Ego Güçlendirici Su Versiyonu

verdiğin linke sağ tıklayıp kaydet dediğimde mp3 yerine o linke tıkladığımda açılan sayfayı kaydediyo. sonuç: su versiyonunu indiremedim bi türlü acele yardm lütfen...

[FONT=&quot]
merhabalar mech..

senin için kontrol ettim ..
ilk mesajımızda yer alan ana linkimizde alternatif linkimizde sorunsuz çalışmakta..

tekrar denediğinde indirebilirsin..

sevgiler.. actionsmile
[/FONT]

merhaba siteye yeni üyelerden biriyim ve ne yazık ki mp3 lere ulaşamıyorum. verilen linklerde farklı kaydet butonuna basınca da html olarak kaydetmeyi deniyor. yardımcı olursanız sevinirim.

çok saoLun ya

Sevgili arkadaş bende iki gündür uğraşıyorum link in üzerine gelip sağ tılıyorum hedefi farklı kaydedetmek istediğimde sadece html olarak kayıt ediliyor sizin burada gösterdiğiniz gibi bir pencere açılmıyor bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla

selam tibey,
umarım yardımcı olur.
link üzerine gelip farenizin sağ tarafta bulunan butonuna bastığınızda farklı kaydet seçeneği ile kaydedebilirsiniz.

yada en alttaki "rapidshare web..." yazısına tıkladığınızda alternatif olarak başka bir siteden bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.
yine takıldığınız bir yer olduğunda yardımcı olmaya çalışırız.

Ego Güçlendirici telkin su versiyonu buradan indirebilirsiniz.. Sağa tiklayip hedefi farkli kaydet yapınız...

http://www.hayatimdegisti.org/dosya26/ego%20guclendirici%20doga%20hayatimdegisti.com(1).mp3

Alternatif link üstte ki linkten yuklenmiyorsa kullaniniz.
RapidShare Webhosting + Webspace teşekkürler

Yeni yüklenen versiyonları ilk sayfadakilermi acaba? Bana mail geldi,yeni versiyonlar yüklendi diye,ama bulamadım

canım teşekkürler ama verdiğin linke tıklayınca,hata bu bağlantı bozuk yazısı çıkıyor:(

evet canım ben de o linkten indirmiştim ama sonradan bozuldu herhalde. Atakan bey ilgilenecektir..

o esnada rapid de sorun vardı büyük ihtimal dusun2

bende de hata vermişti ama şu an baktım çalışıyor sung66

tamam çalışıyor şimdi teşekkürler her ikinizede:)

inanırmısınız bilmem ama daha dördüncü gündeyim sanki yürüyüşümde biraz ilerlemeler oldubundan önce aynı kaldırımda bana bakan kişilerle göz göze geldiğimiz anda bende bi yamulma oluyodu
ieprompt.html
kendime güvenemezdim şimdide aslında öyleyim ama sanki bi ilerleme var inanıyorum 1 ay sonra bomba gibi olacağım bu telkinleri hazırlayan sunan yapan kısacası emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler iyiki varsınız

lütfen yardım edin.ben yeni üyeyim. üyelik ücretlimi öğrenmek istiyorummmmmmmm

admin cevap verirmisiniz lütfen

Merhaba som.

Üyelik ücretli değildir.Ayrıca Atakan Bey telkinleri de ücretsiz olarak bize sunmakta.Keyifli dinlemeler dilerim.

ben yeni üyeLerden biriyim bilgisayarla pek alakam yok bu siteye bile zor üye oldum mp3"lere ulasamıyorum bana en kısa zamanda yardımcı olursanız sevinirim simdiden tesekkurler.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri