bu gün ne için şükrettiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
başka bi forum sitesinde hiç tanımadığım birinin mesajıyla düşüncelerimin ve yapmam gerekenlerin farkına vardım. şükürler olsun.

Nefes aldigimin farkinda oldugum icin sukurler olsun...

bir şeyleri yapmaya başladığım için ortamı çevremi değiştirdiğim için
bir şeylere giriştiğim için... şükürler olsun...

kızım ve arkadaşının geceyarısı hazırladığı sürpriz partiyle uyanmak güzeldi elbet ama ben
sevgiyle ve sevgiye gözümü açabildiğim için şükrettim bugün..

başarıyı, refahı bana sınduğu için yaratıcıya şükürler olsun

zekam için şükürler olsun

sadece kendim için yepyeni kararlar alarak arkasında durma cesaretini gösteriyorm artık. şükürler olsun.

yaşamımı güzelleştime fırsatım olduğu için şükürler olsun

güzel bir beyne sahip olduğum için şükürler olsun...

Telkin cdlerim geldi ve ben dinlemeye başladım. Şükürler olsun956k:zpzp:k8908

Aldığım her nefes için beni insan olarak yarattigi icin... beni müslüman olarak yarattigi icin...
Rabbime sonsuz şükürler olsun....

sabah güzel bir güne kalktığım için şükürler olsun

Resim yapabiliyor olmama ve resim yapmayı gerçekten çok seviyor olmama teşekkürler.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri