Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. //

Ben şimdi denedim.. Sanki rüzgarlı ,ve fırtınalı, gökgürültülü bir havada bir helikopter gitmeye çalışıyormuş gibi geldi.
Bende sadece ellerimde ve ayaklarımda karıncalanmalar oldu o kadar... Bu normal mi?
herkesde sanki daha yoğunmuş gibi geldi. yada benim bütün çakralarım kapalı.. hiç birine ses mes işlemiyo mu?
ay nasıl açıcam ben bunları peki? ağla2

Ben şimdi denedim.. Sanki rüzgarlı ,ve fırtınalı, gökgürültülü bir havada bir helikopter gitmeye çalışıyormuş gibi geldi.
Bende sadece ellerimde ve ayaklarımda karıncalanmalar oldu o kadar... Bu normal mi?
herkesde sanki daha yoğunmuş gibi geldi. yada benim bütün çakralarım kapalı.. hiç birine ses mes işlemiyo mu?
ay nasıl açıcam ben bunları peki? ağla2

senin için upload ettim kardeş buyur hotfile linki.

Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: Çakra Açıcı.rar

dinledim daha ilk 5 dk sında gözlerm devrilivrdi...:D
ahahha uyuyakalmışım (yada şu bilgisayarı yatarak kullanmamalımıyım neyim :P )

senin için upload ettim kardeş buyur hotfile linki.

Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: Çakra Açıcı.rar

peki şimdi bunu dinlersem açılacak mı çakralarım.
Aslında dengem bozulur diye de korkuyorum. Dinleyen oldumu bunu hiç ne tür tepkiler veriyor.. bilen var mı...? yada sadece uyku mu yapıyo
Çakralar açıldığında uykumuz mu geliyo..? Ordan mı anlıcaz açıldığınız ?
( Her gün uyuyoruz açılmıyo mu ? sevincli)

arkadaşlar gün içinde ne düşündüysem yaşadım ...sevincli
abartmıyorum gerçekten kimi düşündüysem aradı msj attı yolda karşılaştım..
duru görü ve duru işiti için çalışıyorum birde çakra açma meditsayonu dinliyorum
bunlarla bir alakası olabilir mi?dusun2dusun2
yoksa sadece şanslı günümdemiyim??
blook

arkadaşlar gün içinde ne düşündüysem yaşadım ...sevincli
abartmıyorum gerçekten kimi düşündüysem aradı msj attı yolda karşılaştım..
duru görü ve duru işiti için çalışıyorum birde çakra açma meditsayonu dinliyorum
bunlarla bir alakası olabilir mi?dusun2dusun2
yoksa sadece şanslı günümdemiyim??blook

evet aslında bunu bugün bende yaşadım. Bugün kuzenimi düşündüm ve aradım. oda bugün beni aklından geçirmiş beni arayacakmış.. acaba bu çakra açma meditasyonundan mı oluyo.. Ama dün hiç bişi hissetmemiştim yani karıncalanmalar dışında..
Yarım saat önce gene dinledim. bu sefer gene karıncalanmalar oldu ama sanki bittikten sonra kollarımda ve başımda bir ağırlık oldu daha geç düzeldim..
okuduklarımdan mı etkilendim yoksa çakra açmamdan mı anlayamadım.. Her gün yapmayın diyolar.. Ama ben daha hiç bir çakramı açmadım ki rt67

evet aslında bunu bugün bende yaşadım. Bugün kuzenimi düşündüm ve aradım. oda bugün beni aklından geçirmiş beni arayacakmış.. acaba bu çakra açma meditasyonundan mı oluyo.. Ama dün hiç bişi hissetmemiştim yani karıncalanmalar dışında..
Yarım saat önce gene dinledim. bu sefer gene karıncalanmalar oldu ama sanki bittikten sonra kollarımda ve başımda bir ağırlık oldu daha geç düzeldim..
okuduklarımdan mı etkilendim yoksa çakra açmamdan mı anlayamadım.. Her gün yapmayın diyolar.. Ama ben daha hiç bir çakramı açmadım ki rt67

çok sevindim eğer bunlar bu telkinle alakalıysa harika bir durum..
aslına bakarsan diğer trlüde harika y789
birde sana nilgün ün meditasyonunu tavsiye ederm ondada imgelemeyle daha rahat anladımsuperxy

inferius; aslında nil gün nün kitaplarını yeni okumaya başladım. Hatta hayatımı değiştirmeye yeni başladım diyelim y789 Nilgün nün hangi kitabı ?

ya bide bu çakra açma işini gene yapabilirmiyiz ? yada açmak için başka bi yöntem mi denesek ..

ben çakralarımı nasıl açıcam hala bulabilmiş değilim. :(

inferius; aslında nil gün nün kitaplarını yeni okumaya başladım. Hatta hayatımı değiştirmeye yeni başladım diyelim y789 Nilgün nün hangi kitabı ?

ya bide bu çakra açma işini gene yapabilirmiyiz ? yada açmak için başka bi yöntem mi denesek ..

ben çakralarımı nasıl açıcam hala bulabilmiş değilim. :(

nilgünün telkinini sana veriyim birazdan actionsmile
bn henz hiç bi kitabını okumadımsadanim eyer önerirsen seve seve okurumsapkal89
ben bu sabah dinledm yarın dinlemiycem ..yani 2 güne 1 diye düşündüm
ama bahsettiğim nilgünün meditasyonunu hergn yapıyorum
uzanıyorum bir güzel içm huzur doluyorgirlhahagirlhaha
birde şunu uygulaya bilirz kanımca...

mantralar ile çakra açmak
1-) Tüm çakralar nedir ne değildir yerleri bilinmeli
2-)İmajasyon nedir ne değildir önemini bilmeli ve imajasyon çalışmalarını tam bitirmiş ve harika bi imajasyona sahip olmalı yoksa önüne gelen öyle çakra açamaz sadece düşünmek yetmez..

Örnek.. Kök çakranın bulunduğu yerde varolduğunu imajine etmemiz gereken bir simge vardır. Bu simge kök çakranın simgesidir , Daha sonra mantrasını söylerken simgeyi kök çakrada imajine ediyoruz

Mantra titreştirilirken son harfi uzatılarak nefes yettiğince söylenir.

Simgeyi imajine etmek de tam olarak bu mantrayı titreştirerek söylerken olmalıdır. Nefes alınır, çakrada baskı hissedilir, mantra titreştirilerek ve uzatılarak söylenir, söylenirken de çakranın üzerinde olduğunu hayal ettiğimiz sembolü görmeye-hissetmeye çalışırız işte bunların hepsini yapınca bir tür yapmış oluyoruz

İŞTE ORTALAMA 95-100 KEZ YAPILMALIDIR BİR ÇAKRA İÇİN ..

ÇAKRALARIN MANTRALARI

KÖK ÇAKRA: LEM (LEMMMMM şeklinde söylenir)
İKİNCİ (Savadhisthana) ÇAKRA: VEM (VEMMMMMMMMMM)
SOLAR PLEXUS ÇAKRA: REM (REMMMMMMMMMMM)
KALP ÇAKRA: YEM (YEMMMMMMMMMMMM)
BOĞAZ ÇAKRA: HEM (HEMMMMMMMMMMMM)
ÜÇÜNCÜ GÖZ ÇAKRA: AM (AMMMMMMMMMMMMM)
TAÇ ÇAKRA: AUM (AUMMMMMMMMMMMM)
y789

umarım faydalı olabilmişimdir
teşekkürlersapkal89

inferiuscuğumm günlüğüme yazdıklarını okudum :) çok sağol 956k burdan sesleneyim sana dedimgirlhaha azmettim bende açacam bu çakraları
ama senin yazdıklarından sonra galiba çakralarla ilgili hiç bişi bilmediğimi farkettim dusun2
Ne renkleri, ben hiç bişi farketmedim, sen çakralarının kapalı olduğunu nasıl anladım? ben bu konuda bişi göremedim bu sitede
( yada o kadar çok konu var ki atlamış olabilirim sad456 )

hahaha harikasın yahuusevincli daha sorumu bitirmeden cevabı yazmışsın.. bu da mı çakralardan kaynaklanıyor acep ? :)))

ben bıraz once dınledım yaklasık 25 dakıkasını zaten yarım saat ayaklarımda ve avuz ıclerımde uyusma oldu saq ve sol kolumda aqır bır aqırlık oldu kaldıramadım sandım bı ara uyandım ama yerımden kalkmak ıstemedım nasıldı dersenız yoqun bır qun qecırdım ve uzerıne cok quzel qıttı qercektende ama yrqun olduqum ıcın daha cok uyuyasım qeldı tabı o ayrı...:)

Unutmayın; “hayatınızın kalitesi, konuşmanızın kalitesi kadardır. Konuşmanızın kalitesi ise düşündüklerinizin kalitesi kadardır.”

Hepimiz sınırsız bir güç ile birlikte yaşıyoruz. Tüm dünya, aynı fizik kurallarına bağlı. Dünyanın neresinde yaşarsanız yaşayın, hangi ülkede olursanız olun çekim yasası sizinle birlikte. Çekim yasası kişilere bağlı çalışmaz, değer yargıları yoktur, neyin iyi yada neyin kötü olduğu ile ilgilenmez. Yasa düşündüğünüzü çekersiniz demektedir. Bu yüzden düşünce yapımızı hep iyiyi, güzeli düşünecek şekilde yapılandırmalıyız.

İnsanoğlu vaktinin büyük bir kısmını düşünerek geçiriyor. Araştırmacılar günde 60.000 farklı düşünce üretebileceğimizi söylüyor. Biriyle konuşurken, televizyon izlerken, gazete olurken, ya da müzik dinlerken sürekli düşünüyoruz. Geçmişteki anılarımızı düşünüyoruz, geleceğe dair planlar yapıyoruz. Düşünmediğimiz bir an bile yok Hatta bilinçaltımız, uykuya dalmadan önce düşündüklerimiz üzerinde çalışmaya devam eder. En çok düşündüğünüz şey karşınıza çıkacaktır. Unutmayın yaşamınızdaki her koşul değişebilir.

...

Örnek.. Kök çakranın bulunduğu yerde varolduğunu imajine etmemiz gereken bir simge vardır. Bu simge kök çakranın simgesidir , Daha sonra mantrasını söylerken simgeyi kök çakrada imajine ediyoruz

Mantra titreştirilirken son harfi uzatılarak nefes yettiğince söylenir.

Simgeyi imajine etmek de tam olarak bu mantrayı titreştirerek söylerken olmalıdır. Nefes alınır, çakrada baskı hissedilir, mantra titreştirilerek ve uzatılarak söylenir, söylenirken de çakranın üzerinde olduğunu hayal ettiğimiz sembolü görmeye-hissetmeye çalışırız işte bunların hepsini yapınca bir tür yapmış oluyoruz

peki bu semboller nelerdir?

cakralar.jpg

chakras.jpg

semboller bunlar daha belirginini araştırıyorum bulursam paylaşırım
hayırlı forumlar...superxy

Güzel bir paylaşım. Elinize, emeğinize sağlık.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri