dua haftası..

mendeseva19

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
arkdşlar burda istekleri olan arkdşlarımız var herkes bişey istiyor bnde boyum 1.70 olsun istiyorum diorim ki her hafta birini seçelim ve o hafta boyunca 4444 salatı tefriciye yi kişi başına 100 düşeck şekilde okuyalım ne dersiniz???

bencede iyi olur

neden olmasın
rabbim herkesin dileklerini kabul etsin

çok teşekkürler hepinize..)o zaman arkadaşlar başlayalım da kimin için olsun ilk?

ya da şöle bişi düşündüm ilk hafta bn olayım sonra ilk yorumu yapan günayss arkdşmz arkasndan naz78, bayşegül ardkşmz, ezeli nur, collinn, vs die gitsn.. herhafta birimiz için okuruz.. şmdi dua yı paylaşmaya başlayılm kim ne kadar okuyablr yazsın..

niyetlerimiz kabul olsun ben başladım haftada 100 tane...kolayım kolay diyorum.

canlarım bnde kendim için okucam dün başladım 100 tane okudum.. bir hafta boyunca hergün 100 yda 200 tane okucam sizlerde bana eşlik ederseniz sevinirm boyumun uzaması için dua edicem umarım rabbim dualarmızı kabul eder.. diğer haftada bşka bi arkdşmz için okucaz inş. hepimizin ne muradı varsa olsun istiyorum.

dün 100 okudum
bugünde 200 okursam
-4144 geriye kalıyor sizde okuduğunuz kadar yazıp çıkartın sonuçtan arkdşlarımzında bilgisi olsun ona göre paylaşılsın.. teşekkür ederm.

Latin harfleri ile:

“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”

DUANIN manası

“Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”

ne kadar okuyabilirsin bugün yazarmısın..

Latin harfleri ile:

“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”

DUANIN manası

“Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”

ne kadar okuyabilirsin bugün yazarmısın..
100 defa okuyabilirim.
t678

teşekkür ederim blue jaloon :)
100 de gtti
-4044 kaldı..

10 gün olsaydı çok ii olurdu ama her hafta 1 kişiye okuyalım diorum mesela günde 7 kişi okusa 100 er defa bi hftada 4900 edior yani 4444 ü yapıp bşkasına geçeriz dha ii olur..

nese arkdaşım ben şmdi dua etmeye gidiyorum 200 tane okucam.. diğer arkdşlarımzda okuduklarını yazarlarsa sevinirm

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri