bu gün ne için şükrettiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sevdiğim ve sevildiğim için şükürler olsun...

Yorgun bir günün ardından yeni güne dinç ve dinamik uyanabildiğim için Binlerce Kez Şükürler Olsun Allah'ım sana.

heheheh mutluyum hemde çok şükürler olsun.. va harika bir kandil geçirdim.. tüm gece dua eettim şükürler olsun allahım....

yaşadığım ve nefes alıp verdiğim için şükürler olsun...Varolduğum için şükürler olsun. rahat ve bolluk içinde yaşadığım için şükürler olsun. hayatımdan memnun olduğum için şükürler olsun. hiçbirşeyden şikayet etmediğim için şükürler olsun. kendimi çok iyi hissettiğim için şükürler olsun. kendimi sevdiğim için şükürler olsun. kendime aşık olduğum için şükürler olsun. kendime hayran olduğum için şükürler olsun. hiçbirşey canımı sıkmayı başaramadığı için şükrediyorum.

güzel bir güne umutla başlayabildiğim için,
her şey yolunda olduğu için,
çocuklar sağlıklı olduğu için şükürler olsuny789

Herşey ve herkes ne güzel olduğu için şükrediyorum....

Sağlıgımla, neşe dolu bir güne başlayıp, vermiş oldugun nimetlerin için Sana Binlerce kez şükürler olsun Allah'ım

Miss gibi bir hava olduğu için beni heyecanlandırdığı için şükürler olsun.............

elim kolum ayağım bütün uzuvlarımın varlllğıı için Rabbime binlerce şükürler olsun...
hepsi tam hepsi sağlıklı
elhamüdülillah=)

ilk defa mandalina suyu içiyorum::)
şükürler olsun
tavsiye ederm çok hoş=))

bugun bir arkadas bana derdini acti.onunla dertlendim.agir bir yuku oldugunu gorunce kendi dertlerimin ne kadarda degersiz olduklarini farkettim.aslinda derdi dert yapan benmisim.gercekten sukrettim.binlerce sukurler olsun rabbime.

bugun cook bunalmistim.sevdigim bi arkadasa ugradim azicik dertleseyim diye.benden once o basladi soze.onu dinledikce dertlendim.gercekten derdi buyuktu.kendim soze baslayamadim.cesaret edemedim.cunku benim derdim dert degilmis.fazla rahatlik depresyonuymus benimkisi.allahima sukrettim.vakit gec olmadan aklimi basima getirdigi icin.binlerce sukurler olsun su anki aldigim nefese.

her gün yeni umutlarla başladığım güne,
aldığım her nefese,
sevdiklerimi gördüğüm her güne şükürler olsun

Bazen düşünüyorum; bize sonsuz olduğu söylenen evrende, milyarlarca galaksi, milyalarca yıldız, milyalarca gezegen akıp gidiyor. Hadi uzayı bıraktım, bu masmavi gezegende; aynı toprak, aynı su ve aynı havayı kullanarak yaşayan milyarlarca canlı var. Bir sürü farklı türe mensup, milyarlarca canlı. Başımı nereye çevirsem farklı bir mükemmellik.

Bu gün varolmaya şükrediyorum. Yokluktan yaratılıp da, bu mükemmel düzenin içine doğarak geldiğim için YARATICIMA şükrediyorum. Hiçliğin içinden, çıkıp bu kusrusuz gezegene geldiğim, hayat bulduğum için şükrediyorum.

Bugün evlilik yıl dönümümüz. Mutlu ve mükemmel olduğu için sonsuza kadar şükürler olsun.............. 956k

Bu gün değilde hastanede ameliyattan son gözümü ilk actıgım ana şükürler olsun..

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri