bu gün ne için şükrettiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Merhabalar herkese;

* Bu topraklar da doğduğum için

* Bu topraklar da yaşayan biri olduğum için

* Sevginin, kardeşliğin, hoşgörünün, fedakarlığın, dostluğun dolu dolu yaşandığı; "GEL, HER NE OLURSAN OL YİNE GEL" diyerek insanları kucaklayan bir kültürün üyesi olduğum için

şükrediyorum...

Sevgi kanatlarımı actıran,beni bugünlere getiren Canım Ailem için Sana Sonsuz Şükrediyorum Allah'ım

merhabalar,

tatli sakiz cigneyebildigim icin.. sukurler olsun..

Daha çok yaşayacak yarınlarımız olduğu için şükürler olsun....

Ağustos ortasında tam biz çatı onarımını bitirdikten sonra bu sabah yarım saat ağır bir yağmur yağdı.
Bir gün önce yağsaydı evin içine girilemezdi herşey mahvolurdu.
Yağmurun çatımın bitmesinden sonra yağdırğın için sana binlerce kez şükürler olsun tanrım.
Senden korkmuyorum çünkü seni çok seviyorum, çünkü benim için kötü birşey düşünmediğini hep biliyorum.Sana hamd ediyorum.

Bu siteyi bulduğum için ve bu siteyi bulduktan sonra telkinleri dinleyip bugün huzurlu bir şekilde telkinlerin kuş ve akarsu sesleriyle uyandığım için artık huzur dolu ve kendi öz güveni birisi olma yolunda olduğum Yaradana şükürler olsun

Bugün aylardır arızalı olarak yatan motorsikletimi düşünce gücümü onarım için olumlu yönde kullanarak onu faal edebildiğim bu güce bu sağlığa bu yetiye sahip olabildiğim için sana minnettarım tanrım.Sana sonsuz teşekkür ederim.
Seni çok seviyorum.Bana gülümsediğini hissedebiliyorum.

Bu siteyi bulduğum için ve bu siteyi bulduktan sonra telkinleri dinleyip bugün huzurlu bir şekilde telkinlerin kuş ve akarsu sesleriyle uyandığım için artık huzur dolu ve kendi öz güveni birisi olma yolunda olduğum Yaradana şükürler olsun

Sevgili kardeşim mmsi,

Silerim içindeki huzue ve mutluluk katlanarak artsın.

annemle babamın varlığı için binlerce şükürler olsun...
birlikte olabilmek ve gülebilmek ne kadar güzel

sayi7k6aile.jpg

kendi varlığım için,sağlığım için şükrettim.
şükrettikçe şükredeceğim şeyler arttığı için şükrettim.
sevdiğim sevildiğim için şükrettim.

Yeni bir güne sağlıklı,neşeli başlayabildiğim için,
Yeni insanlar tanıyıp, yeni arkadaslar edindiğim için Şükürler olsun Yüce Rabb'im.

Bugün düşünebildiğim, algılayabildiğim, yorumlayabildiğim, sezebildiğim ve kendimi koruyabildiğim için... Kendi ayaklarımın üzerinde durabildiğim için şükrediyorum. Annemle babama beni böyle yetiştirdikleri için şükrediyorum...
Allah verdiği aklı almasın arkadaşlar!
blissyblissyblissyblissy

Bir de bugün "Irkçı" bir ülkede doğmadığım için, köleliğe göz yuman atalarım olmadığı için şükrediyorum

Şükretmek gibi bir güzel nimetin farkında olup, YARATICIMA şükredebildiğim için, defalarca şükrediyorum.

Her şeyi görebilecek gözlerim, duyabilecek kulaklarım, hissedebilecek bir kalbim, gurur duyduğum bir vicdanım ve derdimi anlatabilecek bir dilim olduğu için şükürler olsun. Akıl, beden ve ruh sağlığım için şükürler olsun.
Bunları paylaşabildiğim dostlarım olduğu için şükürler olsun.
Ve sahip olduğum adalet duygusuna şükürler olsun.
Tanrım şükürler olsun.
Anneme ve babama şükürler olsun.

birşeyler için çabalayabildiğimiz için şkrler olsun...

Birbuçuk ay önceme bakınca şu an kendimde fark ettiğim olumlu düzelmelerim için şükrediyorum.

Allah'ım yarattığın ve bizlere sundugun güzelliklerin ve bu güzellikleri farkeden ruhum,kalbim,gözlerim,ellerim sayısız nimetlerin için Şükürler Olsun.

Bolluk, bereket, cömertlik, kardeşlik, hoşgörü dolu bu aya ulaştığım için şükrediyorum.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri