Bugün Canım....

bugün, canımın hiç bir şey istemediğini bir kez daha farkettim. bugün canım "birşey istemiyor"

Aaaaaa,

Nasıl yani???? Bunca işimden kafamı kaldırıp siteye bi uğrayayım, hem de benim köşemde bir kaçak yakalayayım.... Wallahi bugün canımın istediği bir şeydi bu.... İşte sennnnnn!!!! En sevdiğim nasılsın???

yani bugün canın benimle şöyle okkalı bir kahve içip iki lafın belini kırıp, bir de üzerine geyiğin dibine vurmak istemez mi????

ister ister... ben bilirim senin canını, canımın içiiii!!!!

gel bakiim sen şöyle....

Hıh dondurma dediniz eşeğin aklına karpuz kabuğunu getirdiniz bravo size tam öksürük tıksırık varken bir de dondurma yersem mükemmel olur herhalde..Biri limonlu mu demişti sevincli

Dedim,

Wallahi limonlu dedim. O karpuz kabuğunu düşüren kayıplarda yalnız... Bak bütün öksürüklü tıksırıklıları sardı başına. Hepimiz tıksırıyoruz galiba.... girlhaha

Ama kabul et, fikir gayet lezzetli :)) y789

:) geldim ama yine gidebilirim. dedim ya birşey istemiyor diye. kahve de güzel olur sohbette. bir noktada tıkanmasaydı tabi..

Gitmeeeeee , sakın gitmeeeee, meeeeeee :)
Ne sevinmiştim seni gördüğüme , gitmesen daha da çokkkk sevinirimmmmm...

:) geldim ama yine gidebilirim. dedim ya birşey istemiyor diye. kahve de güzel olur sohbette. bir noktada tıkanmasaydı tabi..

Bazen hiç konuşmadan oturabilecek biri bile lazım bitanem.
Bizim gibiler tıkanmaz hiçbir zaman. Sadece soluk almak isteyebilirsin. Ama ben hep elini uzattığın yerdeyim.

İstersen gel, ewdeyim, beklerim:))

Gitmeeeeee , sakın gitmeeeee, meeeeeee :)
Ne sevinmiştim seni gördüğüme , gitmesen daha da çokkkk sevinirimmmmm...

ben de walla, ne kadar çok sewinmiştim.

Mutluluk verdi bana da hemmen...

Ne kıymetlidir ooooo....

Bu gece canım çıkıp gitmek istiyor... Burası bana dar geliyor, bu ew mi bu kadar küçüldü, benim yüreğim mi darlanıyor... beni nefessiz bırakan şey nedir? Sormuyorum. Merak etmiyorum. Bana bırakılmış izleri görüyorum, varacağım yer yüzümü güldürecek... biliyorum, duyuyorum, görüyorum...

Artık bir dostum olsun istiyorumm...

Bugün arabaya atlayıp, müziği açıp, kendimi sahile vurmak istiyor, Egeden mi çıkarım Yunanistan'dan yukarı mı kaçarım...

Vehicles-Cars-NewAstraST-Gallery-Exterior-952x360-VX_N_ASTT_15928.jpg

Bugün arabaya atlayıp, müziği açıp, kendimi sahile vurmak istiyor, Egeden mi çıkarım Yunanistan'dan yukarı mı kaçarım...

Vehicles-Cars-NewAstraST-Gallery-Exterior-952x360-VX_N_ASTT_15928.jpg

benide al yanına dar geliyor konya banaaa...

bugün canım odama kendimi kilitleyip müziği son ses açıp deliler gibi hoplayıp zıplamak istiyor... limonlu dondurma konusundada hala ısrarcıyım:) şimdi yedim ama vazgeçemiyorummm girlhaha

Bugün canım ,
eşim ve oğlumla çok uzun ve dolu , dopdolu vakit geçirmek istiyor . Onlarla kahkahalarla gülmek , oğlumun büyüyüşüne tanık olmak , yeni öğrendiklerini görmek ve ne çabuk ne güzel büyüdüğüne tanık olmak istiyor.
Hatta onlarla tatile çıkmak istiyor :)

Bugün canım ,
eşim ve oğlumla çok uzun ve dolu , dopdolu vakit geçirmek istiyor . Onlarla kahkahalarla gülmek , oğlumun büyüyüşüne tanık olmak , yeni öğrendiklerini görmek ve ne çabuk ne güzel büyüdüğüne tanık olmak istiyor.
Hatta onlarla tatile çıkmak istiyor :)

Harika olur bu gerçekten, geçen seneden hiç izin kaldı mı???

Ufak bir kaçış yapabilirsiniz belki, ne dersin şeker???

Haftasonu bile kaçılır bir yerlere, sen bir konuş bence eşinle:))

Bugünn canım eski enes olmak istiyor ;)) Yeniden spontane yaşamak istiyorum, içimdennn geldiği gibi gülümsemek, konuşabilmek, kim halkkımda ne düşlüyor dememek, bebeker kadar masum olabilmek, içimin kıpır kıpır olmasını istiyorum sevincli y789 :zpzp:dertya25889t678 mutlluğa yeniden merhaba :)) Enn kısa sürede ilaçları da bırakıyorum.. Mutluluğa hücuum :)))

bugün canım bugüne kadar tanıdığım ve sevdiğim ve kalbimde taht kurmuş şahsiyetlere faydalı olmak istiyor. onların dertlerine derman, yaralarına şifa olmak istiyorum.

Harika olur bu gerçekten, geçen seneden hiç izin kaldı mı???

Ufak bir kaçış yapabilirsiniz belki, ne dersin şeker???

Haftasonu bile kaçılır bir yerlere, sen bir konuş bence eşinle:))

Canım çok isterdim ama malesef hiç iznim yok , ücretsiz izin dolayısıyle temmuzda hakediyorum izni ...
Olsun istemekte güzel :)

bugun canim, aradigim dostlarima kolayca ulasmak istiyor.

bugun canim guclu bir a milli takim izlemek istiyorrrrrrrr....

Bugün canım çayıra salınmış manda gibi koşmak istiyor khkh56

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri