bu gün ne için şükrettiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
olayların ve insanların gerçek yüzünü gördüm şükürler olsun.

yaşadığımıza, sağlığımıza, Allahın verdiği rızka şükürler olsun

Hayatimdaki ailem, esim ve arkadaslarim icin sukurler olsun

Bugün küçük ama güzel birkaç sürprizle karşılaştığım için şükürler olsun blissy

Bugun nefesimi daha da cok hissettigim icin sukurler olsun...

tam da iktiyacım olduğu anda, ihtiyacım olan bilgiye -sanki bana ait özel bir reçete imişçesine- ulaştığım için, ve bana bu bilgiyi ulaştıran güce şükrediyorum.
daha çok bilgiyle donanmayı ve
belleğimdeki bilgilerin, öğrenme ve kazanıma doğru yol almasını seçiyorum..

Mükemmelliyetçilikten kurtulmaya başladığım için, Allah'ım sana binlerce şükürler olsuun.
:))

Büyüme ve sorumluluk alma yolundaki adımlarıma şükürler olsun.

Guzel bir aileye sahip oldugum icin sukurler olsun...

Kendimi ifade etme ozgurlugum oldugu icin sukurler olsun....

Hayatimin merkezinde oldugum icin sukurler olsun...

Sahip olduğum herşey için
Allah-ü teala-nın Zatının, Sıfatının, Esmasının, Efalinin hudutsuzluğunca şükürler olsun...

Sevgi ve güzellikle

yürüyebildiğim için bugün şükrettim..

böyle güzel bir güne güzel düşüncelerle kalktığım için şükürler olsun...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri