dikkat!25emel günlüğümsü iletişim...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 25emel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim...

eeee sen bana bi haber verecektin ?

emel beni kurdeşenmi edecen ablam sen..?
dertli türküler ne iş..
ellerin
çekip benden yarim bu gider oldun......................................................................
neler oluyor orada...

http://www.youtube.com/watch?v=itQOiU0ytc4 her sarkıda o anki ruh halini anlatan ifadeler varya... şükürler olsun ki var benim gibi sarkı söleyerek duygularını ifade edebilenler ne yapardı yoksa 44

hayalayaz ' Alıntı:
eeee sen bana bi haber verecektin ?

emel beni kurdeşenmi edecen ablam sen..?
dertli türküler ne iş..
ellerin
çekip benden yarim bu gider oldun......................................................................
neler oluyor orada...
yok bişey utananadam

yokmu? yok ha ANLADIMSA ARAP OLAYIM...

hayalayaz ' Alıntı:
yokmu? yok ha ANLADIMSA ARAP OLAYIM...
kızma abla vallaha kötü bişiy yok terli345

az önce bir sitenin Yapay Zekanın İlk Örneklerinden Bir Hafıza Testi pc ye karsı kısa bir test katıldım ttli3 ben kazandım f678h seviyorum kendimi ben yaa kiss3 kiss3 kiss3

evet nihayet iş bitti bugünlik tabii şaşkın

slm kendime,günlüğüme,yüreğime ve benimle bu cümlelerimi okuyarak duygu,düşüncelerimi paylaşan arkadaşlarıma... ttli3 seminer konusu nihayet hazır slayt haline getirmek kaldı. orasıda kolay iş takmıyorum açıkcası super fakat öğrendim ki bir panel hazırlayacakmışız.hocalar getirtecekmişiz rt67 ne nereden bulucaz hoca falan ya nereden çıktı bu iş piyango gibi terli345 yinede gerçek piyango çekilişi tercihimdir girlhaha arkadaşlar afiş hazırlayacagız elimde bir fotoshop programı var fakat kullanımı çok karışık elinde kullanımı kolay bir fotoshop programı olan arkadaşlar varsa benimle paylaşsın lütfen ::) bir hastanın tekerlekli sandalyede resmini çekip onun yüzünü karartıp (kim oldugu görünmemeli ) sonra bazı renk ve obje eklemeleri-çıkarma çalışmaları yapıcam dl67 acil yardıımm sevincli sevincli sevincli sevincli sevincli sevincli

canım kolay gelsin... ark5 zor işlerle ama bittiğinde acayip keyif alacağın bir şeylerle uğraşıyosun... ttli3

benim elimde ki programda ingilizce kullanımı çok zor.. bulursan rahat bi program bende isterim.. utananadam

o zaman şu bizim diplomaları daha profesyonel hazırlarım aa34

saat 19.30--20 de can gelcek sen tam olarak ne istediğini yaz..sanıyorum yardımcı olur..

canım cumaya kadar yollarsan ben caresıne bakabılırım galıba bana sectıgın resmı yollarmısın tresor

**shamanic** ' Alıntı:
canım kolay gelsin... ark5 zor işlerle ama bittiğinde acayip keyif alacağın bir şeylerle uğraşıyosun... ttli3

benim elimde ki programda ingilizce kullanımı çok zor.. bulursan rahat bi program bende isterim.. utananadam

o zaman şu bizim diplomaları daha profesyonel hazırlarım aa34
bulursam söz paylaşıcam ttli3

hayalayaz ' Alıntı:
saat 19.30--20 de can gelcek sen tam olarak ne istediğini yaz..sanıyorum yardımcı olur..
nöbette oldupumdan can kardeşimden yardım alamadım 4897
tresor ' Alıntı:
canım cumaya kadar yollarsan ben caresıne bakabılırım galıba bana sectıgın resmı yollarmısın tresor
bugün hastanede bir hastanın resmini çekip bana mail atacaklar o zaman yolarım kiss3

oleyy!!! sevincli sevincli sevincli afiş olayı tamamdır arkadaşlar!! harika olduu f678h teşekkürler kiss3

hayalayaz ' Alıntı:
tebrikler, alk78 25889
saolasınız a dostlarr sevincli şükür diyorum ttli3 siteye giremiyordum 2 gündür sinirden kime catayım bilemedim. turgay sayesinde şükür buradayım f678h benden kurtuluş yokk cilgin897 kolaymı sandınız ben siteye giremeyecemde olayın peşini bırakıcam. aa34 yok öle yagmaa sevincli sevincli sevincli

bu arada sevgili pisimiz ile konuştum.çok iimiş hastanede zaman öldürüyorum dio girlhaha hepinizin çokk selamını ilettim.sizleri öpüyor kiss3 yarın ameliyat gününü kararlaştıracaklarmış hocalar hadi hayırlısı 44

kimmiş bakimm o senden kurtulmak isteyenler 2600 s45apk

satırlarını okurken çok heycanlandım yaw bu cat56 burnumda tütüyo resmen... selamını aldım yüreğime sakladım...
şu ameliyat günü hakkında aldığın bilgileri de paylaş emelcim öğrenince..
dualarımız kendisiyle... bizlerinde sevgilerini ilet kendisine.. ark5 kiss3
sağol canım haberdar ettiğin için ttli3

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri