Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. //

merhaba TR ance meditsyonunu bugün indirdim ve dinledim.benim hissettiklerim hızlı kalp atışaları,rahatlamış bi zihin ve hafifleme hissi oldu,teşekkürederim ellerine sağlık.peki meditasyonu kulaklıkla veya kulaksızsız dinleme gibi bi tavsiyen varmı yada daha faydalı olasbilmesi için yapabileceğimiz başka şeyler?

Önceki sayfalarda açıklamış ama TR-ance uzun zamandır görünmüyor ortalarda. Kulaklıkla dinliyoruz , sırtüstü yatarken daha etkili, ya da belden yukarısı dik olacak şekilde oturmak ta olabilir. 3 günde bir kullanmamızı önermişti (çakraların fazla aktif olması sorun yaratabileceğinden). Sabahları uykudan uyanır uyanmaz kullanılması daha etkili olabilir. Bu tip mp3 leri kalp sorunu olanların dinlemesi sakıncalı olabilir.Ayrıca Buna benzer bir mp3 veya programı 2 saat ara vermeden kullanmıyoruz.

Neyse forumun özeti olmuş oldu en azından :)))))))
sevgiler

dinlerken gözümün önünde falezli bi deniz kenarına inmiş bi helikopter canlandı.helikopterin sesi.yarattığı rüzgarın sesi,bi de dalgaların sesi zaten birden fazla ses duyduğunuz için bende canlanan tablo bu:)))ellerine sağlık TR ance

saol megavolt hızır gibi yetiştin yine:))))cevapları okuyodum ama hepsini okuyamadım uykum geldi:)))bildiğim kadarıyla bi kalp problemim yok ama biraz ürkütücü geldi heyecanlandım belki o yüzden olmuştur.bu özet niteliğindeki açıklaman için teşekkürederim ellerine sağlık :)))

saol megavolt hızır gibi yetiştin yine:))))cevapları okuyodum ama hepsini okuyamadım uykum geldi:)))bildiğim kadarıyla bi kalp problemim yok ama biraz ürkütücü geldi heyecanlandım belki o yüzden olmuştur.bu özet niteliğindeki açıklaman için teşekkürederim ellerine sağlık :)))

Ne demek efendimy789 çok fazla bilgi var hepsini okumak çok uzun zaman alıyor. Hatırladığım ne varsa yazıyorum o yüzden , daha okuyacak bi sürü konu var enerjin onlara kalsın biraz dedim. her gün yeni bi konu açılıyor , elimden geldiğince okuyorum , faydalı olduysam ne mutlu bana blissy

sevgiler

Şu an dinliyorum , teşekkürler. Bu helikopter sesiyle askerlik anılarımı hatırlattınız gururlandım bir anda actionsmile

hadi yaa ben de pek tırstım ilk dinlediğimdey789

bende yeni indirdim ve dinledim bende farklı birşey olmadı ama rahatlama var gibi teşkkürler...

bende dinledim o an değişik bir şey hissetmedim
fakat sabah uyandığımda çok açık ve net rüyamda gördüklerim gözümün önündeydi
hala renkler görüntüler aklımda...
gördüklerimden biraz endişe duydum.....

çakraları açmak için sadece bu yeterlimidir yada yardımcı olarakmı aydınlatırsanız iyi olur

inmiyor arkadaşlar yardımcı olun lütfenn

peki bir sualde bulunmak istiyorum!

diyelim ki çakralarımın hepsini açtım. bunun bana ne gibi olumlu etkileri olur, bana ne fayda sağlar? bunu geliştirerek ne gibi mucizelere tanık olabilirim?

bilgi verirseniz sevinirim!

saygılar...

çakra açımı ile ilgili bilgiler, faydaları sitede mevcut. formları okuyun detaylı bilgiler var

Ya arkadaşlar şu linki yenileyebilirmisiniz lütfen. Bütün alternatif linkleri denedim hepsi hata veriyor sad456

tesekkurler indiriyorum bi sorun yok:-)

henüz dinleyen oldumu bilmiyorum ama ben dinlediğim zaman ayaklarımda bi karıncalanma hissettim sanki.yorumlarınızı bekliyorum

hemen indiriverdim
çok teşekkürler
bu gece yatmadan önce dnliycem ve tkileri hemen buraya yazıcam inş.
::)

arkadaşlar rapide felan upload etseniz olmaz mı?

ben indiremiyorum

x-men33 linkte sorun yok. download butonuna basın istenilen doğrulama kodunu yazın ve indirmeye başlayın. bu kadar basit:)

x-men33 linkte sorun yok. download butonuna basın istenilen doğrulama kodunu yazın ve indirmeye başlayın. bu kadar basit:)

Olmuyor en az 20 kere denedim sadanim. Dediklerini aynen yapıyorum ama olmuyor. Bakıyorum engelleyen birşeyler mi var diye de baktım yok hayır. Geri sayım yapıyor sonra yeniden doğrulama kodu istiyor. Download a yine basıyorum indirmiyor yine.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri