Enerji dusuklugu

Ynt: Enerji dusuklugu

merhaba ulku bana ozelden yazarsan sana bu yurtdısında yalnız kallmama carelerını kendım gelıstırdıgım teknıklerı anlatırım sevgıler

maerhaba tresor,
sana ozlden yazmayi isterm ama nasil ypacagimi bilemiyorum msn den mi gorusuruz?
ya da baska i yerden mi??
ilgin icn tesekkurler o tavsiyelere ihtiyacuim var dogrusu!!!
bye
ulku

siteden mesajlarıma gel ordan benım nıckımı bul ben sana atacaktım ama 3 tane ulku cıkıyor hangısısın bılemedım

Cevap: Ynt: Enerji dusuklugu

sevgili izmirli
geçtiğimiz aylarda 21 gün radyodan meditasyon yaptık şu an böyle birşey yok..ama kullanmak isteyenler için çekim yasasını devreye sokan yeni bir meditasyon yazıyorum..kısmetse bu gece seslendireceğim sizde diğer arkadaşlarla birlikte indirip dinleyebilirsiniz..saygılı sevgiler..

Bu gönderiyi 2007 yılında yazmışsınız. Peki şimdi radyo meditasyonu ya da başka meditasyon var mı?

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri