bende956kBu sabah,sadece kendim için değil, sevdiğim tüm insanlar ve yeryüzünde bu günü yaşama şansı verilen tanıdığım veya
tanımadığım herkes için şükrediyorum.
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
bende956kBu sabah,sadece kendim için değil, sevdiğim tüm insanlar ve yeryüzünde bu günü yaşama şansı verilen tanıdığım veya
tanımadığım herkes için şükrediyorum.
farkındalıklarımın günden güne artması, ilahi gücün yüreğime kattıgı eşsiz mutluluk için Şükürler Olsun.
Anda yaşamayı sonunda öğrenebildiğim için,en önemli şeyin kendinle mutlu olabilmeyi öğrenmek olduğunu kavradığım ve bunu hayatıma uygulayabildiğim için,ayağıma bağ olan insanlardan kurtulabildiğim için,affedebildiğim için,hergün yeni şeyler öğrenip yaşamıma katabildiğim için,değişip dönüştüğümü görebildiğim için,harika dostlarım için,huzuru her an duyumsayabildiğim için çok teşekkür ediyorum...
iyiki varsınC-4 gibiyimm sevincli oh bee xD Şükürler ola Rab'ime ki, yaşıyoruz, nefes alıyoruz, Şairler var, yazarlar var, ütopik kitaplar var, realist kitaplar var, pulp fiction var, quentin tarantino var. . ooohhoooooooo??? Kim yokkiii blissyşükürler olsun ki hava gıpp grii khkh56khkh56 böyle olmasa güzelim gökmavisinin kıymetini kim bilirdi kii y789 Allah'a şükürler olsun, çay diye birşey varr :böcekler var, çiçekler var y789 Barış savaşçıları varrr, var babamm varr :
kardeşim varr (olmasa da olurdu ama var iştekhkh56) Herşey iyiki varr :
hepinizi seviyorumm
Çok şükür ki kalbini kırdığım ve sırf bu yüzden üyeliğini iptal eden biriciğim Enes geri döndü...
Çok şükür ki kalbini kırdığım ve sırf bu yüzden üyeliğini iptal eden biriciğim Enes geri döndü...
Çok güzellmişşşş956k Hoşgeldin Enesss o zaman.956k
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.