Ego Güven Güçlendirici Klasik Müzik

Malesef hala mp3leri yükleyebilmiş değilim.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/dikkat-mp3leri-buradan-yukleyiniz/
adresine giriyorum. sonra "ego(Güven) güçlendiriciyi tıklıyorum.

sonra mouse'u listeden 3.sünün üzerine getirince (klasik müzik seçeneği burada çünkü) bir bilgi notu çıkıyor ve sağ tıklayıp hedefi farklı kaydet diyor, ama malesef uyguladığımda html formatlı kayıt yapıyor. anlamadım bir türlü.

yani elde var koca bir "0". yardımlarınızı bekliyorum.

merhaba umutburda

alternatif linkten de indirebilirsiniz.

Web Hosting - Dedicated Server

linke tıklayın, geri sayma işlemi bitince DOWNLOAD demeniz yeterli.

sevgiler actionsmile

merhaba umutburda

alternatif linkten de indirebilirsiniz.

Web Hosting - Dedicated Server

linke tıklayın, geri sayma işlemi bitince DOWNLOAD demeniz yeterli.

sevgiler actionsmile

Çok teşekür ederim Sanemce. anlaşılan mp3leri indirmek için önceki sayfalardaki mesajlardan takip etmek gerekecek, öyle indirebileceğiz. yoksa link falan yok öyle sağ tıklayıp farklı kaydedebileceğimiz.

tekrar teşekkürler. huzurlu kal.

Merhabalar arkadaşlar ben de dün başladım "ego güven güçlendirici klasik" telkinini dinlemeye ...
Birşeyi merak ediyorum şu anda dinlediğim telkinin "ego güven güçlendirici klasik" ingilizce olma ihtimali var mı ? Çünkü konuşma seslerini bazen duyabiliyorum ama hangi dil olduğunu anlayamıyorum ....
Boşu boşuna ingilizce dinlemeyimde. Zihin telkinleri algılamanın yanında birde ingilizce çeviri yapmak zorunda kalmasın ))
cevaplarsanız sevinirim )

telkinler Türkçe'dir sevgili ısteoylebirsey rahatlıkla dinleyebilirsiniz. actionsmile

çok teşekkürler ama müzik duyuyorum bana da insan sesi gelmedi

y789ben sitede yeniyim inş.faydasını görürüm tşkediyorum şimdidennnn ve müzikleri dinlemek hoşuma gidiyr heyecanlanıyorum içimden bir şeyler yapmak geliyormusic45

ya bu telkinler gercekten ise yariyormu? bugun bes tanesini indirdim bi deniycem bakalim

klasik muzik versiyonuda guzelsmil56

klasik müzik çok hoşuma gitti üye olundugunda gelen linkte dosya bozuk dedi ama sitede verilen bilgiyle indirdigimde gayet rahat indirdim.şimdide şuçluluk duygusu sanat mp3 dinliyorum çokk teşekkür edrimm işallah bana da yardımcı olurr..öss'ye çalıoşmada çokk işime yarayacakkk... blissy956k

bana da insan sesi gelmiyor ama bu sefer cok kolay indirdim.
Her zaman cok zorlaniyordum tesekkurler.

Bu siteye yeni üye oldum ve telkinli müzikler ilgimi çekti ancak indiremiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

Bu siteye yeni üye oldum ve telkinli müzikler ilgimi çekti ancak indiremiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

Merhabalar Selm_A,

Öncelikle yanımıza hoşgeldiniz..vien1

Telkinleri ilgili her konunun ilk mesajında bulabilirsiniz..

Alternatif linkler de aynı mesajın içersinde yer alıyor..Ve şu an da aktif durumdalar..actionsmile

Hoşbulduk.İlginiz için teşekkürler.Telkinlerin nerde olduğunu biliyorum alternatif linki de kullanmaya çalıştım ama olmuyo biri msnimi eklese bana bu telkinleri atsa gerçekten benim için çok iyi olucak.Lütfen yardım edin.

bu klasik müziğin adı ne ? yani mesela ben bu müziği dinlemek istesem nette ne diye aratmam lazım...

bu mp3 1 dk. 50 sn. mi? yoksa ben yanlış birşeymi indirdim

bende yeni üyeyim benim indirdiğim linkte sadece doğa ve kuş sesleri var ,herkes klasik müzikten bahsediyor,bi yanlışlık yok dimi

merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim.site bende çok merak uyandırdı. keşfetmeye çalışıyorum. üyeliğimi tamamladım mp3leri indirebiliyorum fakat bunları nasıl kullanacağıma dair hiçbir bilgi bulamıyorum.mailime de gelmedi.sadece dinleyecek miyim ne yapacağım hiç birşey anlayamadım.lütfen yardımcı olabilir misiniz teşekkür ederim şimdiden

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri