Cok iştahımm acıldı...Yardım

H.E.M.R.A.Z

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Selam telkinlere başlayalı 5 gün oldu.Neşem yerinde ama iç sıkıntım hala sürüyo bide sık sık acıkmaya başladımm. >:(

Ynt: Cok iştahımm acıldı...Yardım

merhabalar h.e.m.r.a.z..

değişim sürecinde bu tarz etkilerin olması normaldir..

yeme güdünü daha önce içsel sıkıntını bastırmak şeklinde kullandıysan şu an bundan dolayı geçici bir iştah açılması yaşıyor olabilirsin..

aparatif ve kalaorisi düşük lifli yiyeceklerle bu günlerin geçmesinde kendini destekle..
bol bol su içip bitki çayları da denersen iştah açılmasını bastırmış olursun..

sevgiler..

Ynt: Cok iştahımm acıldı...Yardım

Merhabalar.Uzun süredir izliyorum sitenizi .Tek kelimeyle süper.Burda emegi gecen herkezin eline ve yüregine saglık.Sevgiyle kalın.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri