Ego Güçlendirici Su Versiyonu

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Ynt: Ego Güçlendirici Su Versiyonu

MP3 dosyalarnı indiremiyorum. Sağ tıkladığımda hedefi farklı kaydet seçeneği çıkmıyor. Direk link de windows media player ile açılıyor.

Fulun Yücel ' Alıntı:
MP3 dosyalarnı indiremiyorum. Sağ tıkladığımda hedefi farklı kaydet seçeneği çıkmıyor. Direk link de windows media player ile açılıyor.
Lik üzerine gelip tam üzerinde iken sağa tiklamak lazim.Birde windows ingilizce ise save target as de yazabilir.

Hayır yazıyor ama tıklanmıyor yani seçenek aktif değil. Bu yüzden indiremiyorum. Ne yapabilirim?

Kullandığınız tarayıcı ayaralrından kaynaklı olabilir.Exploerde araçlar internet seçeneklerine grip gelişmişden varsayılanları seçebilirsiniz güvenlik ayarlarınız düşürebilirsiniz bir süreliğine virus tarayinizi kapayabilirsiniz.Bunun dışında sorun yine devam ederse neden olabilir bir bilgim yok pc konusunda uzman arkadaşlar görüş bildirebilirler.

suçluluk telkinin her versiyonunu indirdim sorun olmadı ego telkinin klasik versiyonunu indirdim ama su sesini indiremiyorum zaten dinlemek için tıkladığımda başka sayfa açılıyor neden olabilir acaba?

ne yazikki bende indiremiom insede 7 kb olarak inyo ve başka bi sayfa açilyo ndn böyle olyo 88a

merhaba arkadaşlar... actionsmile

atakan bey yenileme çalışmalrını hızla devam ettiryor.... pc05

hayatımdegisti.net serverinda olanlarda problem yok....

ritmotrance.com da olanlar yenileniyor... thumbsanim

çok kısa bir süre sonra tüm linkler aktif halde olacak smileydance gulensmiley

teşekkürler
ark5

sanırım mp3 lerin yüklendiği serverda sorun var site bulunamadı diye hata veriyor

karacula ' Alıntı:
sanırım mp3 lerin yüklendiği serverda sorun var site bulunamadı diye hata veriyor

merhabalar karacula actionsmile

alternatif linklerimiz aktif durumda onları kullanarak indirebilirsin...

rapidden dosya yükleme detayları için aşağıdaki linkleri kullanabilirsin..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/calismayan_linkler-t3993.0.html

http://www.hayatimdegisti.com/forum...klemeyi_ilk_kez_deneyecekler_icin-t199.0.html

sevgiler.. hismiley

öncelikle hepinize kocaman birer merhaba.Henüz yeni üye oldum ve açıkçası bu tür pozitif düşüncelerim hep olmuştur,onun için bana çok faydalı olacağını düşünüyorum. Ayrıca su telkinini indirdim ve herhangi bir problem
olmadı.Sitede emeği geçen herkese teşekkürler... 25889

selamlar. ben burdaki mp3lerin çoğunu indirdim ve ego güçlendirici su versiyonunda inleme sesleri duyuyorum.

bunun açıklaması nedir?? çok merak ettim doğrusu.

Telkin sesleri müzik ile karıştırılmadan önce iyice kısılır ve bazı işlemlerden geçer....Siz telkin sesini çok açarsanız bu kısık ses mırıltı şeklinde hafifde olsa duyulabilir.

peyami safa ' Alıntı:

ben şimdi indirdim bi sorun çıkmadı. forumun bilgisine sunarım

Ego güçlendiri hakkında kendimce bir yöntem. Metallica frantic videosunu youtube dan izlediğim zaman kendimde çok çok çok fazla değişme oluyor. Sizler ne düşünürsünüz

ben bu linki indirdim.su sesinden başka bir şey duymuyorum.sadece su sesimi dinleyecez.çeşmeyi açarım doğal su sesi dinlerim daha iyi.şaka bir yana.niçin ben konuşma sesleri duyamıyorum.yoksa kimse konuşmuyor mu?

sorduğum sorunun cevabını buldum.böyle olması gerekiyormuş.saygımız sonsuz 96 fakat azda olsa bir ses insan sesi duymak gerekmiyor mu?ben insan sesi duyamıyorumda...

Bende siteye buqün üye Oldum Şuan eqo_qüwen qüclendiriciLeri dinLiyorum Faydasını qörceqimi düşünüyorum.

Telkin Sünnettir diye duymuştum. Site kurucuLarına sonsuz teşekkürLer...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri