ne güzel söyledin vitamin. mendeseva sen kulağını selaya ver. olumsuzlukları at kafandan.imgeleme yap duanaın kabul olduğunu ve uzadığını düşün.hakkında herşeyin hayırlısı olsun
sağol bitanem senin içinde herşyin en hayrlısı ve en güzeli olsun:
ne güzel söyledin vitamin. mendeseva sen kulağını selaya ver. olumsuzlukları at kafandan.imgeleme yap duanaın kabul olduğunu ve uzadığını düşün.hakkında herşeyin hayırlısı olsun
Allah'ın izni ve yardımıyla mendeseva19 uzuyor inşallah...
100 defa estağfirullah de istersen sonra kıbleye dön dua et. ezana kadr iste Allahtan. nitekim ayakkabınızın bağı bile kaybolsa Allahtan isteyin demiyor mu peygamberimiz
byrda sela okunuyor şu an
canım benim hadi bakalım Allah kabul etsin duanı..istediğinden daha iyisi olsun inş..burda daha okunmadı..
burası edirneye bağlı..çerkezköy
kulağım sela da... ama şimdi gidim bi hazrlk yapım okunmadan..
canım benim hadi bakalım Allah kabul etsin duanı..istediğinden daha iyisi olsun inş..
sıramız günays ta öle mi..ben 400 tane okudum günayscım..okunan sayıyı kime okunuyosa o takip etsin olur mu.okuyamayan arkadaşlar da mazeretlerini bildirsinler ki ona göre tekrar liste yapılsın..
aminnn inş...gülüm özel günlerde de okunuyo diolar..bilen bi arkadaş aydınlatırsa..bende ona göre haeket etcem..saol bitanem dua mı da ettim şimdi inş. kabul olcakinş sizlerin dualarıda kabul olur en kısa zmanda
buarada katılıyorum sıradaki arkdş takip etsin listeyi okuyanları fln... bn dün rahatsızlandğm için 7-8 gnlük sürmesi sebebiyle dua edemicem ama söz veriyorum iyileşir iyileşmezz yanınzdayım her daim
y789sevincli
canım ben çıkmak istedim ama size okumayı istiyorum ve okuyacağım hepinize yardım edeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.