Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi !

DENİYCEM UMARIM GERİ GELEBİLİRİM

Forumda aktif olarak bulunan ve bu konuyla ilgili yardımcı olabilen bir maviş cadı kalmış galiba buraday789 hepimize sabırla cevap vermişsin teşekkür ederiz956k

olabilir ya hatta süper olur bence yarın gece deneyelim derim..belki biyerlerde buluşruz seyehatimizde :)

DENİYCEM UMARIM GERİ GELEBİLİRİM
Gelirsin merak etme, gelmek konum değiştirmekten daha basit.girlhaha

Forumda aktif olarak bulunan ve bu konuyla ilgili yardımcı olabilen bir maviş cadı kalmış galiba buraday789 hepimize sabırla cevap vermişsin teşekkür ederiz956k
Ne demek her zaman. Sabırlıyım ama kralım zorluyor.girlhaha
geliriz geliriz bir gidebilelim dey789
imgeleme çalışması gibi hep beraber mi denesek acaba bir gece:))
Deneyelim güzel olur.superxy

olabilir ya hatta süper olur bence yarın gece deneyelim derim..belki biyerlerde buluşruz seyehatimizde :)
İzmir körfezinde buluşalım girlhaha

cadiyla karsilasmakmi?
bence bir daha düsünmende yarar var
khkh56
Eh sen bu yaz Türkiye'ye gelmiycen mi?khkh56 İşte o zaman sorucam ben sanagirlhaha

oley be esra iyiki varsın cidden izmire gidelim bıktım denizsiz bozkır ankaramdangirlhaha ama benim yarın finalim var yarın gece denesek olur musad456

canım benim nasıl uygun olursa o zaman deneriz zaten..y789artık aynaya bakamıyorum biliyo musunnz..dün gece baktım biraz içerden bambaşka biri bana bakıyokhkh56 çok iyi yoğunlaşıyorum sonrada tırstımm hemen bakmayı bıraktımkhkh56

kastamonoyu gelin...gelinde sizi misafir edeyim..gezintimizde.. hayal ettim bile :D

slm arkadaşlar
yaw gerçekten denicekmisiniz? ben çok istiorum insanın hayal edebildiği heryere gidebilmesi çok güzel bişe yaa ama çookk korkuom ben :S aynen uzun süre aynada kendime baktıımda ürkünç gelio bana ama alna yapıştırılan kartona odaklanma sanırım bunu biraz kırabilir benim kardeşim sürekli rüyada yaşar bunu yani rüyadadır fakat bunun bi rüya olduğunun bilincindedir ve durumun hoşluğundan olsa gerek bu zamanlarda sürekli bi uyku isteği oluo kendisinde ben bunun istenildiği saat yapılabileceğini biliorum bu yüzden gündüz denicem ama büyük ihtimalle geçişe yakn kararma esnasında tırsıp bırakcam :( çocukluğumdan beri rüyamda uçtuğumu görürüm ve o gün uyanmak istemem :) ama bunu bilerek yapmak çok farklı rüyalar aleminde değilde gerçek zamanda gezinmek istiom kimisi annesine gideceğini sölemiş ya bende sevgilime gidip neler çevirio bakiim bari :P

slm arkadaşlar
yaw gerçekten denicekmisiniz? ben çok istiorum insanın hayal edebildiği heryere gidebilmesi çok güzel bişe yaa ama çookk korkuom ben :S aynen uzun süre aynada kendime baktıımda ürkünç gelio bana ama alna yapıştırılan kartona odaklanma sanırım bunu biraz kırabilir benim kardeşim sürekli rüyada yaşar bunu yani rüyadadır fakat bunun bi rüya olduğunun bilincindedir ve durumun hoşluğundan olsa gerek bu zamanlarda sürekli bi uyku isteği oluo kendisinde ben bunun istenildiği saat yapılabileceğini biliorum bu yüzden gündüz denicem ama büyük ihtimalle geçişe yakn kararma esnasında tırsıp bırakcam :( çocukluğumdan beri rüyamda uçtuğumu görürüm ve o gün uyanmak istemem :) ama bunu bilerek yapmak çok farklı rüyalar aleminde değilde gerçek zamanda gezinmek istiom kimisi annesine gideceğini sölemiş ya bende sevgilime gidip neler çevirio bakiim bari :P
Denedik bile :) Yani ben denedim. Riskli bir durum yok. Geri dönme zorluğu da yok. Mesela ben birgün yapıyordum bunu. Konsantre süper, konum değiştirmişim, birden elim kaşınmaya başladı bu da anında bütün herşeyi bozuyor. Heyecanlanmakta aynen öyle. Gündüz de yapabilirsin fark etmez hem mum kullanmana gerek kalmaz. Zaten ben bunu gündüz yapınca daha başarılı sonuç oluyorum. Baktığım cisim, mantram, yani sizin de baktığınız turuncu kartonu daha ayrıntılı gördüğünüz için beyniniz en ince ayrıntısıyla daha iyi konsantre oluyor. ama akşam, gece görüşü azaldığından ayrıntı fazla etkili olmuyor. Ayrıca gündüz bu tekniği uygularken birden bire odanın kararması çok heyecan verici bir duygu tavsiye ederimsevincli Ayrıca sevgilinin yanına gidebilmen için yani konum değiştirebilmen için bu yapacaklarına astral seyahat için gerekli olan bilgilerini eklemelisin. Yani bununla birleştirmelisin bir nevi harmanlama. Birleştiremezsen yaptığın sadece meditasyon olarak kalır çıkış sağlayamazsın...

Arkadaşlar hep beraber deneyecek miyiz:zpzp:

Kız maviş cadı ne şekersin sen ya, bütün enerjimi izmire yönlendircem karşılaşalım da iki muhabbet edelimgirlhaha Esra hadi gel, annemlerin odasındaki kocaman aynayı bile kaptım, bir tek turuncu karton bulma işim kaldıwave44

Bir şey sorabilir miyim?

Ben yurtta kalıyorum. Odada arkadaşım var. Ve oda dışından sesler geliyor sürekli gece yarısı bile olsa sesler hep var. Ben bunu denemeye kalksam problem olur mu?

Kız maviş cadı ne şekersin sen ya, bütün enerjimi izmire yönlendircem karşılaşalım da iki muhabbet edelimgirlhaha Esra hadi gel, annemlerin odasındaki kocaman aynayı bile kaptım, bir tek turuncu karton bulma işim kaldıwave44

deneyemememin iki sebebi var bir boy aynası yok evde...küçük ayna var o olur mu onunlada yolda kalırız khkh56

deneyemememin iki sebebi var bir boy aynası yok evde...küçük ayna var o olur mu onunlada yolda kalırız khkh56
Ben de aynısını sormuştum maviş cadı dedi ki boy aynası şart değil yüzün görünmesi önemli çünkü teması başınla sağlayacaksın
Direk onun ağzından yazdımgirlhaha Bizde de hep küçük aynalar var bir de annemlerin odasında boy aynası var, onu deneyeceğim.

cliviaf'ın sorduğu soruyu ben de merak ediyorumdusun2

Ben de aynısını sormuştum maviş cadı dedi ki boy aynası şart değil yüzün görünmesi önemli çünkü teması başınla sağlayacaksın
Direk onun ağzından yazdımgirlhaha Bizde de hep küçük aynalar var bir de annemlerin odasında boy aynası var, onu deneyeceğim.

cliviaf'ın sorduğu soruyu ben de merak ediyorumdusun2
,o zaman çok güzel zeynepcim guitarsevinclismileydancebi karton kaldı onuda buluruz krzm67 deniyo muyuz??? ne zaman deniyoruzhappy6 arkadaşın sorduğu soru hakkında kesin bi bilgi bilmiyorum ama iyi yoğunlaşrsa sesleri duymaz bile bence ama işin ehlinden öğrenmek lazımmusic45

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri