bu gün ne için şükrettiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
şükürler olsun saglığim yerinde oldugu için

Beni merak eden arayan soran bir ailem olduğu için,çevremde beni dinleyecek dostlarım olduğu için, bir işim,sevgilim,kardeşlerim olduğu için,sabah yatağımdansağlıkla kalktığım için, doyurup herşeyi bir kısıtlama olmadan yeme özgürlüğüm için,güzelbakmayı öğrenip güzel gördüğüm için, bu sitede yeni dostlar edinecek kadar vaktim olduğu için, sizleri tanıdığım için beni vebana hizmet eden bu dünyayı yaratan Rabbime binlerce defa ÇOK ŞÜKÜR.

beni sevenler olduğu için sağlıklı olduğum için, şükürler olsun rabbime

şükürler olsun Rabbim sağlıklı olduğum için bu sabah yataktan kalkıp iş yerime gelebildiğim ve bu satırları yazabildiğim için. Şükürler olsun Rabbim güneşin bu sabah bizim içimizi ısıttığı için. bizi karanlıktan aydınlığa çıkarttığı için. çok şükür Rabbim su kadar güzel bir nimeti bize verdiğin için. çok şükür Rabbim hala nefes aldığıma.

şükürler olsun Rabbim yeni birgüne saglıklı ve mutlu başladığım için...

Sağlığımız yerinde, kimseye muhtaç olmadan kendi ayaklarımın üzerinde durabiliyor, kendi fikir ve tecrübelerimle hayatıma yön verebiliyorum. Bana göre en güzeli de budur. Şükran duygusu vücudumu bu gün yine net bir şekilde sardı. Ne mutlu bunun farkında olana ve sağlığın kıymetini bilenlere956k

sağlık olarak güzel bir haftaya başlayabildiğim için,
çocuklar sağlıklı olduğu için,
dinlenebildiğim için,
dostlarım için şükürler olsuny789

y789istanbula gelebildiğim için şükürler olsun...ihtiyacı olduğu anda, oğlumun yanında olabildiğim için çok şükrediyorum. okulun son senesi, iş başvuruları kafası karışıktı geldiğimde bazı sorunlarını birlikte aştık.sitedeki bilgilerden faydalandık.evinin düzenlenmesi rahat bir ortamda çalışabilsin diye on gündür yanındayım.pek çok işi başardık şükürler olsun...işleri ben yapınca ders çalışmaya zamanı daha çok oldu.bu sabah yürüyüş yaptık.kahvesmileykahvaltı keyfi çok güzeldi deniz kenarında biryerde şimdiden anneler gününüde kutladık. evimize döner dönmez ders çalışmak vardı programdakrzm67ihtiyaçlarını karşılayabildiğim için destek olabildiğim için şükrediyorum.

sağlıklı olduğum için şükrediyorum

güzel bir haftaya
güzel sağlıklı mutlu ve huzurlu olarak başladığım için şükürler olsun

kendimi iiiiiiiii hissetiğim için,güzel günler beni beklediği için,ailemi çooook sevdiğim için,onlarda beni sevdiği için allahıma sonsuz şükürler olsun ve en sonundada isteklerim yavaş da olsa gerçekleşmeye başladığı için şükürler olsun

eşimin askerliğinin bitmesine 26 gün kaldığı için şükürler olsun rabbime. ALLAH bütün mehmetçiklerimizin sağsalim yuvalarına dönmelerini nasip etsin. inşallah hep kardeşlik olsun Aminn. 96kl

beklediğim haber geldi şükürler olsun

Harika bir gün daha. Bu sabah erkenden kalkmama rağmen çok enerjik ve mutlu uyandım.Şükürler olsun Rabb'ime....

Sahip olduğum her şey için Allahıma şükrediyorum, bu siteyi bulduğum için ve nefes aldığım için de şükrediyorum. teşekkürler her şey için iyiki varsınız.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri