- Reaksiyon puanı
- 0
* şükela yazar ...*
* adam gene geldi ve zirveyi beğenmeyenlere ağızlarının payını verdi. çok kral
adam. çok sevdiğim insan. zirvemizdeki en kral adamlar sıralamasında en üst sralarda.
* zirvelerde oluşan deyimlerden..
* gel bendensin sen gel.
sicakkanli , muhabbetli yazardir. bundan önce birkac kez mesajlastigim dikkatimi ceken bu sevgi pitircigi ile zirveden beraber ayrilmanin mutlulugunu yasarken , umarim fazla otobüs beklememiştir diyorum.
* zirvede hiç göremediğim yazar. ama o beni görmüş. zirvede biraz tıfıl kalmışım. hey allahım diyorum ve uzaklaşıyorum. insan kardeşi yaşındaki adama biraz destek çıkar. var mıydı benden küçüğü ? yoktu..
hepsi de yaşını başını almış adamlar.. zirveden önce beni korkuttuklarını söylemiş.. içimde korku olsa adımımı atmazdım..
herkes evine kaçarken saat gece yarımda nostradomuz abiyle arabanın arka koltuğunda pastırma olurken neredeydiniz ? *
daha da kaynaşmak dileğiyle dediğim yazar.
* bana içtenlikle hoşgeldin diyerek beni sevindirmiş yazar *
* kibar üsluplu, muhterem bir uuser kişidir kendileri...
* zekice düşününlüp seçilen bir nicke sahip olan yazar.
* ilk zirvede satmasına rağmen artık her zirvede onur konuğu
olmayı bilen kaka insan. o kadar kaka ki hali agladi beee'nin
gerçek göstergesi. her zirvede olduğu gibi gene bizleri
yanlız bırakmadı seviyoruz onu biz.
+alo abi
-efendim
+beni sev
* komple ronaildinho' lardan oluşan bizim takımda
* oyunuyla takımın galibiyetinde önemli bir pay oynamıştır. maçın ilk dakikalarında takımı sırtladı sona doğru biraz geri çekildi ama olsun iyi oynadı, golleri attı.
* ertem sener görse çölde bir vaha gibi yorumunu yapar bu adama. 1 saat boyunca sürekli koşan ender kişilerden biriydi. ne enerji var millette anasını satayım... biz hemen kesildik *. izmir zirvelerinin demirbaşlarından birisidir artık. yeni zirvelerde yine buluşmak dileğiyle.
* bülent korkmaz'ı "kazma futbolcular listesi"ne koyacak kadar futboldan anlayan.
* benimle olan polemigini bitiremeyen, tersine surekli polemik yaratma pesinde olan, obsesif oldugunu dusundugum yazar.
* kah ekmeğimi kah sevgimi kah üzüntümü paylaşacak kadar yakın olduğum fenerli dostum. Beşiktaşlı olsa dört dörtlük olacak.
* normal hayatta beleşçi olduğununa kanaat getirdiğim üçüncü nesil yazar. **
* adam gene geldi ve zirveyi beğenmeyenlere ağızlarının payını verdi. çok kral
adam. çok sevdiğim insan. zirvemizdeki en kral adamlar sıralamasında en üst sralarda.
* zirvelerde oluşan deyimlerden..
* gel bendensin sen gel.
sicakkanli , muhabbetli yazardir. bundan önce birkac kez mesajlastigim dikkatimi ceken bu sevgi pitircigi ile zirveden beraber ayrilmanin mutlulugunu yasarken , umarim fazla otobüs beklememiştir diyorum.
* zirvede hiç göremediğim yazar. ama o beni görmüş. zirvede biraz tıfıl kalmışım. hey allahım diyorum ve uzaklaşıyorum. insan kardeşi yaşındaki adama biraz destek çıkar. var mıydı benden küçüğü ? yoktu..
hepsi de yaşını başını almış adamlar.. zirveden önce beni korkuttuklarını söylemiş.. içimde korku olsa adımımı atmazdım..
herkes evine kaçarken saat gece yarımda nostradomuz abiyle arabanın arka koltuğunda pastırma olurken neredeydiniz ? *
daha da kaynaşmak dileğiyle dediğim yazar.
* bana içtenlikle hoşgeldin diyerek beni sevindirmiş yazar *
* kibar üsluplu, muhterem bir uuser kişidir kendileri...
* zekice düşününlüp seçilen bir nicke sahip olan yazar.
* ilk zirvede satmasına rağmen artık her zirvede onur konuğu
olmayı bilen kaka insan. o kadar kaka ki hali agladi beee'nin
gerçek göstergesi. her zirvede olduğu gibi gene bizleri
yanlız bırakmadı seviyoruz onu biz.
+alo abi
-efendim
+beni sev
* komple ronaildinho' lardan oluşan bizim takımda
* oyunuyla takımın galibiyetinde önemli bir pay oynamıştır. maçın ilk dakikalarında takımı sırtladı sona doğru biraz geri çekildi ama olsun iyi oynadı, golleri attı.
* ertem sener görse çölde bir vaha gibi yorumunu yapar bu adama. 1 saat boyunca sürekli koşan ender kişilerden biriydi. ne enerji var millette anasını satayım... biz hemen kesildik *. izmir zirvelerinin demirbaşlarından birisidir artık. yeni zirvelerde yine buluşmak dileğiyle.
* bülent korkmaz'ı "kazma futbolcular listesi"ne koyacak kadar futboldan anlayan.
* benimle olan polemigini bitiremeyen, tersine surekli polemik yaratma pesinde olan, obsesif oldugunu dusundugum yazar.
* kah ekmeğimi kah sevgimi kah üzüntümü paylaşacak kadar yakın olduğum fenerli dostum. Beşiktaşlı olsa dört dörtlük olacak.
* normal hayatta beleşçi olduğununa kanaat getirdiğim üçüncü nesil yazar. **