Ego Güçlendirici Su Versiyonu

Ynt: Ego Güçlendirici Su Versiyonu

bilgisayarımda winamp ve media player varya ben winamptan egoyu media playerdan da suçluluk duygularını açsam ikisini birden dinlesem sıra sıra değil aynı anda başlatsam neolur acaba saçmaladımmı

Merhaba tolga_oz; hismiley

İki telkini aynı anda dinlemen doğru olmaz.Telkinleri önce ego güçlendirici sonra suçluluk duygusu yani, sırayla dinlemen gerekiyor. Aksi halde sadece karışık bir müzik dinlemiş olursun sadece...

Aşağıdaki linklerden bilgi alabilirsin.Soruların olursa, yine cevaplandırmaya hazırız..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil_dinleyebilirim-b10.0

http://www.hayatimdegisti.com/forum/rehber_bolumunu_incelemeden_soru_sormayiniz-b11.0

Sevgiler.. smiliyface

bişey daha telkinlerin hepsinde mutluluk telkinini niye koydunuz öylede karışık olmazmı

tolga_oz ' Alıntı:
bişey daha telkinlerin hepsinde mutluluk telkinini niye koydunuz öylede karışık olmazmı

tolga_oz merak etmeyin mutluluk telkini hepsiyle uyumlu olduğu için verimli oluyor,
kısacası hangi telkini dinlerseniz dinleyin, mutlu olacaksınız super

merhabalar tolga_oz..

hedeflerimiz amaçlarımız ve bizi istediğimiz noktaya taşıyacak olan en kısa yol mühimdir..

mutluluk telkini bu noktada yardımcı etmen, geçiş dönemini en rahat atlatılmasına yardımcı olan özleliklere sahiptir..

dolayısıyla karışıklık değil ..pozitif duygularımızında desteğini almamıza yardımcı olur..

sevgiler..

hedef belirlemede hedeflerinizi yazıp biryere asın diyorsunuz.gizli kalması gerekiyorsa sadece mp.3 leri dinleyip oturup gerçekleşmesinimi bekleyeceğiz.bu arada ben 10gündür ego güçlendirici ve suçlululuk dinliyorum.hiç bir etki görmedim.ne baş ağrısı nede başka bişey . 12389

merhabalar nefa..

hedef belirlemek yaşam programının önemli bir parçasıdır..

nereye gideceğini bilmeyen bir gemiye rüzgar yardımcı olamaz diye sevdiğim bir söz vardı..

buradaki telkinlerin amacı yanlış bilinçaltı kalıplarımızın doğruları ile değiştirilmesini esas alır..

bilinçaltımız elimizdeki sihirli değneğe benzer .. saklı hazinemizdir..
ancak bunu doğru kullanmayı öğrenemediğimizde bir anlamı olmaz..

hedef belirlemek; telkinleri dinlerken yapacağımız yardımcı çalışma örnekleri olarak verilmiştir..

bu benzer bir çok çalışma örneği bilinçaltı ve beynin gizemleri bölümlerininde ayrıntılı olarak mevcut..

incelemeniz için;
http://www.hayatimdegisti.com/forum/bilincaltinin_bilinmeyenleri-b148.0/
http://www.hayatimdegisti.com/forum/beyin_gucu_beynin_gizli_dunyasini_kesif-b424.0/
http://www.hayatimdegisti.com/forum/kuantum_dusunce-b425.0/

belirtiler kişiden kişiye değişiklik gösterir..
hiç bir belirti yaşıyor olmasanızda telkinleri düzenli dinlemeye devam ettikçe bilinçaltınız gerekli mesajı alacaktır..

sevgiler..

1 aydan fazladır dinledim çok hevesliydim işe yaramaması beni çok üzdü bende işe yaramıyo galiba neyse bnde başka şeyler denerim artık

ben nereye yazıcam bilemedim ama sadece klasik müzik sesi geliyor.bunu bir insanın anlatması gerekmiyormuydu?

bende denemeye başladım.hadi bakalım inş. işe yarar

mp3 leri buradan indirebilirsiniz butonuna bastığım zaman indireceğim hiç bir link i göremediğim gibi konuyla ilgili sadece arkadaşların yazdıkları yorumları görüyorum..lütfen bana yardım edin sinir oldum..

merhabalar cok ama cok guzel bi site emegi gecen herkese tesekkurler 25889. bugun aranizdaki 4.gunum.gunluk 2-3 saat anca dinleme firsatimoluyor ilk iki gun mide bulantim vardi simdi duzeldi bide surekli sirtimi dik tutma ihtiyaci hissediyorum.simdilik boyle gelismeleri yazarim

telkinlerin su versiyonunu 20 gün sabahdan öğleden sonraya kadar dinledim..açıkçası ruhumu dinlendirdiği gibi huzur verdiği izlenimi bıraktı..sesleri duyabiliyorum..kendime olan güvenimi güçlendirdiğinide yavaş yavaş görmeye başladım..çünkü çok kalabalık bir topluluğun içerisinde bulunduğum için hitabetimi arttırdığını karşımdaki insanı daha rahat tespit edebildiğimi ve ona göre rahat cevap verebilme kabiliyetimin ağır ama emin adımlarla ilerlediğini sizlerle paylaşmak istedim..gerçekten hayatım değişti sitesine teşekkür ederim..son olarak sizlerden bir ricam olacak..astral seyehat ile ilgili çok daha geniş kapsamlı video sunumları oluduğunu biliyorum ingilizceden türkçeye çevirip bizlere sunarsanız..çok sevinirim..başarılar dilerim..sizlere olacağız her zaman.. kiss3

bugun benim 6. gunum surekli dinlemesemde gunde 3-4 saatego ve sucluluk telkinlerini dinleyebiliyorum fark varmi derseniz galiba var.bugun kuzenimin kinasi vardi ve ben nedense kendimden emindim eskiden kalabaligin icinde yurudugumde heran dusecegim sanirdim bugun adimlarim cok saglamdi ve surekli halay cektim halbuki boyle degildim sanki herkesin gozu ustumde diye hemen sikilir otururdum ben bunu orda hic dusunmedim bile eve geldigimde kendimdeki fark aklima geliverdi ve ben simdi soktayim nasil olur gibisinden dusun bu mutlulugumu sizlerle paylasmak istedim

Merhaba arkadaşlar,

Su sesini dinlerken, bağırtı ve konuşma sesleri duyuyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

merhabalar morbeyaz .. yanımıza hoşgeldin..

rehber bölümde pek çok soruna yanıt bulacaksın.. super
müsait oldukça incelemen için;
http://www.hayatimdegisti.com/forum/rehber_bolumunu_incelemeden_soru_sormayiniz-b8.0/

telkinlerin içerisinde ilave olarak mutluluk telkinide mevcuttur.. mutluluk telkinin db kaydı ana telkinden daha yüksektir..
telkinler ritimli olarak okunmaktadır.. kelime vurgusunun yükseldiği müzik sesinin düştüğü kesişme noktalarında sesler duymanız bu sebeple normaldir..

özellikle deneme yaptım hem kulaklıktan hem hopörlerden dinlediğimde arka fonları duymak için sesi oldukça yükseltmem gerekiyor..

dinlerken müziği normal seviyede açmanız verimlilik açısından da iyi olacaktır..

sevgiler.. actionsmile

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri