- Reaksiyon puanı
- 0
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim...
25889 25889 25889
bende uyumayi cok seviyorum en iyi yaptigim seylerden biri uyumakkkkkkk uykulusmile uykulusmile uykulusmile
khkh56 khkh5625emel ' Alıntı:.....güzel bir akşam yemeginden sonra haydiinn uyumaya (gerçii en çok sevdiğim bölüm burası uyumak sevincli ) ertesi .... gittim müzisyene bir azeri çal hele amca keyfimiz tavan yapsın dedim. saolsun kırmadı başladııı. ay kimse bilmiyor pist boşaldı. allaahh dururmuyum ben daha kenardan girdim. bir oynadım bir oynadım anlatamam. millet agzı açık izliyor beni cep telefonuna kayıt yapanlar,dijital makinelere kayıt yapanlar sormayın düğün salonunun kamerası da dahil tüm kameralar üstümde kayıt yapıyor f678h müzisyen amca baktı güzel oynuyorum bayada sürdürdü şarkıyı yoruldum artık kes kes die işaret ettim kaç kez de ancaga bitirdi. şaşkın sonra gittim damadın yanına eee damat bey hala aynı fikirdemisiniz dedim khkh56 khkh56 khkh56 yüzü kızarmış damattan tek kelam çıkmadı khkh56 khkh56
25889 25889 25889
bende uyumayi cok seviyorum en iyi yaptigim seylerden biri uyumakkkkkkk uykulusmile uykulusmile uykulusmile