- Reaksiyon puanı
- 0
Öncelikle herkese merhaba ben tatil dönüşü depresyona girmiştim arayış içine girdim sonra bu siteyi buldum ilk gün depresyonum geçti çok faydasını gördüm sadece gündüz dinliyorum hesepladım yaklaşık 3000 dk(50 saat) falan olmuş sadece suçluluk duygusu ve ego güçlendirici dinliyorum iş yerinde ve yolda şimdi gece dinlemeyede başlıycam benim sormak istedigim bazı seyler var
Ortalama 70-80 saat dinlenmesi gerekiyor denilmiş peki
ego güçlendirici+suçluluk duygusu :80 saat
ego güçlendirici :80 saat
suçluluk duygusu :80 saat
yani demek istedigim ikisinin toplamamımı 80 saat olacak yoksa herbiri ayrı ayrı 80 saat mi olucak
Birde diyelim ego ve suçluluk telkinlerini yeteri kadar dinledim diger telkinleri listeye ekleyebilirsiniz denilmiş peki bu telkinleri listye ekledikten sonra da ego ve suçluluk duyguları telkinleri dinllenmeye devam edicekmi yoksa diyelim toplum karşısında konuşma ve kendine güven telkini ekledik sadece bunlarımı dinliycez
ego+suçluluk+toplum+kendine güven şeklindemi
toplum+kendine güven şeklindemi olucak
biraz uzun oldu özür diliyorum yardımcı olursanız sevinirim herkese iyi günler dilerim.
Ortalama 70-80 saat dinlenmesi gerekiyor denilmiş peki
ego güçlendirici+suçluluk duygusu :80 saat
ego güçlendirici :80 saat
suçluluk duygusu :80 saat
yani demek istedigim ikisinin toplamamımı 80 saat olacak yoksa herbiri ayrı ayrı 80 saat mi olucak
Birde diyelim ego ve suçluluk telkinlerini yeteri kadar dinledim diger telkinleri listeye ekleyebilirsiniz denilmiş peki bu telkinleri listye ekledikten sonra da ego ve suçluluk duyguları telkinleri dinllenmeye devam edicekmi yoksa diyelim toplum karşısında konuşma ve kendine güven telkini ekledik sadece bunlarımı dinliycez
ego+suçluluk+toplum+kendine güven şeklindemi
toplum+kendine güven şeklindemi olucak
biraz uzun oldu özür diliyorum yardımcı olursanız sevinirim herkese iyi günler dilerim.