Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

Belgin ∞

, Redflowers
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
45
Göğsümü gererek astım bayrağımı Ata'm. 86 yıl önce bu saatlerde neler yapıyordun diye geçti aklımdan. Başın dimdikti yine elbet, yüzünde haklı gururun tebessümü. Ne çok özledik seni, ne çok özlüyoruz..

Cumhuriyet Bayramımızın 86. Yılı Kutlu Olsun

cumhuriyet_2008.jpg

of of çok seviyoruz seni hemde o kadar çok ki sevgin ne anne ne de baba sevgisiyle kıyaslanır!!!

Ulusal Bayramımız kutlu olsun.

Hemde günümüzde yaşanan herşeye inat.

herkesin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun
Daha Nice Cumhuriyet Bayramlarına

1b.jpg

cumhuriyet2yn0.jpg

Türk ulusunun yaratılışına en uygun olan yönetim cumhuriyettir.

bayramimiz kutlu olsun...

cumhuriyet_2008.jpg

19mayis.jpg

Cumhuriyet Bayramı coşkusunun bütün milletimizce derinden yaşanması temennileriyle...

Ulusça hepimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun...

Özellikle birliğe,bütünlüğe ihtiyacımız olan bugünlerimizde cumhuriyete tüm benliğimizle sahip çıkmamız gerekiyor..

"Vazifeyi ihmale sürükleyen merhamet,memlekete ihanettir.."

Canım arkadaşlarım hepinizin Cumhuriyet bayramı kutlu olsun nice 86 yıllar geçirmemiz dileğiyle

s1.jpg

cumhuriyey bayramı kutlu olsun

sevgili atatürk'üm açtığın yolda gösterdiğin ülküde senin ışığında TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet paidar kalacaktır .

Tüm Hayatım Değişti Ailesinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun
ataturk095dc5.jpg

Cumhuriyetimiz kuruluşunun 86. yılı kutlu olsun!956k

Cumhuriyet_Bayram_geit_treninde_Resmi.jpg

daima birlik beraberlik içerisinde huzur ile kutlayacağımız nice güzel yıllara..
bayramımız kutlu olsun..

sevgiler..

Cumhuriyet_Bayram_geit_treni_1929_Resmi.jpg

Cumhuriyet Bayramı geçit töreni 1929 Resmi

7f15f4b3f77ob.gif
ve bayram kutlaması

Cumhuriyet_Bayram_kutlamalar_Resmi.jpg

atacem8xz.gif

"Bir ulus, sımsıkı birbirine bağlı olmayı bildikçe yeryüzünde onu dağıtabilecek bir güç düşünülemez.
M. Kemal ATATÜRK "

ataturk.jpg

bayramımız hep böyle güzel geçsin....

Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

SEVGİYLE KALDIK NİCE BAYRAMLARA YELKEN AÇTIK sapkal89

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri