esaretin bedeli

kalekilit

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Benim en devdiğim filmlerden bir tanesidir bu film. İnsana sabrın önemini anlatan daha etkileyici başka bir film görmedim ben. Aramızda izlemiş olanlar var mı ? Görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Ynt: esaretin bedeli

Bu benimde yıllar önce izleyip çok etkilendiğim harika bir film.Sabredersen + azmedersen yapılamayacak ve başarılamayacak hiçbir şey yoktur.Andy Dufreıne gibi.
sapkal89

Gerçekten harika bir filim izlemeyen varsakesin izlemeli

adının duydum ama şimdi hatırlamıyorum izelyip izlemediğimi

414pxshawshankredemptiofd0.jpg

32141gs3.jpg

Arkadaşlar benim için şu film bu film die favorim yok ama"The godfather, Green Mile,Esaretin Bedeli,Pianist, Schindler'in Listesi" benim baştacı filmlerimdir.
Esaretin Bedeli orjinal adıyla "Shawshank Redemption" benim defalarca izlediğim we defalarca da izleyeceğim filmdir.
İzlemeyenlere bilgi wereim...Öncelikle cast
Tim Robins(Andy Dufresne),Morgan Freeman(Ellis Boyd 'Red' Redding),Bob Gunton(Warden Norton'hapisane müdürü,kötü adam')James Whitmore(tabiki brooks amcamız)

Genç bankacı olan Andy Dufresne, karısını ve karısının sevgilisini öldürmek suçundan ömür boyu hapse mahkum edilir ve Shawshank hapishanesine gönderilir. İşkence, tecavüz, dayak dahil her türlü kötü mapushane şartlarına maruz kalır.
Bu mahkumlardan biri olan Red ve Andy, çok sağlam bir dostluk kurarak hapishaneyi bambaşka bir yer haline getirirler. Andy'nin hayata bağlı ve her daim iyi bir şeyler bulma çabası içindeki hali, çevresindeki herkesi çok etkileyecektir. Bir süre sonra parmaklıkların arkasında bile özgür bir yaşam olabileceğine bütün mahkumları inandırır....
Bu kadar yeter izleyin...
we filmin afişinde ki yazının meali "korktukça tutsak, umut ettikçe özgürsünüz..."
Hade ii seyirler...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri