E
Elektra
Guest
Kızım bak 2 kat aşağımda oturuyorsun akşam akşam indirtme oraya beni girlhahaolmaz doğuştan komser tipi var sende elektrikçilik uymaz sana. yav bizim bozuk bi lamba vardı gelsene bi zahmet hahaha XD
Kızım bak 2 kat aşağımda oturuyorsun akşam akşam indirtme oraya beni girlhahaolmaz doğuştan komser tipi var sende elektrikçilik uymaz sana. yav bizim bozuk bi lamba vardı gelsene bi zahmet hahaha XD
geliriz geliriz bir gidebilelim dey789DENİYCEM UMARIM GERİ GELEBİLİRİM
cadiyla karsilasmakmi?olabilir ya hatta süper olur bence yarın gece deneyelim derim..belki biyerlerde buluşruz seyehatimizde![]()
Gelirsin merak etme, gelmek konum değiştirmekten daha basit.girlhahaDENİYCEM UMARIM GERİ GELEBİLİRİM
Ne demek her zaman. Sabırlıyım ama kralım zorluyor.girlhahaForumda aktif olarak bulunan ve bu konuyla ilgili yardımcı olabilen bir maviş cadı kalmış galiba buraday789 hepimize sabırla cevap vermişsin teşekkür ederiz956k
Deneyelim güzel olur.superxygeliriz geliriz bir gidebilelim dey789
imgeleme çalışması gibi hep beraber mi denesek acaba bir gece)
İzmir körfezinde buluşalım girlhahaolabilir ya hatta süper olur bence yarın gece deneyelim derim..belki biyerlerde buluşruz seyehatimizde![]()
Eh sen bu yaz Türkiye'ye gelmiycen mi?khkh56 İşte o zaman sorucam ben sanagirlhahacadiyla karsilasmakmi?
bence bir daha düsünmende yarar var
khkh56
oley be esra iyiki varsın cidden izmire gidelim bıktım denizsiz bozkır ankaramdangirlhaha ama benim yarın finalim var yarın gece denesek olur musad456olabilir ya hatta süper olur bence yarın gece deneyelim derim..belki biyerlerde buluşruz seyehatimizde![]()
inanmiyorum sen kastamonulumusunkastamonoyu gelin...gelinde sizi misafir edeyim..gezintimizde.. hayal ettim bile![]()
Denedik bileslm arkadaşlar
yaw gerçekten denicekmisiniz? ben çok istiorum insanın hayal edebildiği heryere gidebilmesi çok güzel bişe yaa ama çookk korkuom ben :S aynen uzun süre aynada kendime baktıımda ürkünç gelio bana ama alna yapıştırılan kartona odaklanma sanırım bunu biraz kırabilir benim kardeşim sürekli rüyada yaşar bunu yani rüyadadır fakat bunun bi rüya olduğunun bilincindedir ve durumun hoşluğundan olsa gerek bu zamanlarda sürekli bi uyku isteği oluo kendisinde ben bunun istenildiği saat yapılabileceğini biliorum bu yüzden gündüz denicem ama büyük ihtimalle geçişe yakn kararma esnasında tırsıp bırakcamçocukluğumdan beri rüyamda uçtuğumu görürüm ve o gün uyanmak istemem
ama bunu bilerek yapmak çok farklı rüyalar aleminde değilde gerçek zamanda gezinmek istiom kimisi annesine gideceğini sölemiş ya bende sevgilime gidip neler çevirio bakiim bari
![]()
Deneriz guzum deneriz sen yeter ki iste. Ama Esra ortalarda yok nerde bu kız?sevincliArkadaşlar hep beraber deneyecek miyiz:zpzp:
Kız maviş cadı ne şekersin sen ya, bütün enerjimi izmire yönlendircem karşılaşalım da iki muhabbet edelimgirlhaha Esra hadi gel, annemlerin odasındaki kocaman aynayı bile kaptım, bir tek turuncu karton bulma işim kaldıwave44
Ben de aynısını sormuştum maviş cadı dedi ki boy aynası şart değil yüzün görünmesi önemli çünkü teması başınla sağlayacaksındeneyemememin iki sebebi var bir boy aynası yok evde...küçük ayna var o olur mu onunlada yolda kalırız khkh56
,o zaman çok güzel zeynepcim guitarsevinclismileydancebi karton kaldı onuda buluruz krzm67 deniyo muyuz??? ne zaman deniyoruzhappy6 arkadaşın sorduğu soru hakkında kesin bi bilgi bilmiyorum ama iyi yoğunlaşrsa sesleri duymaz bile bence ama işin ehlinden öğrenmek lazımmusic45Ben de aynısını sormuştum maviş cadı dedi ki boy aynası şart değil yüzün görünmesi önemli çünkü teması başınla sağlayacaksın
Direk onun ağzından yazdımgirlhaha Bizde de hep küçük aynalar var bir de annemlerin odasında boy aynası var, onu deneyeceğim.
cliviaf'ın sorduğu soruyu ben de merak ediyorumdusun2
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.