ben zaten bu duayı okuyorum kendim icin. senin dilegin icin de okuyabilirim ayrıca![]()
Yeterli kişi bulunabilirse çok güzel bir uygulama olur..
Ne zaman, her ne sebeple bu duayı okuduysam, çok şükür kabul etti, gerçekleştirdi Rabbim..
Arkadaşlar mümkünse ikinci sırada ben olayım, uzun zamandır gönlüme göre bir iş arıyorum ama bulamıyorum, bir an önce bulsam çok mutlu olacağım inşAllah..
Ayrıca ben de perşembeye kadar 100 tane okuyabilirim, fakat mümkünse başka arkadaşları da haberdar edelim de, en azından 22 kişi toplayabilirsek sıkılmadan her hafta bir kişiye okuyabiliriz..
ben varım. benimde cok istedigim birsey var su anda. bole bisi yaparsak cok guzel olur![]()
Bende okumaya başlarım 1 haftada okuduğum sayıyla bilgilendiririm..
Bir sayalım kaç kişiyiz diye.. Liste çıkartalım.. Önce katılacak kişi sayısı tamamlansın, sonra dağıtım yapalım. Dua sayısı önemli zira.. Organizasyon tam olmalı bu yüzden, dağınık olmamalı..
Her gün 100 adet okumak herkes için kolay olmayabilir, ben bu yüzden en az 22 kişi olalım dedim.. O zaman her kişiye haftada 200 adet düşer ve bu da kolaylıkla okunur..
mendeseva senin için mi okuyoruz. ben by gece başlar kaç tane okuduğumu yarın yazarım. bir de içimizden ne için ve kimin için okuduğumuzun niyetini geçirelim.7--15 gibi tekli günlerde bitiriliyo biliyorum.bizi aydınlat. ne zamana kadar okuyacağız. ha lütfen tam okuduğunuz rakamları yazın. 100 okurum deyip 10 okuduysanız 10 okudum deyin. bu önemli. öpüldünüz
1. Sibel
2. Günayss
3. Naz78
4. bayşegül
5. Ezeli_Nur
6. collinn
7. maviinci
8. songulakpinar
9. blue_jaloon
10.beertouch
11.nesira
Arkadaşlar yorumların sırasına göre yazdım ama sırasını vermek isteyen olursa ya da çıkmak isteyen sölesin düzeltirim bide isimlerinizi bilmiyorum lütfen onları da yazarsanız ii olur..
vitamin61.cim dua buLatin harfleri ile:
“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”
DUANIN manası
“Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”
ne kadar okuyabilirsin bugün yazarmısın..
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.