda da uygulanabilir fikirler vermesi bence. Renkler ince detaylar hepsi bir bütün olunca insana huzur ve enerji veriyor. Öyle bir eve sahip olmak çok önemli olsa gerek. İlla büyük paralar dökmeye de gerek yok bence küçük bütçelerle de evinizi neşelendirecek detaylar yapmak mümkün. Paylaşım için çoook teşekkürler.

Zevkli arkadaşımın zevkli seçimleri işte. Mekanlar büyük falan demişler de burada ama önemli olan bu tarz örneklerin insana küçük mekanlarda da uygulanabilir fikirler vermesi bence.

Evet kesinlikle. Benim en büyük hayallerimden biri her şeyini kendi seçtiğim ve dekore ettiğim bir eve sahip olmak. Sırf bu nedenle açıp neler çıkmış diye sürekli bakarım. Dekorasyon, mobilya kataloglarına bakmaya bu tarz mağazaları gezmeye bayılırım. Hatta fayanslara, taşlara bakmaya bile bayılırım. Giderim yemek takımları bakarım. Bir nevresim takımı bardak takımı bile çok önemli. Evim olunca neler neler yapacağım içine. Bir de özellikle bu tarz geniş mekan dekorasyonlarını inceleme sebebim evim tek odalı bile olsa geniş olmasını istememle ilgili.

Basık, dar ve çok eşya olan yerler beni yoruyor. Sade, geniş ve zarif olsun bayılırım. Hem de temizlemesi de daha kolay olur.

hepside çok güzelmiş ev değilde saray gibi her biri çok beğendim

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri