Cem'in günlüğü :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CeM

Çevirmen
6
HD RANK
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar bende baya zamandır bu sitedeyim ama okul ve... durumlardan dolayı hiç zaman bulup dinleme fırsatım olmadı açıkcası.İlk siteyi gördüğümde 1,2 gün biraz dinlemiştim ve gerçekten ilk gün farkı hissettim buda telkinlerin gerçekliği hakkında gerçekten beni tatmin etti ve dediğim gibi sonradan malesef zamanım olmadığı için pek dinleyemedim ama bu günden itibaren kafaya koydum artık düzenli bir şkilde devam edeceğim sizlerin sorularına yanıt verip hemde etkileri paylaşıp artık ..... wave

Ynt: Cem'in günlüğü :)

Buarada arkadaşlar çok samimi söylüyorum sizin buradan yazıcağınız herşey benim için çok önemli olacak diye düşünüyorum sung66

merhabalar cem.. hismiley
nevaayblume59wp6.gif

günlüğün güzel haberlerinle dolsun..
books44xf1.gif

dilerim hedeflerin kolaylıkla gerçekleşir.. ark5

öncelikle okul hayatındaki başarılarınla mutlu haberlerini bekliyoruz..

telkinleri düzenli dinleyecek olmana çok sevindim.. music45

doğa seslerini tercih edersen seni rahatsız etmez ve derslerinide rahatlıkla çalışırsın.. pc05

hazır sayfana uğramışken geri planda çevirilerinle forumumuza ve dolayısıyla
bizlere sağladığın destek için sonsuz teşekkürler.. thumbsanim

sevgiler..
46558720rv0.gif

shamanic abi çok saol düşüncelerin için burarada 2.5-3 gün oldu ve etkileri okulda görmeye başladığımı söyleyebilirm 956k

Cem.... ' Alıntı:
shamanic abi çok saol düşüncelerin için burarada 2.5-3 gün oldu ve etkileri okulda görmeye başladığımı söyleyebilirm 956k
shamanic abi mi y789 abla abla shamanic abla ttli3

nemesis ' Alıntı:
Cem.... ' Alıntı:
shamanic abi mi y789 abla abla shamanic abla ttli3

off çok pardon ya ben erkek diye biliyodum sigrt56

Cem günlüğün hayırlı olsun.Güzel haberlerinle dolu olsun tüm sayfaların.İlk abi diyen sen değilsin merak etme smiliyface .Shamanic nickinin yanına parantez içinde abla mı yazsan ki. kiss3

redflowers ' Alıntı:
Cem günlüğün hayırlı olsun.Güzel haberlerinle dolu olsun tüm sayfaların.İlk abi diyen sen değilsin merak etme smiliyface .Shamanic nickinin yanına parantez içinde abla mı yazsan ki. kiss3
khkh56 teşekkürler

ilk değilsin cem cim üzülme hakkettende 7-8 oldunuz galiba khkh56

erkek gibi kadınım heralde .. ondan kaynaklı olabilir.. aa34
images
11.gif

estafullah
f678h

Bu arada okul için yarının gelmesini bekliyorum,bakalım ne gibi değişiklikler hissedicem krzm67

Günlüğün hayırlı uğurlu olsun, Bay bayan fark etmez sonuçta herkes burda kardeş ve arkadaş birbirine yardımcı oluyor. Sevgi ve desteği yanında hissediyorsun. Daha güçlü ve mutlu oluyorsun . Önemli olan bunlar, paylaşmak çok güzel......... Cevrenize herzaman ışık sacan güneş gibi olun.........

umelıha ' Alıntı:
Günlüğün hayırlı uğurlu olsun, Bay bayan fark etmez sonuçta herkes burda kardeş ve arkadaş birbirine yardımcı oluyor. Sevgi ve desteği yanında hissediyorsun. Daha güçlü ve mutlu oluyorsun . Önemli olan bunlar, paylaşmak çok güzel......... Cevrenize herzaman ışık sacan güneş gibi olun.........

teşekkürler, bu arada kısa bir süre sonra etkileri paylaşacağın uzun süredir yazamıyorum bişeyler.biraz işlerim olduğundan dolayı. hismiley

günlüğün hayırlı olsun güzel ve mutluluklarla dolsun hismiley

hayırlı olsun...
umarım güzelliklerle dolu olur... super

günlüğün hayırlı olsun güzel haberlerinle dolsun tender45 tender45

kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

Hayırlı uğurlu, bol paylaşımlı olsun... 25889

000200bb2ge.gif

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar bende dinlemeyi tekrar bırakmıştım ama bu sefer farklı cumartesi'den beri dinliyorum günde 12 saat kadar,gelecek pazar muhtemelen farkedebildiğim etkileri paylaşırım arkadaşlar ama bu aralar keyfim pek yok acaba etki edermi telkinler actionsmile bu arada değişim için önerisi olan arkadaşlar varsa buyrun beklerim yazılarınızı t678

günlüğün hayırlı olsun. mutlu ve güzel değişimler okumak ümidiyle. super

Mumin.Okan ' Alıntı:
günlüğün hayırlı olsun. mutlu ve güzel değişimler okumak ümidiyle. super
Thank you hpm1

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri