M
Müşfik
Guest
inanarak okumak lazım ama bende başladım kendime okuyorum 200 tane oldu bugun
evet mavihuzur onu salavata başlamadan niyet ederken diyoruz.bide okunan arkadaş en son duasını yaparken söylüyo..bende 100 defa okurum. birde devamındada peygamberimiz Muhammed(s.a.v) i vesile etmemizde gerek sanırım.
allah kabul etsin..duaların en güzelşekilde kabul olur inş..inanarak okumak lazım ama bende başladım kendime okuyorum 200 tane oldu bugun
perşemde günayssınki bitiyo inş..bidaha ki cuma diğer arkadaşa geçicez..isim ve dileğini söledi günayss..nurandan doğma seda..nefesinize sağlıkgünayscım bende okudukça yazarım buraya. bugün 23 nisan cuma, senin günün perşembemi dolacak acaba ona göre söyle de bende dikkat ederim???? birde okumaya başlamadan adını ve dileğini de dile getirerek başlıyorum sanırım???
okursun inş.. canım günayss ilgileniyo bu hafta listeyle o gelsin tekrar yapalım listeyi..arkadaşlar bugün işim vardı ancak 35 okudum.yarına daha çok olur inşallah.bugün işim vardı. bu arada yeni okuma listesi yapmadınız mı
[/I][/COLOR][/SIZE][/B]
merhaba cnm üstteki duanda kelime eksikliği vardı düzeltme yaptım affet olurmu .
ellerine sağlık ..
sevgiyle kalın..
[/COLOR][/FONT][/SIZE]
merhaba sevgili yeni bir hayat..Merhaba Arkadaşlar;
Konu altındaki yürek birliğiniz çok güzel..Fakat,bazı sitelerden alıntı yaptığınız dualar,dini içerikler sitenin amacını aşıyor..O yüzden bazı düzenlemeler yapmak durumunda kalabiliyoruz..
Sizden ricamız,bu tarz dini paylaşımlarda bulunmayınız..Zaten bu amaçla kurulmuş sitelerde bu bilgiler fazlasıyla mevcut..Aynı zamanda dua kitaplarında da..
Sevgiler..actionsmile
geç anladım biraz kusura bakmayındusun2şimdi diğer sayfalara bakınca ne demek istediğinizi anladım sanırım.benim gözümden kaçmış onlar.sevgili ceylan84lum,
Daha önceki mesajımda da bahsettiğim gibi buradaki çalışmanız için olumsuz bir ifade kullanmadım..Meditasyon,dua, pozitif enerji,adı her ne olursa olsun yürek birliği olan çalışmaların çok güzel etkileri oluyor.Burada yaptığımız da bu..
Önceki mesajlarda mendeseva 19 arkadaşımızın eklediği günlük dualar vardı,ben onları sildim..Herkes kendi dini anlayışına göre dualar eklerse o zaman bu forum içinden çıkılmaz olur..İncil'e ve Tevrat'a inanan bir insana da aynı insiyatifi göstermek gerekir ki,bu forum kurallarına aykırıdır..
Lütfen paylaşımlarımızın dini,siyasi,cinsellik ve argo içermemesine dikkat edelim,çünkü bu forum hepimizin..Amacım kimseyi yargılamak değil..
Sevgiler..actionsmile
sibelcim ve diğer bayan arkadaşlar burda epeydir hastayken salavatı tefriciye okunur mu okunmaz mı muhabbetini yapıyoruz .bazı arkadaşlar gereken açıklamayı yaptı ama içimizde kuşku vardı sanırım..ben araştırdım ve ayet i kerime olmadığı için okunabilir deniyor her yerde.bilen bi arkadaş da okunur dedi.okuyabiliriz arkadaşlar..bilginize sunulur.hastayız die ara vermek yok..y789
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.