bu gün ne için şükrettiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Uykudan kalktıktan sonra ayaklarımın ikisininde yere bastıgını ve nefesi mutlulukla çektiğim için şükürler olsun..

Internete ulaşabildiğim için, kullanmayı bildiğim için, yurtiçi ve yurtdışındaki bütün sevdiklerimle görüşebilmemi kolaylaştırdığı için, aradığım bütüm bilgilere ulaşabildiğim için, annem ve babam bana okumayı aşıladığı ve sevdirdiği için, işimde çok başarılı olduğum için

ŞÜKÜRLER OLSUN....

kitaplar_gif.gif

Eşimin bugün doğumgünü , ne hediye alacağımı düşünürken karşıma çıktığı için , her işimin yolunda gittiği için , çok şükür.

Eşimin bugün doğumgünü , ne hediye alacağımı düşünürken karşıma çıktığı için , her işimin yolunda gittiği için , çok şükür.

Eşinin doğumgünü kutlu olsun canım benim. Nice sağlıklı, mutlu yaşlara...
alk78

dolu dolu yasadığım için sükürler olsun:))

Çok teşekkürler meleğim , aynı dilekleri ben de sen ve eşin için diliyorum. Ne de olsa önümüzdeki 1 ay içinde eşinin , 2 ay içinde senin doğum günün, Yanılıyor muyum?

Yanılmıyorsun canım. Aynen öyle... Takipçiliğini tebrik ediyorum. Eh seninki de benimle birlikte kutlanacak nasılsa. Ekim ayında forumu kutlamalara açarız.

Yanılmıyorsun canım. Aynen öyle... Takipçiliğini tebrik ediyorum. Eh seninki de benimle birlikte kutlanacak nasılsa. Ekim ayında forumu kutlamalara açarız.

:) Benim doğumgünüm 30 eylül ama senin yüksek hatrına Ekim de kabulüm .

Gönlünce kocaman sevinçlerle geçsin günün... Sevgimle kucaklıyorum.

Olmaz canımcım,
Eylül ayının sonunda buluşuruz.

Şu anda bencil bir insan olmadığım için şükrediyorum. Çok şükür etrafımdakileri yok sayan, maddiyatçı, düz mantık bir insan değilim. Bir arkadaşımın deyimiyle, iyi ki bütün kafa değilim.

Çok şükür, çok şükür....

Gittiğim her yerde iyi ve temiz kalpli insanlarla karşılaştığım için,

Olumlu ve pozitif düşünüp, konusabildiğim için,

Canım Ailemin varlıgı için,

Şükür sayfasını acan cok degerli insan "Bengusu" adlı üyemizin varlıgı için,

VE

Gittiğim her yerde iyi ve temiz kalpli insanlarla karşılaştığım için,

Olumlu ve pozitif düşünüp, konusabildiğim için,

Canım Ailemin varlıgı için,

Şükür sayfasını acan cok degerli insan "Bengusu" adlı üyemizin varlıgı için,

Ve bu sayfaya sükranlarını dile getiren güzel insanlar için,

Şükürler Olsun Allah'ım.

Kafayı yemek üzereyken burayı bulduğum için şükrediyorum.

Tüm katkısı geçenlere teşekkürler.

nefes alabildiğim için, sevdiklerimle beraber olduğum için şükrediyorum.

Çakıltaşımın sesini cıvıl cıvıl duyduğum için şükürler olsun... Ve onu tanıdığım için...

Bugün ben beni anlayan, dinleyen, ilgilenen, destek olan ve sesiyle, hisleriyle beni kendime getiren arkadaşım olduğu için şükrediyorum. Benim başımı dizine yaslamış gibi, sevecen sesiyle rahatlattığı ve güvende olduğumu hissettirdiği için şükrediyorum.

İyi ki onu tanımışım. Çok şükür ki girmiş hayatıma.

Bugün çok yol aldığımı hissettim, eşime çocuğuma yansıttığımı onlarıda mutlu ettiğimi hissettim..Değişimi hissettim. Ve sabahtan beri şükrediyorum..
dance1wb2.gif
Herşeye çok şükür...
dance1wb2.gif

sağlıklı olduğum için,kendimi tanıyıp hangi konularda ilerlemem gerektiğinin farkındalığına vardığım için şükrediyorum Rabbime.:):)

Yaşadığım hayatın her an için, adlığım her nefes için şükrediyorum. Sonsuz kere sonsuz, şükrediyorum.

patansiyelim fark ediyorum.. eski alışkanlıklarımdan kurtuluyorum ve egomu yenmeyi başarıyorum...
şükürler olsun tanrım ki hep benimlesin...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri