bu gün ne için şükrettiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
laptopm servisten geldi şükürler olsun ki sizlere kavuştum :)

Huzurlu hissederek uyandığım için, günün içinde olacak güzellikleri beklediğim için şükürler olsun

sevip sevildiğim için şükürler olsun

Rüyalar gerçek olmadığı için şükürler olsun.:)

Gücüne eşit hayaller için dua etme, hayallerine eşit güç için dua et "Micheal Nolan"

bu özlü söz ile karşılasabildiğime ve benim için çok şeyi ifade ediyor olmasndan ötürü Şükürler olsun Yüce Rabb'ime.

konuşacak fikir alacak arkadaşlarım ve dostlarım olduğu için şükürler olsum Rabbim

Farkındalığımı artıran bu bölümün açılmasını sağlayan düşünceye şükürler olsun :)

Harika bir güne, çevremdeki harika insanlarla birlikte başladığım için, sevdiklerimin beni çok sevdiklerini hatta benim onları sevdiğimden daha çok sevdiklerini görebildiğim için şükürler olsun sana Yüce Mevla'm...

benim şükredeceğim şeyleri hepsini yazmışsınız arkadaşlar.sizinle beraber ben de şükrettim okurken.hislerime tercuman olduğunuz için teşekkür ederim.sağlıkla gözlerimi açtım ayağım yere basıyor istediğim gibi gezebiliyorum.her istediğmi çekebiliyorum.bunlar için şükrediyorum.ayrıca şükredebildiğim için şükür ediyorum.sevgi ve ışıkla kalın...

Bugün güzel şeylere odaklandığım için şükrediyorum :)

Masamdaki güzellll kokulu güzellll mor çiçeğime şükrediyorum:)

arzu ettiğim herşeyi hayatıma çekebilme kabiliyetine ve gücüne sahip oldugum için şükürler olsun...

Çok pozitif dünya tatlısı bir dostum olduğu için ve onun sesini duyduğum için şükrediyorum :)

sağlıklı ve sıhhatli olabildiğim için ve benim için güzel dileklerde bulunan güzel insanlar için Şükürler olsun Yüce Rabb'im

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri