M
Müşfik
Guest
boş vaktim için şükrolsun
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
iyi ki doğdunuz..dün 29. yaşımı kutladım..birsürü telefon görüşmeleri ve güzel dostlar eşliğinde) benim için iş sonrası 3- 4 saatini ayıran,iyiki varsın diyebilen ve varlığımdan mutlu olduğunu hissettiren biriktirdirdiğim dostlarım için şükrediyorum..iyiki seni doğurmuşum diyen annemin varlığı için şükrediyorum..sevebildiğim için,,sevilmeyi hakedebildiğim için şükrediyorum..şu an burada yazılanları okuyabilip,,yaradanımıza şükreden insanların fazlalığını görebildiğim için şükrediyorum..ta içimizde,,parçası olduğum bütünü hissettiğim ve bundan sonsuz mutluluk duyabildiğim için şükrediyorum..
rabbimden gelen herşeye sonsuz şükürler olsun..
iyi ki doğdunuz..
güzel insanlar tanıdığım için şükürler olsuny789
önümde yeni açılan fırsatları görebildiğim için şükürler olsun........
mutluluk ve neşe kaynagı olan güzelliklerini seçebildiğim, onların farkına varabildiğim için Şükürler Olsun.
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.