ebru şallı dvd

elif_k

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bende internetten indirdiğim ebru şallı cd var bende yeni başladım yapmaya..eğer sitede paylaşım serbetse paylaşacağım tabi yapabilirsem çünkü daha hiç bir şey eklemedim herhangi bi siteyesevincli...paylaşım konusunda bilgilendirirseniz sevinirim

Telif hakkı olan cd leri sitemizde paylaşmayı desteklememekteyiz.

uzun zaman önce bir platestopu aldım. ama nedense hala bir vcd bulamadım bunun hareketlerini yapabileceğim.ben topla çalışmak istiyorum. bana yardımcı olabilecek birileri olursa çok sevinirim. sizdeki 1 vcd olabilir ya da satın alabileceğim bir isim verebilirseniz sevinirim. ama minder ya da lastikle çalışılan değil de topla yapılanl hareketleri
istiyorum. şimdiden teşekkkür ederim.....

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri