Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi !

şimdi siz astrale çıkma işini tek başına denemekten korktuğunuz için mi bir grup oluşturmaya karar verdiniz dl78
ayrıca bugüne kadar denenmiş astrale çıkma girişimleri sadece başarısız bi girişim olarak mı kaldı yoksa burada gerçekten astral deneyimini yaşayanlar var mı?
10 yaşımda istemsiz astral yaşamıştım. İlkokul öğrencisiydim. Gece okuluma kadar gitmiş sonra merdivenleri kullanmadan apartmandan yukarı çıkmış evin balkonundan yatağıma girmiştim. kollarımı yukarı kaldırınca uçabiliyordum biraz değişikti ama heyecanlıydı. Biraz üşümüştüm de uyandığımda sıcak yatağımda olmama rağmen her yerim soğuktu. Bir daha bunu yapamadım. İnşallah bu akşam 4 ümüz yapabiliriz.956k

girlhaha Konu ilk açıldığında yaptığını söyleyenler varmış, mesela cem yardımcı oluyormuş ama artık aktif değiller sanırımsad456 Yarın ilk kez deneyecekler olarak bu gece konsantrasyon çalışmaları mı yapsak acaba...
Acaba demiyim gidip deneyeyim en iyisi.

astrale çıkıp bir daha inememişlerdir krz56
iyi denemeler sizlere... eğer çıkan olursa nasıl bir his olduğunu yazsın bizler de bilgilenelim...

10 yaşımda istemsiz astral yaşamıştım. İlkokul öğrencisiydim. Gece okuluma kadar gitmiş sonra merdivenleri kullanmadan apartmandan yukarı çıkmış evin balkonundan yatağıma girmiştim. kollarımı yukarı kaldırınca uçabiliyordum biraz değişikti ama heyecanlıydı. Biraz üşümüştüm de uyandığımda sıcak yatağımda olmama rağmen her yerim soğuktu. Bir daha bunu yapamadım. İnşallah bu akşam 4 ümüz yapabiliriz.956k

bu nasıl oldu ki ve bugüne kadar tekrar neden olmadı?

astrale çıkıp bir daha inememişlerdir krz56
iyi denemeler sizlere... eğer çıkan olursa nasıl bir his olduğunu yazsın bizler de bilgilenelim...
Korkutmasana kızları :D Yok kızlar yok bakmayın siz ona. Gelin siz çıkalım şu astrale. Ben deneyimlemiştim. Üstelik yer çekimine aykırılık çok hoş bir duygu. İstediğin yere uçabildiğin gibi boşlukta sabit kalmak mükemmel birşey. Hiç bir yerde bir baskı yok. Düşme korkusu da yok. Yaşamak istemez misiniz bu duyguyu?sevincli

bu nasıl oldu ki ve bugüne kadar tekrar neden olmadı?
Bu istemsiz olmuştu Teoman'cım. Şimdi aynısını nasıl yapabilirim bilmiyorum :/ Bu teknikle Atakan Bey'in astrale çıkma tekniklerini meditasyonik konumdayken birleştirip astrale çıkmayı sağlıycam. Çıkarsam bizimkilerle buluşucam sonrası Allah kerim.y789

Ben dün gece herkes yatınca ışıklar açıkken küçük bir aynayla denedim, ilkinde dikkatlice konsantre oldum gözüm karardı rüzgar sesleri gelmeye başladı heyecanlandım batırdımsad456 kalp atışlarım çok kısa sürede çok hızlandı bir de rüzgar sesi her konsantre oluşumda gelmeye başladı, ilginçti. Yüzümün şekli şemali de bir garip oluyor aa yüzüm ne oldu diye saf saf gözümü çevirince de konsanstrasyon tuzla buz:D Sonra da zaten üst kattakinin gürültüsünden konsantre olamadım, en güzeli ilk denediğimdi, sonra iki kere daha konsantre oldum ama heyecanlanmamam lazım. Sonuncusunda kendime telkin vermeye çalıştım başarıcam astral seyahat yapıcam diye, heyecanlananlar öyle yapsın iyi geliyor. Birkaç kere daha deneyeceğim bugün. Sonra da karanlıkta956k

Ben dün gece herkes yatınca ışıklar açıkken küçük bir aynayla denedim, ilkinde dikkatlice konsantre oldum gözüm karardı rüzgar sesleri gelmeye başladı heyecanlandım batırdımsad456 kalp atışlarım çok kısa sürede çok hızlandı bir de rüzgar sesi her konsantre oluşumda gelmeye başladı, ilginçti. Yüzümün şekli şemali de bir garip oluyor aa yüzüm ne oldu diye saf saf gözümü çevirince de konsanstrasyon tuzla buz:D Sonra da zaten üst kattakinin gürültüsünden konsantre olamadım, en güzeli ilk denediğimdi, sonra iki kere daha konsantre oldum ama heyecanlanmamam lazım. Sonuncusunda kendime telkin vermeye çalıştım başarıcam astral seyahat yapıcam diye, heyecanlananlar öyle yapsın iyi geliyor. Birkaç kere daha deneyeceğim bugün. Sonra da karanlıkta956k
Tatlım sen saat 11 de başla 12'ye kadar ancak Esra'da öyle ve Burcu'da. Buluşacağımız yerde de fazla bekletmeyin beni hava soğuk girlhaha

Tatlım sen saat 11 de başla 12'ye kadar ancak Esra'da öyle ve Burcu'da. Buluşacağımız yerde de fazla bekletmeyin beni hava soğuk girlhaha
girlhaha Esrayla Burcu hemencecik yapsalar bari, benim gözler inattgirlhaha Şimdi saat 6dan 7ye kadar denedim, kafam çatlıyorr resmen kafam kazan gibi oldu zonklamaları ve ağırlığı anlatamam. Kalp atışlarımı kontrol etmeye başladım ama titreme ve sıcak basması sinir etti beni. Boy aynasıyla çok güzel oldu ama mumu aynayla kendi arama koyamadım sol tarafa koydum bi garip oldu. İlk yapışımda gözümü kırpmiycam diye inat ettim yaşlar boşandı, şimdi kırpsam da aynı noktaya baktığımda bir bozulma olmuyor ama karton için çapın 4 cm olması iyi mi değil mi bilemedim kartonun bir sağ ucuna bir sol ucuna baktığım zaman başa dönüyorum, kocaman şey, dikkatim dağıldı kartonda da aynı noktaya bakmak lazım sürekli. Gece yaparken kartonun ortasına nokta koyup deniycem, bakalım daha neler olacakgirlhaha

Valla ben de beceremedim daha?%5 lik kısımda dolaşıp duruyorum sanrım.

girlhaha Esrayla Burcu hemencecik yapsalar bari, benim gözler inattgirlhaha Şimdi saat 6dan 7ye kadar denedim, kafam çatlıyorr resmen kafam kazan gibi oldu zonklamaları ve ağırlığı anlatamam. Kalp atışlarımı kontrol etmeye başladım ama titreme ve sıcak basması sinir etti beni. Boy aynasıyla çok güzel oldu ama mumu aynayla kendi arama koyamadım sol tarafa koydum bi garip oldu. İlk yapışımda gözümü kırpmiycam diye inat ettim yaşlar boşandı, şimdi kırpsam da aynı noktaya baktığımda bir bozulma olmuyor ama karton için çapın 4 cm olması iyi mi değil mi bilemedim kartonun bir sağ ucuna bir sol ucuna baktığım zaman başa dönüyorum, kocaman şey, dikkatim dağıldı kartonda da aynı noktaya bakmak lazım sürekli. Gece yaparken kartonun ortasına nokta koyup deniycem, bakalım daha neler olacakgirlhaha
Harika harika 956k Astral çıkışta sıcak basması oluyor dediğin gibi uğuldama ve zonklama da. Bende de oluyor. Gayret gülüm bu akşam buluşçeeez inşallahblissy

Valla ben de beceremedim daha?%5 lik kısımda dolaşıp duruyorum sanrım.
Bana da zaman zaman %5lik kısımdaymışım gibi geliyorgirlhaha Ama cidden gayret etmeliyiz, uğraştıkça olacak. Her seferinde daha iyi konsantre olacağız.
Harika harika 956k Astral çıkışta sıcak basması oluyor dediğin gibi uğuldama ve zonklama da. Bende de oluyor. Gayret gülüm bu akşam buluşçeeez inşallahblissy
Ayy yaşasın moralim düzeldi hadi ben başlıyorum yinegirlhaha Esra where are you my deary789

Ya bende çok merak ettim denemk istiyorum ama başka varlıklarla karşılaşma olayı ve bazı arkadaşların korkunç sesler duyduğunu söylemesi ürpertti beni.Ayrıca bunu yapmanın bir amacı varmı ? Yani eğer astral seyahat ruhsal olarak bir katkı sağlıyorsa o zaman dah cesur olabileceğim gibi geliyor aksi halde sanki durduk yere başını derde sokacakmışım gibi hissediyorum.

Ya bende çok merak ettim denemk istiyorum ama başka varlıklarla karşılaşma olayı ve bazı arkadaşların korkunç sesler duyduğunu söylemesi ürpertti beni.Ayrıca bunu yapmanın bir amacı varmı ? Yani eğer astral seyahat ruhsal olarak bir katkı sağlıyorsa o zaman dah cesur olabileceğim gibi geliyor aksi halde sanki durduk yere başını derde sokacakmışım gibi hissediyorum.
Astral seyahatin bir sürü ayrıcalığı var. Bunun yanında herhangi bir ruhsal katkı aramıyoruz biz. Ayrıca korkacaksanız yapmamanızı tavsiye ederim.

Merhaba Maviş cadı,bende bu ayrıcalıkları bilmek istiyorum işde...Korkularımdan daha ağır basacak sebepler varsa sanırım mutlaka denerim.Ama anladığım kadarıyla mekan değiştirmek için daha farklı bilgilere sahip olmak gerekiyor...Ayrıca geçmişde ben bu tarz bi olay yaşadığımı buradaki yazıları okudukdan sonra anladım.Ama o zaman ben bedenimden ayrılmamak için çok karşı koymuştum...

Merhaba Maviş cadı,bende bu ayrıcalıkları bilmek istiyorum işde...Korkularımdan daha ağır basacak sebepler varsa sanırım mutlaka denerim.Ama anladığım kadarıyla mekan değiştirmek için daha farklı bilgilere sahip olmak gerekiyor...Ayrıca geçmişde ben bu tarz bi olay yaşadığımı buradaki yazıları okudukdan sonra anladım.Ama o zaman ben bedenimden ayrılmamak için çok karşı koymuştum...
Bak tatlım astral seyahatle birisinin yanına gitmek, ya da gitmek isteyipte gidemediğin yerlere bu sayade gidebilmek büyük bir ayrıcalık bence. Sırf bu bile astral seyahat yapmak için muhteşem bir neden. Daha bir sürü nedenler var ki, onları da düşündükçe sen bul istersen...actionsmile

Hani astrale çıkıcaktık nerdeydiniz dün??sevincli
Evet ya nerdeydinizhih33 Başlamadan buraya gelcektik aynı anda başliycaktık hani, işiniz çıkmıştır belki diye 12buçuğa kadar bekledim burda ama ne gelen vardı ne gidendlckrn Hele Esra gelmeyeli yıllar oldu hih33 Son mesajımı yazıp kendim uğraştım ben de ama gün içinde 3 kere deneyince bitap düştümgirlhaha Bir de gözlerim çok yoruldu, yatarak ve gözleri kapatarak yapılan yöntemi deneyeceğim çoğunlukla. Bu işi bırakmak yok her gün alıştırma yapıcam. Sen naptın Nilay çıkabildin mirt67

Evet bunlar benide heyecanlandırıyor açıkçası... Bu sitenin uzantısı olan bir başka sitede bu konuyla ilgili bir makale okudum.Eşikde bekleyenler başlıklı..Korkularımızla karşı karşıya gelebiliyormuşuz üstelik reel hayata dönüldüğünde dahi bu korkular bizi bırakmıyormuş üstelik büyüyerek..Mesela bir örümcekden korkuyorsanız..Sanırım ben bu tür bir durumla baş edecek güçde hissetmiyorum kendimi.Önce bu telkinlerle kendimdeki sorunları çözüp içimdeki korkuları yenmeliyim.Belki o zaman denemek harika olur..Teşekkür ederim ilgine mavi.cadı cım ;)

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri