DikkatLer Sanki Hep üzerimde

ercanqur

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
AsLında ßeLkide ßu ßir sorun deiL ama ßenim için Can sıkıcı oLan ßişey diyeßiLiriz ßuLunduqum ortamLarda Sanki Herkez ßeni izLiyormus qißi Sanki çok dikkat çekiyormus qißi oLuyorum DoqaL oLarak ßeni izLeyen ßi göz oLunca heyecanLanıyorum Hep eLim ayaqım DoLaşıyor surat HareketLerim değişiyor aynı zamanda Kızarıyorum Hemen Kendimi Hep huzursuz hissediyorum devamLı ßi suskunLuk Var meseLa 2 kişi Yanyana GeLip ßi ßaşLıyoLar konusmaya ßu Kadar KonuşuLacak ne ßuLuyorLar diorum Kendi Kendime ßenim Neden ßirisiyLe yan Yana GeLince o kadar KonuşuLacak Konum oLmuyor üsteLik insanLar benimLe Konusurken ÇekiniyoLar Neden ßana MantıkLı açıKlamasını Yaparmısınız Lütfen .

AsLında ßeLkide ßu ßir sorun deiL ama ßenim için Can sıkıcı oLan ßişey diyeßiLiriz ßuLunduqum ortamLarda Sanki Herkez ßeni izLiyormus qißi Sanki çok dikkat çekiyormus qißi oLuyorum DoqaL oLarak ßeni izLeyen ßi göz oLunca heyecanLanıyorum Hep eLim ayaqım DoLaşıyor surat HareketLerim değişiyor aynı zamanda Kızarıyorum Hemen Kendimi Hep huzursuz hissediyorum devamLı ßi suskunLuk Var meseLa 2 kişi Yanyana GeLip ßi ßaşLıyoLar konusmaya ßu Kadar KonuşuLacak ne ßuLuyorLar diorum Kendi Kendime ßenim Neden ßirisiyLe yan Yana GeLince o kadar KonuşuLacak Konum oLmuyor üsteLik insanLar benimLe Konusurken ÇekiniyoLar Neden ßana MantıkLı açıKlamasını Yaparmısınız Lütfen .

Bu sorunların tamamı olmasada bende yaşıyorum.Aslında genel olarak bakılırsa psikolojik Ve birazda öz güven.(bununda telkininden halledebilirsin!!! faydasını görmüş olarak söylüyorum)İnsan kendi hakkında ne düşünürse o dur.Derler ya Kesinlikle doğru!!!

Bu sorunu sadece sen yaşamıyosun.Bundan emin olabilirsin;)

Bir kalabalık oldumu (örneğin okulda şiir okumak,tiyatro da seyircileirn içinde rolunu yapmak)heyecanladırır bizleri.

Kısacası düşüncelerini değiştirmekle başlayabilirsin.Örneğin: Gayet sosyal güzel ve utanmayan biriyim gibi inan bana çok işe yarıyor!!!

Bende böyle hissediyorum tam olarak :( Güzel başladığım bir gün sırf bu duygular yüzünden mahvoluyor berbatlaştırıyor:(

bu duyguyu bende yaşıyorum bunu ilk zamanlar yenmekte zorlandım fakat insan matraklığa vurunca kendini bi şekilde işler yoluna koyuluyor fakat zor bir durum hakikaten:)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri