Ego Güçlendirici Telkin İçeriği(Sadece metin vardır)

o zaman bnm sorunum özgüven eksikliği deildr belkide ya böyle insan önüne çıkınca heycanlanıorum elim terlio sesim titrio kalp atışlarım hızlanıo bakışlarım bile titriyo sanki manyak bişey yani onu bırak bn münazaralara katılıorum o kadar kişinin önüne çıkmak zorundayım

bu suçluluık duygusu telkininin içeriği sanki daha önceden bişey yapmşızda kendimizi affedemiomuşuz gibi.. o yüsden garip geldi bana

merhabalar..
yanımıza hoşgeldiniz..

suçluk ve kendine güven ile ilgili olarak aşağıda vereceğim linkleri müsait oluduğunuzda okumanızı öneriyorum..

[FONT=&quot]http://www.hayatimdegisti.com/forum...4600-ego-guclendirmenin-anlami.html#post36301[/FONT]

[FONT=&quot]http://www.hayatimdegisti.com/forum...uygusu-telkin-icerigi-yazari-6.html#post47549[/FONT]

[FONT=&quot]http://www.hayatimdegisti.com/forum...uygusu-telkin-icerigi-yazari-7.html#post52103[/FONT]

yapılan pek çok araştırmada rna larımız ve ortak bilinçaltımız vasıtasıyla suçluluk değersizlik v.b niteliklerin ana-babamız hatta atalarımızdan bize aktarıldığı kanıtlanmıştır...

hal böyle olunca yaş farkı gözetmeksizin bu konuların üzerine sevgiyle eğilmeniz gerekir.. şanslı olduğunuz konu ise bu kadar genç yaşta bunu farkederek kendinizi arındıracak yaşamınızın akışını yeniden düzenleyebilecek olamanızdır..

sevgiler.. actionsmile

hmm. annadım shamanic çok thank you kimse cvp vermiicek sanıyodum peki biz şimdi günde 10 saat dinlemelyz ya bunu 5 saat ego 5 saat suçluluk olarakmı dinliicez nassıl dinliicez bide hazır seni online bulmşken bu

tekrar merhaba..

dinleme süresini bu kadar çok ince eleyip sık dokunumanıza gerek yok.. telkinlerden verim alabilmeniz için düzenli bir şekilde tekrarlayarak dinlemeniz gerekir ki içselleşebilsin..

medyaplayer ınıza her iki telkinden de birer tane ekleyin.. yanına bir de ertelemeyi bırak telkini ekleyin.. bu üçü gün içinde ya da siz uyurken duyabileceğiniz seste çalsın..

kısa sürede yaşamınızdaki güzelliklerin haberlerini almak dileklerimle..

sevgiler.. actionsmile

ego telkininde sanki birisi bağırarak konuşuo 2 gündür dinliorum 1.günündede konuşmaları duymaya başladım ama tam seçemiorum sözcükleri falan sanki birisi arkada bağırarak konuşuo bazen kadın sesi duyuyorum hatta telkinin 7.dkkasında ve galiba 21.saniyesnde birisi aaa die bağırıo 3 4 salise çok rahatsız oldum bırakdım acaba 7.dkka 21..saniyede konuşan kişi ne diyo?

bnde bi sorunmu var yoksa geri alıp alıp dinliorum aynı aaa sesini duyuyorum acaba başka bişelermi konuşuluo die tırstım siz bu sesini aqua parkdan falanmı aldınz

y789 hayır aqua parktan almadık.. sevincli

yo hyr sesini çok açmıorum telkin içeriğinide okudum kulaklarım bana oyunmu oynuo diicem sesli konuşmalar nesede birinin bağırmasını duyunca tırstım tekrar tekrar dinledim aynı ses tam olarak 7.dkka 21.saniyede

acaba tam o saniyede ne dio onu biliomsnz?

ya öyle bağırış dediimde sanki

Merhabalar
Muhtemelen içinde geçen mutluluk telkinidir.Mutluluk telkininde mutlusun iyisin daha mutlusun gibi cümleler geçer.Bu cümleler bazen vurgulu okunur.
Telkinleri kısarak dinlersen bu sesler rahatsız etmeyecektir.

Lütfen konu başlığında ard arda bir kaç kelimeden olan sohbet tarzı mesajlar gonderme.Konu başlığı telkin içeriği ile ilgildir.Bu şekilde ard arda mesajlar gondermek spam olarak algilanir.

merhabalar ben aranıza yeni katıldım telkinleri nasıl dinleyeceğim bilgisayara indirince sadece yazısı oluyor ben sesli dinlemek istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

yo hyr sesini çok açmıorum telkin içeriğinide okudum kulaklarım bana oyunmu oynuo diicem sesli konuşmalar nesede birinin bağırmasını duyunca tırstım tekrar tekrar dinledim aynı ses tam olarak 7.dkka 21.saniyede

ya öyle bağırış dediimde sanki

aynı bağırma sesini bende duyuyorum, hatta ilk duyduğumda geceydi ve korktum. Şimdi gündüzleri dinlediğim için sorun yok. Aldırmıyorum. Ama kulaklıkla kesnlikle o sesi duyuyorsunuz. ooo67

Merhabalar Atakan bey,
Ben de yeni üyelerdenim, 3 gündür (bilgisayar başında çalıştığımız için sabahtan akşama kadar) Ego güçlendirici ve Suçluluk Duyguları mp3 lerini (yalnızca doğa sesleri ile) birlikte dinliyorum, daha doğrusu dinliyoruz, eşime de dinletiyorum :) Sanki o su sesleri, dalgaların sesleri kalbin üzerinden akıyor ve kalbimdeki tüm kirleri söküp atıyor, içimde müthiş bir ferahlama hissediyorum. Bu siteyi kilo verme ile beyin arasındaki bağları araştırırken buldum, keşke daha önce sizleri tanısaymışım diye düşündüm ama demek ki uygun zaman şimdiymiş :) Şuan için aslında hedefim kilo vermek ancak sizin de önerdiğiniz gibi ego ve suçluluk mp3 lerini 15 gün gibi bir süre dinledikten sonra kilo verme mp3 lerine geçeceğim, kilo verme mp3 lerinin etkilerini şimdiden çok merak ediyorum. Etkileri gördükçe sizleri haberdar edeceğim...

Merhabalar Atakan bey,
Ben de yeni üyelerdenim, 3 gündür (bilgisayar başında çalıştığımız için sabahtan akşama kadar) Ego güçlendirici ve Suçluluk Duyguları mp3 lerini (yalnızca doğa sesleri ile) birlikte dinliyorum, daha doğrusu dinliyoruz, eşime de dinletiyorum :) Sanki o su sesleri, dalgaların sesleri kalbin üzerinden akıyor ve kalbimdeki tüm kirleri söküp atıyor, içimde müthiş bir ferahlama hissediyorum. Bu siteyi kilo verme ile beyin arasındaki bağları araştırırken buldum, keşke daha önce sizleri tanısaymışım diye düşündüm ama demek ki uygun zaman şimdiymiş :) Şuan için aslında hedefim kilo vermek ancak sizin de önerdiğiniz gibi ego ve suçluluk mp3 lerini 15 gün gibi bir süre dinledikten sonra kilo verme mp3 lerine geçeceğim, kilo verme mp3 lerinin etkilerini şimdiden çok merak ediyorum. Etkileri gördükçe sizleri haberdar edeceğim...

Hoşgeldiniz değerli geri bildiriminiz için teşekkürler...
Suçluluk duygularımızdan kurtuldukça sırtımızdan bir yük inmiş gibi olur.
Bu deneyimi ve arada ki farkı ferahlamayı bende deneyimledim.Seneler geçmesine rağmen de bu ferahlık devam ediyor.

merhaba

Merhabalar, herşeyden önce siteye yeni üye oldum. herşey için çok teşk ederim. çok faydalı olduğuna inanıyorum. ama kafama takılan bişey var. ego güçlendirici telkin içeriği ile ilgili; bazı olumsuz cümleler kelimeler ters etki yapmazmı?? bunu merak ediyorum.
bilgi verebilirseniz sevinirim.
Teşk.ler

Bu derin uyku süresince kendini çok daha güçlü ve çok daha hazır, çok daha uyanık, çok daha enerjik hissedeceksin. Her şeyden kolayca yorulmadığını duyumsayacaksın… çok daha az bitkin hissedeceksin. Cesaretin cok daha az kırılacakkolayca depresyona giremeyeceksin (much less easily depressed). Her gün... çevrende, seni kendinden uzaklaştırabilecek her ne olursa olsun, sen her ne ile uğraşıyorsan, onlarla çok daha yoğun ilgileniyor olacaksın… bundan böyle kendinin ve karşılaştığın/karşılaşacağın zorlukların üzerinde bu kadar durmayacaksın… ve kendin hakkında çok daha az endişeli olacaksın. Kendinle ve hissettiklerinle çok daha az meşgul olacaksın. Her gün… sinirlerin daha güçlü ve daha hazır olacak. Aklın daha dingin ve açık olacak… duygu ve heyecanlarının kontrolün altında olduklarını giderek daha fazla hissedeceksin….. daha sakin… daha huzurlu olacaksın. Çok daha az endişeli olacaksınruhun daha az çalkalanacakçok daha az korkacak ve çok daha az kaygılanacaksın… kolayca üzülmelerin daha da azalacak.

Bu konu ile ilgili olarak daha önce de açıklama yapmistik tekrar edeyim.Kısa metinlerde olumlamalarda özellikle olumlu kullanılır.
Telkin metinleri ise sadece olumlamalardan oluşmamamaktadır.Bu nedenle önemli olan genel anlamdır.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri