Erken Uyanma Script İçeriği

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Günün bittiğinde uyku zamanıdır.Zamanı geldiğinde uyumak için yapman gereken sadece kendini bırakmaktır.Uyku zamanı sadece kendini uykunun derinliğine bırakıyorsun.Rahat dinlenmiş ve düzgün bir şekilde uyuyorsun ve tamda uyanman gereken zamanda dinlemiş canlı ve enerji dolu olarak uyanıyorsun.Zihnini dinlenmeye ve uykuya kolay ve rahatça bırakabiliyorsun.Zamanı geldiğinde kolayca uykuya dalmak sana çok da doğal geliyor ve bunu rahatça kendiliğinden başarıyorsun.Ayrıca bir gayret sarfetmeden kendi kendine olan bir durum bu.

Ynt: Erken Uyanma Script İçeriği

Zinde uyanma ve erken uyanma ile ilgili sadece Doga versiyonu mu var ben mı bulamıyorum...yardımcı olursanız memnun olurum.new age muzıklerınız cok guzel ve zınde uyanmanında new age tarzı varsa cok mutlu olacagım....ben bır ıkı kere dınlememe ragmen erken ve zınde uyanıyorum.cok tesekkur ederım.
sevgıler

jaleshn ' Alıntı:
Zinde uyanma ve erken uyanma ile ilgili sadece Doga versiyonu mu var ben mı bulamıyorum...yardımcı olursanız memnun olurum.new age muzıklerınız cok guzel ve zınde uyanmanında new age tarzı varsa cok mutlu olacagım....ben bır ıkı kere dınlememe ragmen erken ve zınde uyanıyorum.cok tesekkur ederım.
sevgıler
Şu an için doğa var..Diğer versiyonlari da ekleyeceğim...

hocam bu soylediklerinize inanmakla inanmamak arasinda kaldim ama ne demisler birine 40 kere deli dersen deli olurrr actionsmile

bunu yenı kesfettım
benım genelde soyle oluyor özellıkle tatıllerde
sabah 7.30 8 gıbı uyanıp tekrar uykuya dalıyorum bu telkını de ednemelıyım
ama 2yada 3 hafta sonra ondan once dinlemem gerekenler var
s45apk

scorpion_king ' Alıntı:
hocam bu soylediklerinize inanmakla inanmamak arasinda kaldim ama ne demisler birine 40 kere deli dersen deli olurrr actionsmile
atakan bey den once ben soyleyeyım kesınlıkle ınan
zaten sıteyı dolasınca sen de hak vereceksındır
art56art56

uyku konusunda mutlaka ve mutlaka erdal demirkıranı okuyun derim, süper motive ediyor, onun sayesinde artık 5.5 saat uyumaya başladım istediğim saattede uyanabiliyorum, ayrıca size bir sır daha vereyim rahmetli babannem, yani benim canım ninem, bana hep uyumadan önce kalkmak istediğin saati niyet et 7 kez, kevser suresini oku derdi, çok denedim işe yarıyor,

bu telkin uykusuzluğa da iyi gelir mi acaba dusun benim sorunum uyanamamaktan ziyade uykuya geç dalmak.

kenny ' Alıntı:
bu telkin uykusuzluğa da iyi gelir mi acaba dusun benim sorunum uyanamamaktan ziyade uykuya geç dalmak.

kenycim acil listene ekle canım benim..

gayet iyi gelir...
telkin içeriğinin başında zaten güzel bir uykuya dalmamız için gerekli sözler var... uykulusmile

sevgiler.. actionsmile

Merhaba..
Uzun bir süreden beridir uyuyamama ve doğal olarak da istememe rağmen sabah erken uyanamama sorunum var.. 4897
Uyanmam da ne çalar saat ne de başka bir şey fayda etmiyor.. sad456
O kadar uğraştım didindim ama bir türlü uyanmam gereken saatte yani sabah 6.30-7.00 da bir türlü uyanamıyorum.. rt67

Malum bu saatte bu mesajı yazdığıma göre hala uyuyamadığım aşikar..
Yarın sabah 8 de ünv de dersim var ama ben hala uyuyamadım ve maalesef yine derse geç kalacağım.. 88a

Bu saatte google uyuyamama ve uyanamama diye yazdım öylesine sizin siteniz karşıma çıktı,içeriğine biraz bakınca hemen üye olmam gerektiği kanaatine vardım,ve yazılanlar açıkçası bana çok umutlandırdı.. blissy

Umarım bana da bu konuda yardımınız olur,çünkü bu sıkıntım hayatımın gidişatını bile etkilemeye başladı.. 4897

ben bu telkini iki hafta önce dinlemeye başlayabildim.daha önceki telkinlerin hepsine illaki direnç gösteren beynim bunu çok sevdi.dinlemeye başladıktan iki üç gün sonra erken dalıp erken uyanmaya başladım.bence oldukça işe yarayan bir telkin f678h ama heralde bunun için de önce suçluluk ego güç. dinlemek gerekiyordur neutrali5

merhabalar neveda hoşgeldin.. actionsmile

rehber bölümümüzü inceleyerek telkinleri dinlemeye başla istersen..
ego ve suçluluk ile başlanması gerekiyor ama erken uyanma telkini çok kısa olduğu için
hemen eklemende bir sorun yok bence..
1hafta kadar sonra da ertelemeyi bırak telkinini de ekle..

uyumadan bi kaç saat önce;
15-20 dk kadar yürüyüş yap..
ılık bir duş al ve tamamen arındığını rahatladığını düşün..
aromatik yağlardan hoşlanıyorsan bir buhurdanlık al ve uyku odanda lavanta yağı buhurlaştır.. (su ile karıştırarak)
bi kaç damla lavanta yağını da yastığına damlat.. hatta bileklerini kulak arkanı alın bölgeni bu yağ ile hafifi olarak ov..

akşamları kafeinli içeceklerden uzak dur ve papatya nane ıhlamur gibi uyku verici çayları dene..

yatağına uzandığında gevşeme hareketlerini kullan...
ayak parmaklarından başlayarak başına kadar vücudunu bölgelre ayır her birisini hisset ve gevşeme talimatı ver..
şöyle ki;

parmak uçlarım.. (hisset ) parmak uçlarım gevşiyor.. rahatlıyor...
ayaklarım... (hisset) ayaklarım gevşiyor .. rahatlıyor..
kaslarım kalçalarım ellerim.. sırayle devam et..

huzur içerisindeyim.. güvendeyim.. şimdi huzur içerisinde uykuya dalaıyorum ve neşe içerisinde uyunacağım..

bu egzersizlere başlamadan önce bilinçaltına talimat ver..
sabah 8 de neşe içerisinde huzurla uyandım.. bu görevi sevgiyle bilinçaltıma verdim..

sağlıklı ve kaliteli uyku bizlerin en çok ihtiyaç duyduğu yenilenmemiz için çok önemli satlerdir..
bunun için ne gerekiyosa yapmmaız lazım..

sevgiler.. hismiley

MERHABALAR. YA BU MP3 TE SADECE SU SESİ GELİYOR. BU NEDİR DEDİM. HEPSİ Mİ BÖYLE DOĞA VERSİYONUMU. t678

melekelif ' Alıntı:
MERHABALAR. YA BU MP3 TE SADECE SU SESİ GELİYOR. BU NEDİR DEDİM. HEPSİ Mİ BÖYLE DOĞA VERSİYONUMU. t678

melekelifcim doğasesi versiyonunu indirdiğin için su sesi geliyor..newage olanı var sanatmüziği olanı var ney var..seçim sana ait.. smiliyface
indirdiğin telkinlerdeki sözleri zaten duyamıycağın için hepsinde de sadece müzik var..istersen önce rehber bölümümüzü bir incele sorularını daha sonra sor..ne dersin ttli3

ben erken uyanma yı yatmadan 15/20 dk. önce dinlemeye baslıorum fakat aklıma cok tuaf seyler gelıo....

Hani simdi bu mp3'de su sesi varya s45apk ve hani bazen uyuyan arkadaslarımıza altına kaçırsınlar die sakalar yaparız bir bardaktan diğerine su bosaltırız....Aynen onun gibi ses gelio valla ben korkuyla uyanıom acaba altıma yaptımmı die s45apk bunların baska versionu olsa daha ii olmazmı..Tabii uzman sizsiniz ben sadee fikrimi beyan edeyim dedim...New age,ney v.b gibi versionları olmasını cok isterdim...

EMEGE SAYGI... alk78

Saatler de alındı ya, acil bu telkine başlamam lazım bugün okadar zor uyandımki hele bide haftasonu da çalışmışsanız 88a. Kafama takılan şey oldu. Diğer telkinleri gün içindede dinliyorum. Acaba bunu sadece gecelerimi dinlememiz lazım. Rahat uykuya dalıyorsun falan var script içeriğinde, valla şu an zaten çok meyilliyim uykuya.Dinlersem uyku moduna geçmekten korkuyorum.

Haa birde Atakan Bey çokmu oluyoruz bilmiyorum ama Erken uyanmanın new age ve diğer versiyonlarınıda bekliyoruz acilen ttli3, aynı müzikleri dinlemek bi süre sonra sıkıcı olabiliyor. Çok Çok Çok teşekkürlerrrr......

evet akşamları dinlerseniz daha yararlı olacaktır.. b456

eve geldikten sonra dinlemeye başlayın.. ilk başlarda telkine alışma süreniz olacağı için akşam dinleme süreniz uzun olabilir ..
ama bir süre sonra yatma saatinizden önce dinlemeniz yeterli olacaktır.. uykulusmile

sevgiler..

konu ve mp3 le ilgili şüpheleri olan arkadaşlar; bu ney ile yapılan telkinleri osmanlı zamanında kullanmış ve oldukçada iyi sonuçlar almış, araştırırsanız göreceksiniz.

sevgiler..

Çok teşekkürler artık tam zamanında kalkıyorum.

bazı telkinleri dinliyorum bunuda dinlemeye baslasam bi zararı olurmu yoksa hepsini birleştirp dinlesem olurmu

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri