Ego Güven Güçlendirici Ney

Durum
Konu yönetici tarafından kapatılmıştır.

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
atakan bey,

Ego ile ilgili yazıya ulaşamadım, başka bir arkadaşada yazmışsınız sayfanın alt tarafına ilerleyin diye ama göremedim, yardımcı olurmusunuz müsait olduğunuzda.

Merhabalar,
Öncelikle tüm emekleriniz için sonsuz teşekkürler...
foruma ve siteye yunus sesleri araken rastladım ve üye oldum ancak hiçbir telkin çalışması yapmadım bugün üye oluşumun üzerinden epey geçtiği halde tekrar karşıma çıktı forum ve bende telkin dinlemeye karar verdim
umarım sizlerin anlattığı olumlu değişimleri bende yaşayabilirim

öneriniz üzre ego güçlendirici ve suçluluk ile ilgili olanların hepsini indirdim ve dinliyorum aynı şeyi dinlemek sıkıcı olacağından 10 şarkıyı birden karışık dinliyorum music45

sevgi ve huzurla kalın

blissy bu arada ikonlarınız çok eğlenceli derty

Ynt: Ego Güven Güçlendirici Ney

selamlar bu telkin müzikleri bir harika özellikle ney benim için ideal yaşamımda oldukça heyecenlıyım ama neyi dinledi,kten sonra içimde dinginlik hissediyorum telkinlerin de faydasını göreceğime inanıyorum bazı gelişmler oluyo iyi yönde arada içimde önleyemediğim bir heyecan oluşuyo sanırım buda normaldir teşekkürler tüm site çalışanlarına harika bir yer burası sonsuz sevgilerle

aynı scriptin farklı müzik versiyonlarını arka arkaya dinlemek uygun mudur?

ayrıca aynı scriptin farklı ses versiyonları mb olarak neden birbirinden farklı acaba?

yılmaz ' Alıntı:
aynı scriptin farklı müzik versiyonlarını arka arkaya dinlemek uygun mudur?

ayrıca aynı scriptin farklı ses versiyonları mb olarak neden birbirinden farklı acaba?
Arka arkaya dinlemede bir sorun yok.Zaten ortalama 70-80 saat(kişiden kişiye değişmek üzere) dinlemek gerekiyor.Telkin içerikleri grup olarak aynı; yani suçluluk duyguları bütün müziklerde telkin içerikleri aynı. Süre olarak değişmesinin sebebi de ritmotrans olması yani müzik ritmine göre telkin içeriklerinin okunması. Bu yüzden süreler müzikten müziğe değişmekte.
Sevgi ve saygı ile...

Merhaba ben de yeni üyelerinizdenim. Merak ettiğim bir şey var. Biz bu telkin müziklerini ne kadar süreyle dinleyeceğiz. Yani bu olumlu etkiler müzikler dinlendikçe mi devam edecek yoksa bir müddet sonra müzikleri dinlemeyi bırakınca kişi önceki durumuna geri mi dönecek?

fsy ' Alıntı:
Merhaba ben de yeni üyelerinizdenim. Merak ettiğim bir şey var. Biz bu telkin müziklerini ne kadar süreyle dinleyeceğiz. Yani bu olumlu etkiler müzikler dinlendikçe mi devam edecek yoksa bir müddet sonra müzikleri dinlemeyi bırakınca kişi önceki durumuna geri mi dönecek?
Merhaba
Hoşgeldiniz...
Sorunuz ile ilgili konu başliği bu bölümdedir...

http://www.hayatimdegisti.com/portal/index.php?option=com_smf&Itemid=79&board=176.0

merhabalar bende yeni geldim
sigrt56

Rapidshare e yüklenemez mi bunlar. Yüzyıldır uğarşıyorum hala indiremedim ya.

Fulun Yücel ' Alıntı:
Rapidshare e yüklenemez mi bunlar. Yüzyıldır uğarşıyorum hala indiremedim ya.
Rapidde limit olduğu için her yuklemeden sonra beklemek gerekiyor. ritmotrance domainin olduğu serverdan bende memnun değilim son zamanlarda çok yavaşladi.Tüm linkleri yeniliyorum.Bu linki de biraz once yeniledim.Tekrar sayfayı yenileyip deneyiniz.

hay Allah be fuluncum rt67 ... geçenlerde başka bir arkadaşa linkleri msn den kopyalarak verince olmuştu... bi de o yolu deneyelim.. pc05
olmadı ben gene sana gönderirim istediklerini.. ark5

sgozder hoşgeldin inşallah sende bu halden sigrt56 bu hale gelirsin blissy wave forumda selamlaşma bölümümüz var.. aç kendine bi günlük dök içini rahatla... çözülmeyecek dert yok Allah ın izniyle onayi

Yaptım, yaptım Yehh huuuuuuuuu!!! İniyor şu anda! Teşekkür ederiiiimm wave

art56art56 happy6 clapping hadi iyi dinlemelerr.... music45 kiss3

**shamanic** ' Alıntı:
art56art56 happy6 clapping hadi iyi dinlemelerr.... music45 kiss3

Bu arada şu an iki çeşit link var.Ritomtrance diye başlayan linkler yurtdışı serveri olup yavaştir. hayatimdegisti.net ise yurtiçi hizli serverdir...Linklerin tamamini hayatimdegisti.net yapiyorum.

merhaba arkadaşlar y789
ben linkden indirmeye çalıştım ama olmuyor yardımcı alablirmisiniz yrl78

dost27 ' Alıntı:
merhaba arkadaşlar y789
ben linkden indirmeye çalıştım ama olmuyor yardımcı alablirmisiniz yrl78

Saniyorum server gecici olarak kapali.Bir süre sonra tekrar aktif olacaktir.

arkadaşlar indiremediğiniz müziklerden bizde size gönderebiliriz.bende hepsinin olması gerekiyor..eksik olanlarıda başka arkadaşlar verirler..

ney sesi indirdim ama sanat müziği çalıyor dusun.buda çok güzeldi ama ney sesini daha çok seviyorum music45

evet,,sanat ı indirdim ancak ney i indiremiyorum .var diyor .... utananadam

Durum
Konu yönetici tarafından kapatılmıştır.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri