centin degişim aşamaları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cent
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: centin degişim aşamaları

asevgican ' Alıntı:
ilginç bi sayfaymış burası. yeni farkediorum. izliycem bundan sonra.
sevgiler..

hoş geldin
sonbahar ' Alıntı:
<center>
hidetaggdb7.png
</center> güzel ve etkileyici bir yazi tesekkürler cent dusun dusun dusun

hoş geldiniz asevgican ve sonbahar her zaman beklerim ne alırdınız çay kahve bidaki geldiginizde hazır bulasınız diye sevgiyle kalın kahvesmiley y789

ah ya cay kahve ikramini yeni gördüm neyse bir dahaki sefere kahve aliyim centcim uy897

tamam sonbaharcım k8908 sitede renk degişmiş genel istekmi oldu ne iş merak ettim ama iyi yönde gelişmeler hep iyi olur sevgiyle kalın mlk34

canım forumun rengini sen kendin için belirleyebiliyorsun.. sevincli

sayfanın sağ üst köşesinde tarih / saat / online olduğun süre bilgilernin alında;
yan yana renk kutucukları vardır.. pc05

onlardan beğendiğine tıkla.. istediğin olsun.. super

sevgiler.. s456

**shamanic** ' Alıntı:
canım forumun rengini sen kendin için belirleyebiliyorsun.. sevincli

sayfanın sağ üst köşesinde tarih / saat / online olduğun süre bilgilernin alında;
yan yana renk kutucukları vardır.. pc05

onlardan beğendiğine tıkla.. istediğin olsun.. super

sevgiler.. s456

e bilmezsem böyle olur khkh56

yok maviyi sevdim bana denizi gökyüzünü hatırlatıyor bir ferahlık oluyor sevgiyle kalın sapkal89

cent'ciğim çekim yasasını günde iki kere dinle bir sabah bir de akşam...( 3 kere yapsanda zararı yok) ama ara ver..çünkü siz orada bir enerji topluyorsunuz..devamlı dinlediğin zaman enerjiyi salıvermiyor tutuyorsun..enerjiyi salıcaz ki..bize isteklerimizi getirsin..bunun sistemi bu..mediyi dinle sonra günlük işlerine dal..tekrar yapıncaya kadar üzerinde durma..çocuklar bu konuda bizden başarılı..bak sana ne anlatıcam..yağmurlu bir gün kadın küçük kızını okula gönderiyor..
sonra bakıyorki, gök gürlemeleri şimşekler falan kendine kızıyor, bu havada çocuğu yayan okula gönderdim diye atlıyor arabaya, kızının peşinden gidiyor..bir bakıyor kızı ileride hiç korkmuş bir hali yok..hatta gök gürleyip şimşek çaktığında duruyor..gülümseyerek gökyüzüne bakıyor..kadın kızının yanında durup onu arabaya alıyor...maaşallah korkmadın gökgürlemesinden diyor..kızda, neden korkayımki...fotoğrafımı çekeceğini haber veriyor tam ben gülümseyicede flaşı patlatıp fotoğrafımı çekiyor diyor...bizdeki korkular çocuklarda olmadığı için..ve çok şükür..sizin gibi anne ve babaların çocukları özgür ruhla büyüdükleri için..onlar hayatlarını daha güler yüzlü bir düşünceyle kuruyorlar..allah gül yüzlerini soldurmasın..amiiiin 96

Merhaba cent,
Uzun zamandır çok sürekli giremedim siteye,baktım bugün biraz,bir sürü yeni üye,değişim günlükleri fln gördüm...Hepsini teker teker okuyacağım ama bir cent gecesi yapacağım:)yazılarını okuyup,testlerini fln yapacağım...Çok mutlu oldum,enerjisi yüksek yeni üyeleri görünce fln..yazmak geldi içimden kiss3

iyi geldiyse mesele yok balım ihtiyacın varmış demekki evde konuşan birine ..bazen bende televizyonu açarım kendi odamdan dinlerim..sanki evde birisi varmışta benimle muhabbet ediyormuş gibi..neden olduğu hakkında kafamı bile yormadım ihtiyacım olmasa yapmam derim geçerim...sende öyle yap ben sürekli aynı şekilde dinliyorsun sandım..özürr.. kiss3

kendine güven ve ego telkinlerini sabit olarak listede tutarak diğerlerini isteğimize ve yeterli geldiğine inanana kadar dinlememiz gerekir.. kiss3

kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3
içinden ne geliyorsa onu yap, doğrudur..içsel sesimiz bizi en doğru şekilde yönlendirir

Sevgili cent, bizi hayata en çok korkutan şey kendimizle olan yüzleşmelerimizdir.Sende ney di diyerek kendini arıyorsun .Kendini anlatmak içini dökmek bizim toplumumuzdaki kalıplara hiç uymaz.Kol kırılır yen içinde kalır .İçin ağlarken yüzün güler .Bu kalıplarla öyle şartlanmışızki hiç kimseyle paylaşamayız hata kendimizle bile .Hayatındaki olumlamaları gözden geçir,onların olumsuzlarını olumlularla değiştir.Ben önce onlarla başladım ne kadar çok olumsuz iyi dileğim varmış.

cent'ciğim
senin yaşadıklarını hepimiz yaşıyoruz.. burada sorduğumuz sorular ve verdiğimiz cevaplar daha çok günlük hayatta bizi ayakta tutan kişiliğimizin açılımlarına yönelik, ruhsal açılımlarımız için gereken cevapları başka platformlarda bulmaya çalışıyoruz, bunun için günlüklerde bu tür mesajlar görememişsin..yaradanın bizden bekledikleri ve bizim yapacağımıza dair cevaplar burada yok...sanırım bu sorularına cevapları yine kendi içinde bulacaksın veya başkalarından cevap bekliyorsan..başka platformlarda soracaksın..telkinleri dinleyip günlük hayatın bize vurduğu zincirlerden kurtuldukça değişik şeyler yaşıyoruz..hepimiz karınca kararınca ...ama siteye yazmıyoruz..bununda kendine göre haklı sebepleri var ve saygı gösteriyoruz...saygılı sevgiler

ne güzel anlatmışsın değişimini ya içim açıldı okurken derty

Arkadaşım teşekkürler bu sürekli paylaşımların için,dediğin gibi uzun süredir dinleyen arkadaşların yazdığı sürekli bir yer olsa çok iyi olacak,sağolası valla...

başın sağolsun, onlar için ettiğin dualar kabul olsun inşallah..

cent başın sağolsun. Anneannen nur içinde yatsın inşallah Allah sizlerede sabır versin.

Başın sağolsun cent, allah mekanını cennet eylesin ananeciğinin...

başın sağolsun canım...
sözlerin yetemediği anlar ..
bu durumda ne yazacağımı hiç bilemem..
ne yazsam içimdekileri yeterince aktaramadığımı düşünürüm..

allah sana ve sevdiklerine hayırlı güzel ömürler versin..
tüm sevipte yanından ayrılanların mekanları cennet olsun..

sevgiler... sad456

Cent başın sağolsun,
hayatın gerçekleriyle tanışmak ne kadar acı, aslında doğum kadar doğal karşılamamız gereken birşey ölüm.ama ayrılık acısı asıl insanın içini yakan, bir daha onu görememenin verdiği hüzün bu denli dayanılmaz yapan...
Allah sizlere sabır versin, anneannenin ve dedenin mekanları cennet olsun nur içinde yatsınlar....

Sonsuz bir kainatta yaşadığımızın farkında olarak,ölümün aslında ölümsüzlük olduğunu,kişilerin ölmediklerini ve sadece ''ölümü tattıklarını'' bilmemiz gerekir.Kişiler ölmüyor,aksine madde boyuttan sonsuz bir zaman dilimine göç ediyorlar.Hal böyle olunca da ben çevremde vefat eden insanlara üzülmüyorum. (Burada aktarmak istediğim konu yanlış anlaşılmasın tabiki sevdiklerimizden ebedi olarak kopmak bizleri yıpratır) Buradaki kasıt,ölen kişilerin kaçınılmaz olarak bizimde gideceğimiz,sonsuz boyuta doğru yolculuğudur.Ancak ne hikmetse her ne kadar,insanların çevrelerinde ''ölüm'' hadiseleri yaşanıyor olsa da kimse birgün kendisinin de gerçekten o toprağın altına gireceğini düşünmemektedir.İnsanlar kendilerine ürkütücü gelen,akıllarının kabullenemediği vs. olumsuzlukları gözardı etmekte,kendilerini olumsuz hadiselerden uzakta hissetme eğilimindedirler.Şimdi soruyorum siz değerli dostlar; Hangimiz kendi kendine gerçek anlamda ''Ben de bir gün öleceğim'' diye bir soru yöneltti? (Burada pekçoğunuz ben düşünmüştüm bunu diyebilir ancak gerçek anlamda hissederek kaçımız sorduk bu soruyu ve kaçımız bunun tüyler ürpertici hissine kapıldık?

Ölüm bir son değil başlangıç ise,her insan yaşadığı maddesel dünya itibariyle ''uyku halinde'' ise hepimize Yüce Allah'tan ''hayırlı uyanışlar'' dilerim. Allah ölümün de hayırlısını nasip eder inşallah.

"Hz.Mevla'dan daima sıhhat ve afiyet isteyin,sabır istemeyin!Sabır istemek zımnen bela ve musibet istemektir.
Yokluk ve darlık olmayınca neye sabredeceksiniz?"

Cent Başınız sağolsun

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri