ee caylar kimden - 2

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
* şükela yazar ...*

* adam gene geldi ve zirveyi beğenmeyenlere ağızlarının payını verdi. çok kral

adam. çok sevdiğim insan. zirvemizdeki en kral adamlar sıralamasında en üst sralarda.

* zirvelerde oluşan deyimlerden..

* gel bendensin sen gel.

sicakkanli , muhabbetli yazardir. bundan önce birkac kez mesajlastigim dikkatimi ceken bu sevgi pitircigi ile zirveden beraber ayrilmanin mutlulugunu yasarken , umarim fazla otobüs beklememiştir diyorum.

* zirvede hiç göremediğim yazar. ama o beni görmüş. zirvede biraz tıfıl kalmışım. hey allahım diyorum ve uzaklaşıyorum. insan kardeşi yaşındaki adama biraz destek çıkar. var mıydı benden küçüğü ? yoktu..

hepsi de yaşını başını almış adamlar.. zirveden önce beni korkuttuklarını söylemiş.. içimde korku olsa adımımı atmazdım..

herkes evine kaçarken saat gece yarımda nostradomuz abiyle arabanın arka koltuğunda pastırma olurken neredeydiniz ? *

daha da kaynaşmak dileğiyle dediğim yazar.

* bana içtenlikle hoşgeldin diyerek beni sevindirmiş yazar *

* kibar üsluplu, muhterem bir uuser kişidir kendileri...

* zekice düşününlüp seçilen bir nicke sahip olan yazar.

* ilk zirvede satmasına rağmen artık her zirvede onur konuğu

olmayı bilen kaka insan. o kadar kaka ki hali agladi beee'nin

gerçek göstergesi. her zirvede olduğu gibi gene bizleri

yanlız bırakmadı seviyoruz onu biz.

+alo abi

-efendim

+beni sev

* komple ronaildinho' lardan oluşan bizim takımda

* oyunuyla takımın galibiyetinde önemli bir pay oynamıştır. maçın ilk dakikalarında takımı sırtladı sona doğru biraz geri çekildi ama olsun iyi oynadı, golleri attı.

* ertem sener görse çölde bir vaha gibi yorumunu yapar bu adama. 1 saat boyunca sürekli koşan ender kişilerden biriydi. ne enerji var millette anasını satayım... biz hemen kesildik *. izmir zirvelerinin demirbaşlarından birisidir artık. yeni zirvelerde yine buluşmak dileğiyle.

* bülent korkmaz'ı "kazma futbolcular listesi"ne koyacak kadar futboldan anlayan.

* benimle olan polemigini bitiremeyen, tersine surekli polemik yaratma pesinde olan, obsesif oldugunu dusundugum yazar.

* kah ekmeğimi kah sevgimi kah üzüntümü paylaşacak kadar yakın olduğum fenerli dostum. Beşiktaşlı olsa dört dörtlük olacak.

* normal hayatta beleşçi olduğununa kanaat getirdiğim üçüncü nesil yazar. **

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri