bu gün ne için şükrettiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Güne güzel haberlerle ve gülümseyen dostlarımla başladığım için, güne gülümseyerek başlayabildiğim için, hayat süprizlerle dolu olduğu için şükürler olsun :))

Bugün gidip bazı işlerimi halledeceğim için şükrediyorum.

Gülümseten güzelliklerin, gülümsemeyi seven bir ben oldugum için Şükürler olsun Allah'ım

Güne gülümseyerek başlayabildiğim için, arkadaşlarımdan güzel haberler aldığım için, telefonum hiç susmadığı için şükürler olsun. Beni destekleyenler olduğu ve ben onları çok ama çoooooook sevdiğim için şükürler olsun.

Aldığım her nefese şükürler olsun:))

smiling-earth.jpg

aldığım her nefes için şükürler olsun

Her türlü imkanım olduğu için şükürler olsun...

Hepinize merhabalar...
Yeni üye olsam da 1,5 yıldır sitedeyim.Burada olmayı seviyorum.

Birşey sormak istiyorum.
Şükretmeleriniz gerçek mi?Yani gerçekten içinizden mi yaşıyor sunuz?
Yaşadığım ana kadar çok azdır herhalde şükretmem...
Zor bir hayatın ardından gelen toparlanma yılları sonrasında hissiz,donuk ,uyuşmuş bir beyin ve kalp;şu anda beni tanımlar.

Şükretmenin-hamdetmenin nasıl bir duygu olduğunu hatırlayamıyorum.

Paylaşımlarınızı bekliyorum.

Sevgiler.

Hepinize merhabalar...
Yeni üye olsam da 1,5 yıldır sitedeyim.Burada olmayı seviyorum.

Birşey sormak istiyorum.
Şükretmeleriniz gerçek mi?Yani gerçekten içinizden mi yaşıyor sunuz?
Yaşadığım ana kadar çok azdır herhalde şükretmem...
Zor bir hayatın ardından gelen toparlanma yılları sonrasında hissiz,donuk ,uyuşmuş bir beyin ve kalp;şu anda beni tanımlar.

Şükretmenin-hamdetmenin nasıl bir duygu olduğunu hatırlayamıyorum.

Paylaşımlarınızı bekliyorum.

Sevgiler.

Tabi ki gerçek eğer empati kurabiliyorsan şükretmeye de başlayabilirsin , hatta zorluklar yaşadıysan şu an onların olmamasına da içten bir teşekkür edersin. Teşekkür şükürden gelir bence...

Mesela şu an bir hastane odasında ve çaresiz bir hastalığın olabilirdi, çok ağrı çekiyor olabilirdin ve hastalığın çok acı veriyor, ilaçlar bu acıları dindiremiyor olabilirdi .
Çok sevdiklerini toprağın altına vermek zorunda kalmış olabilirdin , onlar hasta olabilirlerdi, hapishanede ve kimsesiz olabilirdin , ölüm ve çaresiz hastalıklar dışında her şey için şükredebilirsin çünkü her şeyin bir çözümü var.

yaşadığım tüm sağlıklı mutlu günler için, beni seven arkadaşlara ve aileye sahip olduğum için, zorlukların üstesinden gelmemi sağlayan güç için şükürler olsunn..

Beni anlayan dostlarıma,beni anlamayan döşmanlarıma bana beni gösterdikleri için şükürler olsun.

İyileşmeye başladığım için ve dişim yüzünden tekrar yemek yiyebildiğim için şükürler olsun.

bana her ağzımı açtığında dalga geçer gibi gülen aşırı egoist kıza ister istemez laf soktuğum için ve o da ağlıycak kadar bozulduğu için şükürler olsunnnn... :D Allah'tan geliyo Allah'tan :D biliyorum böyle düşünmem yanlış ama bilerek yapmadım :D Gerçekten Allah'tan geliyo. ne kadar ağlatmıştı o beni :D bundan sonra aramızda böyle bişey geçmez inş :)

bana her ağzımı açtığımda dalga geçr gibi gülen aşırı egoist ve ukala olan kıza ister istemez laf sokup acayip bozulduğu için şükürler olsuuuuunn... :D böyle olmasını istemezdim ama gerçekten Allah'tan geldi Allah'tan.. :D o beni ne kadar çok ağlatmıştı. bumerang yasası işte :D neyse inş bundan sonra aramızda böyle bi sorun yaşanmaz :D

Ehliyetimi aldığım için ve tatlı bir kızım olduğu için şükrediyorum.

Ehliyetimi aldığım ve tatlı bir kızım olduğu için bir kez daha şükrediyorum.

Sağlıklı bir oğlum olduğu için şükürler olsun , Rabbim cümlenin evladınını içinde de bizim yavrumuzu bize bağışlasın.

gören gözüm için
duyan kulağım için
yazan elim için
yürüyen ayağım için
seven ve yaşatan kalbim için
hayat dolu oğlum için
BİNLERRCE ŞÜKÜR...
O0​

Yüreğimde hala yaşamı duyumsayan çarpıntılar olduğu için, heyecanım sürdüğü, pozitif beklentilerim bana güç verdiği için şükürler olsun. Her geçen gün biraz daha güçleniyorum, her geçen gün biraz daha yenileniyorum. Çok şükür yaşıyorum. Doya doya yaşıyorum.

bugün iyi uyudum çok dincim bomba gibi:) çok şükür...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri