Dj den istek parçalar buraya

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan neseli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

neseli

Çevirmen
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
tüm isteklerinizi buraya yapabilirsiniz music45

Ynt: Dj den istek parçalar buraya

tarkandan ne çıkarsa bahtıma wave

teşekkür ederim.. neseli dj yimm... ark5

Neşeli iyi yayınlar..Hepsi den 3 kalp ve manga çok güzel gitti doğrusu.... k8908 k8908 k8908 uy897 uy897 uy897 super

neseli inanmıyorum tam mor ve ötesi bir derdim varmı çalarmısın diyecektim ki bir de baktım çalmaya başladın..teşekkürler kiss3

mümkünse barış akarsu gözlerin şarkısını çalarmısın? ttli3

güzel zamanlama olmuş desene..barış akarsudan resimdeki gözyaşlarını kastettin sanırm?geliyor birazdan..

neşeli o değil dizisinde çalıyordu ya devamlı o şarkı...gözlerin boşluğa dalıp gider...sahipsiz bakışların boşluğa bakar gider benim olsun isterim....
neseli ' Alıntı:
güzel zamanlama olmuş desene..barış akarsudan resimdeki gözyaşlarını kastettin sanırm?geliyor birazdan..

çok teşekkür ederim.gerçekten çok keyifliyim. s456

neşeli iyi yayınlar 25889

teşekkürler duru79 program akışından memnun musun?yoksa gözlerini ister misin :) buldum onu daha sonra..

isterim isterim happy6
neseli ' Alıntı:
teşekkürler duru79 program akışından memnun musun?yoksa gözlerini ister misin :) buldum onu daha sonra..

neşeli unuttun mubeni?hani benim şarkım? dusun

çaldımmm yaaa art56art56 skan67 music45

dinlemiyor musunn beni?

ne zaman?ben ama hiç pc nin başından ayrılmadım duymadım 4897

hemen sonrasında

geldii tekrar

duymasamda teşekkür ederim. dusun iyi yayınlar.iyi geceler.

neseli ' Alıntı:
hemen sonrasında

ikinci kezz çaldımm umarım dinlemişsindir

neşeli çok çok teşekkür ederim dinlemiş kadar oldum.İnan ki yayını dinliyorum ve hiç bir şarkıyı kaçırmadım sanırım bir yanlışlık var ama anlamadım gitti dusun neyse sana iyi yayınlar (belki farklı şarkılardan bahsediyoruzdur)
neseli ' Alıntı:
ikinci kezz çaldımm umarım dinlemişsindir

neşeli çok sağol evet evet işte buuuuuuuuuuuuuu çok sağol dinliyorum djj smiliyface gssmile

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri