Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. //

şu anda 18. dakikasındayım bir uyku hali başladı ve korkuyorum açıkçası biraz sesler çok esarengiz

ben çakralarımı açık veya kapalı olduğunu nasıl öğrenebilirim.

öğleleyin indirmiştim indirdiğim gibi dinledim başımda ağrıyordu dinlemeye başlamadan önce dinledikten sonra bir değişiklik hissetmedim ama başım hala ağrıyor...
Birde antideprasan alıyorum bir sıkıntı yaşarmıyım.

Sorumu tekrarlıyorum arkadaşlar,

öğleleyin indirmiştim indirdiğim gibi dinledim başımda ağrıyordu dinlemeye başlamadan önce dinledikten sonra bir değişiklik hissetmedim ama başım hala ağrıyor...
Birde antideprasan alıyorum bir sıkıntı yaşarmıyım.

Şu konuda bilgilendirirmisiniz arkadaşlar beni yaaa12389

Bu tür frekansları kullanırken dikkatli olmakta fayda var.Uzun süreli dinlemeyiniz.
Aslinda bu tür mesajları siliyoruz forumda yer vermiyoruz ancak bazi üyelerimiz fayda gördüklerini söyledikleri için kaldirmadik.
Bence eğer anti depresan kullaniyorsaniz dinlemeyiniz.

bende natura programını indirdim ama çok içime sinmedi ..frakanslara tam olarak ne gittiğini bilmediğimden güvenilir bulmadım..

teşekkürler, Atakan bey.

Selam, download link olan sayfa Trojan veya başka bir virus var benim Avast o sayfayı engeliyor. Bunu rapid veya başka bir yere yüklemen mümkün Mü ? Teşekkürler

Arkadaşlar ben indiremiyorum,yardım edebilir misiniz?Bir de sorulmuştur belki ama 3 günde bir dinleyince çakraları dengeleme söz konusu değil mi?Çakralarımdan bazıları kapalı sanırım...

çok merak ettim ve indirmek istedim ama dosya silinmiş.. dosyayı başka bir siteden paylaşıma açarsanız sevinirim.. saygılar..

İndiremeyen arkadaşlara yollayabilirim msn gruptan.

Sevgilerimle. actionsmile

Link tekrar aktif hale getirilirse sevinirim ben de indiremedim malesef..

bende indiremedim dosya silinmiş diyor:(

msn gruba nasıl üye olabilirim?

ekledim ben msn e :) bana yollamanız mümkün mü acaba :=) teşekkür ederim

bu çakra açıcı meditasyonu tekrar yüklemeniz mümkün mü ? bende indirmek istedim ama link artık yok , tşkler.

mrb laar altarnatif link verirmisiniz indiremedim

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri