Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Eşimin bugün doğumgünü , ne hediye alacağımı düşünürken karşıma çıktığı için , her işimin yolunda gittiği için , çok şükür.
Eşinin doğumgünü kutlu olsun canım benim. Nice sağlıklı, mutlu yaşlara...
alk78
Çok teşekkürler meleğim , aynı dilekleri ben de sen ve eşin için diliyorum. Ne de olsa önümüzdeki 1 ay içinde eşinin , 2 ay içinde senin doğum günün, Yanılıyor muyum?
Yanılmıyorsun canım. Aynen öyle... Takipçiliğini tebrik ediyorum. Eh seninki de benimle birlikte kutlanacak nasılsa. Ekim ayında forumu kutlamalara açarız.
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.