Depresyon Dünde Kaldı Klasik Müzik

Durum
Konu yönetici tarafından kapatılmıştır.

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
merhaba.. deprasyon dunde kaldı telkin içerigi var mı..baktım sitede görememiş de olabilirim tabii.

Ynt: Depresyon Dünde Kaldı Klasik Müzik

selam arkadaşım telkin içeriği en başta var dikkat çok önemli bendede aynı problem vardı.ama telkin içeriği süper okumanı tavsiye ederim
yanilsama ' Alıntı:
merhaba.. deprasyon dunde kaldı telkin içerigi var mı..baktım sitede görememiş de olabilirim tabii.

çok teşekürler

benim her şeyi erteleme sorunum var, erteleme mp3'unu indirdim; fakat onu da dinlemeyi erteledim; ne yapmam gerekiyor, lütfen yardım:((((

sounter ' Alıntı:
benim her şeyi erteleme sorunum var, erteleme mp3'unu indirdim; fakat onu da dinlemeyi erteledim; ne yapmam gerekiyor, lütfen yardım:((((
telkinin su sesli versiyonunu televizyon izlerken çaktırmadan dinle ya da müzik dinlerken
yani oyunsal bi şekilde ciddiye almadan göreceksin çok faysası olacak

Merhabalar bende sitenize yeni üye oldum. iki gündür Suçluluk ve Ego Güçlendirici telkinlerini dinliyorum.. Bu arada diger telkinleride indirmeye calisiyorum ama Depresyon dünde kaldı telkinlerinin bazı linkleri calismiyor yardimcı olurmusunuz .. Tesekkürler,

asya26 ' Alıntı:
Merhabalar bende sitenize yeni üye oldum. iki gündür Suçluluk ve Ego Güçlendirici telkinlerini dinliyorum.. Bu arada diger telkinleride indirmeye calisiyorum ama Depresyon dünde kaldı telkinlerinin bazı linkleri calismiyor yardimcı olurmusunuz .. Tesekkürler,

hoşgeldiniz sn asya26 aşağıdaki linki yazılmış olan talimatlara göre tekrar kontrol ederseniz, indirebilirsiniz. smiliyface super

hayatimdegisti ' Alıntı:
Linkin Üzerine Gelip Maus ile Sağa Tıklayıp Hedefi Farklı Kaydet Yapınız.

http://www.hayatimdegisti.org/dosya26/Depresyon%20Dunde%20Kaldi%202007%20%20Klasik%20hayatimdegisti.com(1).mp3

Klasik versiyon linki calismiyor . kontrol edebilirmisiniz?
Bir sey daha sormak istiyorum aslinda , tum versiyonlari dinlemek gerekiyor mu? yoksa sadece bir versiyonda mi kalmak gerek?
tesekkur ederim , katkilariniz , cabalariniz icin
cigdem seiz

[FONT=&quot]
merhabalar cigsei..

ana linkimiz problemsiz çalışmakta..
alternatif olarak verilen linkte problem vardı onuda yeniledim..

iyi dinlemeler dilerim...

sevgiler..

[/FONT]

Durum
Konu yönetici tarafından kapatılmıştır.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri